oldnew Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Το ποιο κουφο που μου εχει συμβει ποτε (και μου εχουν συμβει πολλα), στα καλα καθουμενα ,εκει που ειχα καμια 30ρια επαφες στο msn messenger, ξαφνικα δεν υπαρχει καμια. Το μονο στο οποιο παει το μιαλο μου, ειναι οτι συνδεομουν τελευταια στο λογαριασμο msn, και μεσω του κινητου μου (htc diamond) απο wifi. Δεν ξερω αν εχει καμια σχεση, αλλα μονο εκει μπορει να παει το μιαλο μου. Και μου ειναι πολυ δυσκολο να ξαναβρω ολα τα email για να τα ξαναβαλω. Aυτες οι επαφες που αποθηκευονται? Εχω την εντυπωση οτι καπου υπαρχουν σε server της hotmail. Μπορω να τις ανακτησω με καποιο τροπο? Αν ξαναβαλω στο msn messenger, οσα email εχω, πως θα το δουν αυτοι? σαν καινουρια προσκληση? θα τους σταλει email κλπ? Γιατι θα παραξενευτουν.. Επισης δεν ξερω πως με βλεπουν αυτοι, τωρα, εχουν παρει καποιο μυνημα οτι τους διεγραψα? Εξακολουθουν μηπως να με βλεπουν αυτοι? οποιος ξερει κατι απο τα παραπανω ας απαντησει, ευχαριστω..
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασε να μπεις στο hotmail/windowsmail λογαριασμό σου και δες αν οι επαφές σου είναι εκεί. Το msn αποθηκεύει τις επαφές στον λογαριασμό σου στο hotmail και όχι στο pc σου. Αν πας σε net cafe και συνδεθείς θα πρέπει να δεις τις επαφές σου. Υπάρχει βέβαια μια περίπτωση να έχει διαγραφεί ο λογαριασμός σου στο hotmail. Το έχεις ελέγξει τελευταία (ας πούμε τον τελευταίο χρόνο;;;; )
tsakonas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εκτος απο το προφανες που λεει ο φιλος micos000 , να σου προτεινω και ενα εξισου κουφο που το ειδα και γελασα παρα πολυ.. να εχεις γραμμενο κατι ασχετο στο search π.χ
oldnew Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ο λογαριασμος μου υπαρχει κανονικα, μπαινω και βλεπω ολα τα email πηγαινω και στην καρτελα contacts, και εκει δεν υπαρχει καμια επαφη! Πως ειναι δυνατον να γινει αυτο, χωρις να διαγραψω ποτε τις επαφες? Υπαρχει καποιος τροπος να στηλω email στη hotmail μηπως μπορει να το διορθωσει? Χλωμο ε? Εχει καποιο email σαν εταιρια η hotmail που να μπορεις να απευθυνθεις? Εχω χασει πολλους λογαριασμους email ητε επειδη ξεχασα pass κλπ, αλλα το συγκεριμενο λογαριασμο τον εχω χρονια και για σοβαρα πραγματα..Τετοιο πραγμα να σβηστουν μονο οι επαφες δεν μου εχει ξανατυχει.. Πολυ τυχερος ειμαι τελικα. Και οτι επρεπε να επικοινωνησω με καποιον.. Αντε να πιστεψει τωρα οτι δεν εχω το email του! Καλα λενε οτι αμα ειναι να συμβει κατι κακο θα συμβει τη χειροτερη δυνατη στιγμη..
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως έχει πρόσβαση και κάποιος άλλος στο pc σου; Μπορεί κάποιος άλλον να τις έσβησε κατά λάθος ή έχεις πέσει θύμα hacking στο msn.
Angelosman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε αν έχεις εισερχόμενα e-mail από αυτά που είχες στις επαφές σου απλά χρησιμοποίησε τα στο msn..Βέβαια σε όλο αυτό είναι το πρόβλημα του κατά πόσο θυμάσαι πιο e-mail είναι και ποιανού...Όμως είναι μια λύση και από τα παραπάνω πιστεύω η έσχατη...
oldnew Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Κανενα, εδω δε βλεπω καμια επαφη ουτε στο web interface του email, απλα δεν υπαρχουν πλεον
tsakonas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Αρα και να τα εσβηνε καποιος, θα φαινοντουσαν εκει...αρα εχει γινει χοντρη λαλακια.... Στειλε mail στην microsoft
ppschrs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που λες φίλε Τσακωνας το έχω πάθει και γω, να έχω γράψει κάτι στο κουτάκι δηλαδ΄η και να χαθούν.Οταν όμως βγήκε και ξαναμπήκε θα έπρεπε να τις βγάζει.Εκανες κανα update τελευταία μήπως?Στο email δεν υπάρχουν οι επαφές σου?Βρες ενα φίλο που έχει το εμαιλ σου και ενω εσύ είσαι συνδεμένος δες τι δείχνει στο δικό του μσν.Να δουμε αν απλώς έχουν σβηστεί οι επαφές σου ή έχουν διαγραφεί εντελώς.
ppschrs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Σορρυ,στραβωμάρα.δεν ειχα δει το τελευταιο μηνυμά σου.Δοκίμασε να ξηλώσεις το μσν και να το εγκαταστήσεις ξανά μήπως γίνει τίποτα.Και μάλιστα εγκατέστησε κάποιο παλαιότερο πριν το livemessenger μήπως γίνει κάτι.
oldnew Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα, αφου δεν υπαρχουν ουτε μπαινοντας στη σελιδα της hotmail με mozila, παει να πει σβηστηκαν κανονικοτατα. Το ζητουμενο ειναι , αν μπορω να στηλω mail στη hotmail, και αν ναι σε ποιο email... Σιγα μη διαβαστει, δεδομενοθ των εκατομυριων ανθρωπων που εχουν email εκει...
tsakonas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Θα σου απαντησουν σε 1 ωρα το πολυ....
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Συνήθως το email υποστήριξης ενός site είναι το >[email protected] Δοκίμασε να στείλεις ένα mail εκεί αναφέροντας το πρόβλημα και δώσε όσο το δυνατόν συγκεκριμένες ημερομηνίες για να ελέγξουν τα logs, και περίμενε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.