hristos 22 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ηθελα την βοηθεια σας....Πριν λιγο καιρο αλλαξα το βασικο μου email γιατι μου ερχονταν κατι περιεργα email.... Σε μερικες σελιδες ξαναγραφτικα με το καινουριο email γιατι δεν θυμομουν κωδικους εγραφης κτλ κτλ και με δεχτικαν κανονικα.... Σε μια σελιδα ομως δεν ξερω πως την ειδε κανονας κι τετοια λεει απαγορευεται η διπλοεγραφη και με πεταει εξω με διακιωμα αποκλεισμου για παντα.... Ξανακανω καινουρια εγγραφη ....το ιδιο....πολλαπλες εγραφες λεει....τους στελνω ενα μηνυμα και περα βρεχει.... Υπαρχει τροπος να ξαναγραφτω εκει?και εαν ναι πως? Ευχαριστω
pirobatis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ηθελα την βοηθεια σας....Πριν λιγο καιρο αλλαξα το βασικο μου email γιατι μου ερχονταν κατι περιεργα email....Σε μερικες σελιδες ξαναγραφτικα με το καινουριο email γιατι δεν θυμομουν κωδικους εγραφης κτλ κτλ και με δεχτικαν κανονικα.... Σε μια σελιδα ομως δεν ξερω πως την ειδε κανονας κι τετοια λεει απαγορευεται η διπλοεγραφη και με πεταει εξω με διακιωμα αποκλεισμου για παντα.... Ξανακανω καινουρια εγγραφη ....το ιδιο....πολλαπλες εγραφες λεει....τους στελνω ενα μηνυμα και περα βρεχει.... Υπαρχει τροπος να ξαναγραφτω εκει?και εαν ναι πως? Ευχαριστω μπορεις να συνδεθεις στην σελιδα με τον αρχικο σου λογαριασμο και να αλλαξεις το e mail,να βαλεις το καινουργιο.
hristos 22 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Κλειδωσανε και τον αρχικο μου λογαριασμο με την ιδια αιτιολογια το εχω κανει....μαλλον βλεπουν την ip μου αυτοι...
pirobatis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 βαζεις ιδιο username η στοιχεια?αν ελεγχουν ip κανε ενα restart το ρουτερ και ξαναδοκιμασε
pirobatis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 εγω πηγα να κανω 2η εγγραφη και μου εβγαλε αυτο Τα αρχεία μας δείχνουν ότι έχετε ήδη εγγραφεί με το όνομα μέλους piro. Αν έχετε χάσει τον κωδικό σας, πατήστε εδώ. Αν θέλετε να επεξεργαστείτε το προφίλ σας, πατήστε εδώ. αλλα δεν κλειδωσαν το λογαριασμου απλα δεν με αφηνει να κανω αλλη εγγραφη. δοκιμασε να καθαρισεις τα cookies απο τον browser σου κιολας.
hristos 22 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Τα εχω κανει ολα....αλλα στοιχεια,αλλο email ποσα reset το ruter....μονο μια φορα που μου επεσε η γραμμη και μου εδωσε η εταιρια αλλο ip μπορεσα και συνδεθηκα αλλα μου κρατησε μονο μια βδομαδα....οταν ξαναεπανηλθε η γραμμη μου κανονικα πηρα αλλη μια κοκκινη....καλα ε?πολυ adsl το adsl:-D....φιλε πως θα το κανω αυτο?πως θα καθαρισω τα cookies? Μήνυμα Απαγορεύεται η εισόδος σας στο Forum (banned) για τον παρακάτω λόγο: multiple accounts Η απαγόρευση εισόδου στο Forum (ban) θα λήξει : Ποτέ Αυτο μου βγαζει συνεχεια
pirobatis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Τα εχω κανει ολα....αλλα στοιχεια,αλλο email ποσα reset το ruter....μονο μια φορα που μου επεσε η γραμμη και μου εδωσε η εταιρια αλλο ip μπορεσα και συνδεθηκα αλλα μου κρατησε μονο μια βδομαδα....οταν ξαναεπανηλθε η γραμμη μου κανονικα πηρα αλλη μια κοκκινη....καλα ε?πολυ adsl το adsl:-D....φιλε πως θα το κανω αυτο?πως θα καθαρισω τα cookies? εγω εχω firefox αν εχεις και εσυ πηγαινε εργαλεια? >καθαρισμος προσωπικων στοιχειων καπου εκει.μολις το εκανα και πετυχε
hristos 22 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μολις το εκανα και αυτο και εγω mozzila εχω αλλα συνεχιζει τα ιδια....
pirobatis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στο faq εχουν αυτο Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Το ADSLgr.com συλλέγει προσωπικά δεδομένα όταν ο επισκέπτης/χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του, όταν χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του και όταν επισκέπτεται τις σελίδες του. Συγκεκριμένα συλλέγονται: * το Όνομα χρήστη (username) * ο κωδικός πρόσβασης(password) * η Διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) * η IP Address για τεχνικούς λόγους, καθώς και για θέματα που άπτονται της ασφαλείας των συστημάτων του ADSLgr.com (server, data base, δικτύου κ.α ), ενώ παράλληλα αξιοποιείται για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων) * και χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και για στατιστικούς λόγους. πηγαινε εδω http://www.adslgr.com/forum/sendmessage.php και προσπαθησε να διαγραψεις τους λογαριασμους αλλιως θα σου προτεινα να πας σε ενα net cafe και να φτιαξεις ενα απο κει και να προσεχεις τους κανονες λειτουργιας.
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον πρέπει να σβήσεις τα cookies για να μην σε βρίσκει. Αν έχεις staic ip δύσκολα μπορείς να κάνεις κάτι. Πήγαινε σε ένα net cafe ή σε κάποιον φίλο και κάνε εγγραφή και επικοινώνησε με κάποιον moderator ή admin για το πρόβλημα.
hristos 22 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μαλλον εχω...ε?αυτο μου φενεται κι εμενα....υπαρχει τροπος να ζητησω να μου αλλαξουν ip?
parsifal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ο τίτλος του θέματος άλλαξε από τον αρχικό «Διαγραφη» στον τρέχοντα. Να χρησιμοποιείτε πάντα τίτλους σαφείς και αντιπροσωπευτικούς του προβλήματος ή της ερώτησής σας. Βοηθάτε τα υπόλοιπα μέλη και πάνω απ' όλα εσάς τον(-ην) ίδιο(-α), αφού είναι πιο πιθανό να επισκεφθούν και να διαβάσουν το θέμα τα κατάλληλα να απαντήσουν άτομα. Επίσης, έγινε μεταφορά του θέματος στο αρμόδιο subforum.
johnykim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω θελω να ρωτήσω κατι άλλο.Αν εχεις ρουτερ και μπαίνουν 2 pc διαφορετικών χρηστών οπως γίνεται σε μένα,θα πρέπει να χρησιμοποιούμε το ιδιο acount? Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά.Πραγματικά καταλαβαίνω οτι υπάρχει πρόβλημα με μερικούς χρήστες που κανουν διπλά acount αλλά οι υπόλοιποι τι φταίνε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.