Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σιγά που θα ανέβαινε τη τιμή των ipod αν είχαν fm δέκτη. Απλά όπως και σε χίλιες άλλες δυο περιπτώσεις η μαμά apple προσπαθεί να αρμέξει.

Αυτό + αν δώσει τώρα το ράδιο, το επόμενο ipod γιατί να το αγοράσετε (ένα ένα να αρμέγουμε καλύτερα) :-)

Δημοσ.
Σιγά που θα ανέβαινε τη τιμή των ipod αν είχαν fm δέκτη. Απλά όπως και σε χίλιες άλλες δυο περιπτώσεις η μαμά apple προσπαθεί να αρμέξει.

That's my point. :P

Δημοσ.

Εμένα πάντως τα νέα iPod nano μου αρέσουν (αν και στην αρχή αιφνιδιάστηκα) όπως και τα περισσότερα νέα χρώματα (δε μου αρέσει όπως προείπατε το μαύρο clickwheel). Τα 3ης γενιάς μοιάζουν πιο χοντροκομμένα και ξεβαμμένα σε σχέση με τα καινούργια, ενώ το μακρόστενο σχήμα είναι πιο βολικό κατά τη γνώμη μου. Τα περίμενα για να δω αν θα πάρω τα 3ης γενιάς ή τα 4ης. Οπότε πάω για ένα 4ης γενιάς iPod στο πράσινο χρώμα που επίσης συβολίζει πολλά! :P;)

Δημοσ.

Πραγματικά τέλεια τα νεα iPod :-D

Να ρωτήσω κάτι? Τα ipod εξακολουθούν να μην έχουν δέκτη fm?

αν ναι, τότε μου εξηγείτε γιατί? ποτέ δεν το κατάλαβα, είναι το πιο απλό πράγμα και μεγάλη ευκολία (για τα ματσάκια και μόνο)

Γιατί ο δέκτης πιάνει παραπάνω χώρο και θα έκανε πιο "χοντρή" τη συσκευή...

Δημοσ.
Γιατί ο δέκτης πιάνει παραπάνω χώρο και θα έκανε πιο "χοντρή" τη συσκευή...

Εδώ έχουν χωρέσει δέκτη fm σε οτιδήποτε από στυλό μέχρι και καπάκι από κακάο και θα μεγάλωνε το ipod;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...