pirobatis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 το static ip το πληρωνεις οποτε λογικα μπορεις και να το αλλαξεις μεσω της εταιρειας σου.αλλα δεν εχει νοημα να την αλλζεις για τετοια θεματα...κανε ενα account σε ενα net καφε και μετα κανε lοgin απο τον δικο σου.αν σου βγαλει προβλημα που δεν νομιζω γιατι δεν μπορουν να κρατησουν ip απο net καφε στειλε μηνυμα στον admin τους site.καλο θα ηταν να κανεις εγγραφη με αλλο email γιατι αυτα τα 2 εχουν γινει ban. εγω προσωπικα εχω ενα mail για register σε site και ενα αλλο επισημο για να αποφυγω τα spam στο επισημο μου.
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω θελω να ρωτήσω κατι άλλο.Αν εχεις ρουτερ και μπαίνουν 2 pc διαφορετικών χρηστών οπως γίνεται σε μένα,θα πρέπει να χρησιμοποιούμε το ιδιο acount? Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά.Πραγματικά καταλαβαίνω οτι υπάρχει πρόβλημα με μερικούς χρήστες που κανουν διπλά acount αλλά οι υπόλοιποι τι φταίνε? Σε μερικά sites αν δοκιμάσεις να κάνεις μέσα από δίκτυο 2ο λογαριασμό δεν σε αφήνει. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε sites όπου πρέπει να γίνεις invite, για να μην κάνεις Invite τον εαυτό σου και δημιουργείς πολλαπλά accounts. Στα υπόλοιπα (π.χ. webmail, ανοιχτά forums) δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα και μπορούν να κάνουν εγγραφή ταυτόχρονα πολλοί χρήστες. Άρα μάλλον στα cookies πέφτει η ευθύνη. hristos22, άσε να περάσουν 1-2 μέρες και δοκίμασε με το CCleaner να καθαρίσεις τα πάντα από το pc και δοκίμασε να ξανακάνεις εγγραφή. Αλλιώς από net cafe.
hristos 22 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Τα εχω δοκιμαση ολα. Ειχα κανει διαφορετικο email και λογαριασμο....(διαρκεια?..1 μερα????ηταν δεν ηταν) Εκανα κανα 3-4 λογαριασμους και μετα εστελνα εναν εναν για διαγραφη. Σημερα το μεσημερι εστειλα ενα emai στη διευθυνση που ανεβασε ο φιλος pirovatis και τους εξηγω λες και εκανα καμια αμαρτια και παω για εξωμολογηση.... Θα δοκιμασω και παντως και της συμβουλες ολων σας μπας και βγαλω καμια ακρη....μολις κατεβασα το clear του φιλου micos000... Ευχαριστω παιδια πολυ για τη βοηθεια σας
manoula Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Πριν βαλω adsl ειχα κανει εγγραφη στο adslgr.com. Καποια στιγμη πολυ αργοτερα καθως δεν εμπαινα τακτικα προσπαθησα να μπω αλλά δεν δεχοταν τους κωδικους. Δεν ηξερα οτι μπορουσα να το λυσω με e-mail ή με τη φορμα επικοινωνιας κι ανοιξα νεο λογαριασμο. Καποια στιγμη το ανεφερα δημοσιως και τοτε απλα ο evil εκανε συγχωνευση, ισως κρινοντας με επιεικια την ασχετοσυνη μου, ισως γιατι δεν εκανα καμια χρηση του πρωτου, μετα το ανοιγμα δευτερου. Μπορουσαν να με αποκλεισουν και τελειως βασει των κανονων! ΕΕΕ μεχρι και σε blog ειδα ν αναφερεται η περιπτωση μου, ως διακριση εις βαρος αλλων, χεχε! Ευχαριστω για την φιλοξενια αν και νομιζω κακως συζηταμε εδω θεματα που αφορουν αλλο forum.
liopyr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω θελω να ρωτήσω κατι άλλο.Αν εχεις ρουτερ και μπαίνουν 2 pc διαφορετικών χρηστών οπως γίνεται σε μένα,θα πρέπει να χρησιμοποιούμε το ιδιο acount? Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά.Πραγματικά καταλαβαίνω οτι υπάρχει πρόβλημα με μερικούς χρήστες που κανουν διπλά acount αλλά οι υπόλοιποι τι φταίνε? Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, καθώς στην δουλειά σπάνια αλλάζει η IP, και φαίνεται πως εγώ και το κάθαρμα "συνάδελφος" που συνδεόμαστε είμαστε ο ίδιος χρήστης με διαφορετικούς λογαριασμούς. Μία καλή μέρα ban-άραν τον λογαριασμό μου, (παρ'ολο που είχε παλαιότερη ημερομηνία εγγραφής), με την αιτιολογία πως είμαι διχασμένη προσωπικότητα... Το πρόβλημα λύθηκε βέβαια την ίδια μέρα, μετά από συννενόηση μέσω pm με τον διαχειριστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.