DIMITRISG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Στο laptop με καρτα intel 950GM οταν εχω composite ενεργοποιημενο το kaffeine παιζει καρε καρε. Στο mplayer το διορθωνω με mplayer -vo gl2 αλλα στο kaffeine που μου χρειαζεται για την ψηφιακη τηλεοραση δεν μπορω να ενεργοποιησω το opengl driver, μου λεει : Error: can't init new Video Driver opengl - using auto Πως μπορω να τον επιλέξω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Με xshm παιζει αλλα κανει ψιλοκολληματακια, η καλυτερη λυση ειναι να μην εχω ενεργοποιημενα τα effects. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς και με mplayer να δεις ψηφιακή, το ξέρεις ε; Απλά δεν είναι και ότι πιο εύχρηστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 δεν το ηξερα , γενικα ψαχνω να δω τι προγραμματα παιζουν για ψηφιακη αλλα απ οτι φαινεται το kaffeine ειναι σχεδον τέλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.