tzoykas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 10 bd x50g=500gb+bd-r=2-3 640gb εσωτερικους(τοσους νομιζω βγαινε,αν ειμαι λαθος ας με διωρθωσει καποιος),και μια εξωτερικη θηκη και εχεις κατι πιο βολικο απο 1 φορα write bd. Στην αρχειοθέτηση δε σε ενδιαφέρει κάτι να είναι βολικό, σε ενδιαφέρει να μη το χάσεις ... (ήδη είναι πάνω σε raid τα ευαίσθητα δεδομένα μου, αλλά όταν πρέπει να διατηρήσεις κάτι που αν χάσεις θα κλαις, το θέλεις και σε δεύτερο μέρος ... και σε τρίτο ... και σε τέταρτο ... )
michael92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Με τπτ. Να σου πω γιατί με μια πρόβλεψη. Το cd θα υπάρχει μέχρις ότου βγει κάτι πιο πρακτικό στην ίδια χωρητικότητα γιατί όταν θέλουμε να παραδώσουμε κάτι γραπτό (e-μορφή) σε κάποιον το cd σκεφτόμαστε. Γιατί μας ικανοποιεί η χωρητικότητα του. Τι να το κάνω το dvd για μερικά word αρχεία? Επιπλέον πάρε παράδειγμα το dvd dl. Πριν από τρία χρόνια είχε τιμή 2 ευρώ, τώρα έχει 2 ευρώ. Γιατί δν το χρησιμοποιεί κανένας παρά μόνο όσοι έχουν 360. Τώρα για το blu-ray ως αποθηκευτικό χώρο. Μικρές ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης (δε θέλω να φανταστώ πόση ώρα θα κάνει να ανοίξει ένα mp3). Μόνο για πολύτιμα έγγραφα μου γεμίζει το μάτι που δεν τα ανοίγεις παρά μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις @poscaman εννοούσα τη συλλεκτική αξία του περιεχομένου. Το CD θα αντέξει τουλάχιστον άλλα 10 χρόνια, όπως άντεξαν και οι δισκέτες δεκαετίες, απλά "καταργήθηκαν" επείδη τα αρχεία έφτασαν κατά Μ.Ο πάνω από 1.4mbyte και συνεπώς δεν κάλυπτε τις ανάγκες...
andr3as Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Σε λίγο θα χρησιμοποιούμε μόνο εξωτερικα USB στικάκια και σκληρούς δίσκους....
Vamire666 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Σε λίγο θα χρησιμοποιούμε μόνο εξωτερικα USB στικάκια και σκληρούς δίσκους.... ναι ναι και μεθαυριο θα αγοραζουμε τεραbytes στο ιντερνετ ετσι ωστε ουτε στικακια ουτε σκληρους να εχουμε ολα θα τα εχουμε απο το ιντερνετ
warchief Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ναι ναι και μεθαυριο θα αγοραζουμε τεραbytes στο ιντερνετ ετσι ωστε ουτε στικακια ουτε σκληρους να εχουμε ολα θα τα εχουμε απο το ιντερνετ Το γελάς ? Και για του λόγου το αληθές, απο ένα άρθρο που είχε εχθές το slashdot (http://hardware.slashdot.org/hardware/08/09/11/1742223.shtml) για μια νεα start up εταιρεία στην Ζυρίχη: http://wua.la/en/
million_voices Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Το γελάς ? Και για του λόγου το αληθές, απο ένα άρθρο που είχε εχθές το slashdot (http://hardware.slashdot.org/hardware/08/09/11/1742223.shtml) για μια νεα start up εταιρεία στην Ζυρίχη: http://wua.la/en/ και οχι μονο αυτο αλλα και τα Pc μας θα ειναι χαζα τερματικα τα οποια θα προβαλουν απλα τα δεδομενα που θα επεξεργαζονται υπερυπολογιστες νοικιαζοντας ουσιαστικα computing power τελος η αναγκη για αναβαθμισεις,εξαφανιση της πειρατιας,συνεχης και απροσκοπτη λειτουργια και πολλα αλλα
grnrg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 τελος η αναγκη για αναβαθμισεις,εξαφανιση της πειρατιας,συνεχης και απροσκοπτη λειτουργια... Οσο υπαρχει εξελιξη... αυτα τα 3 δε θα σταματησουν να μας κανουν παρεα...
warchief Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 και οχι μονο αυτο αλλα και τα Pc μας θα ειναι χαζα τερματικα τα οποια θα προβαλουν απλα τα δεδομενα που θα επεξεργαζονται υπερυπολογιστες νοικιαζοντας ουσιαστικα computing power τελος η αναγκη για αναβαθμισεις,εξαφανιση της πειρατιας,συνεχης και απροσκοπτη λειτουργια και πολλα αλλα Βασικά δεν ξέρω αν θα εξελιχθεί η κατάσταση σε μια μεταμοντέρνα mainframe εποχή, όπου ξανά τα τερματικά θα είνα χαζά. Μέχρι τώρα οι τερματικές συσκευές γίνονται όλο και ποιο έξυπνες, όλο και ποιο ικανές, και παράλληλα αφαιρειτε η "εξυπνάδα" απο το δίκτου. Θα δούμε...
Panahs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Wuala, the social online storage: Securely store and back up your files online and access them from anywhere. Share files with selected friends. You choose who has access to which folder. Collect cool files around a topic or join one of thousands of groups in Wuala. Browse through millions of files and discover cool stuff. Images, videos, and much more. ... Πιο πολύ για την καινούρια εποχή της πειρατείας μου φαίνεται εμένα. Γενικά σε ότι έχει να κάνει την αποθήκευση και ανταλλαγή αρχείων στο internet, πώς γίνεται να μην υπάρχει πειρατεία? οταν γινεται streaming η ταινια δεν αποθηκευεται στον υπολογιστη αλλα "παιζει" εκεινη την ωρα απο σερβερ Είσαι σίγουρος για αυτό? Εγώ είχα την εντύπωση πως πρώτα αποθηκεύεται στον σκληρό και μετά το αναπαράγει ο υπολογιστής. Αυτό μαρτυρείται και από τον TEMP φάκελο στο documents and settings όπου μπορώ να ξαναβρώ τα video που έχω κάνει stream σε ολοκληρωμένα αρχεία και να τα ξαναπαίξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα