gk33 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 μπορεις να μου πεις πια καρτα κανει για το dv5-1020ev εχω βρει αυτες την ..... α) HP ExpressCard TV Tuner for Windows Vista (RM436AA#ABA) http://www.shopping.hp.com/store/pro...rowse2/SDP_PDP β) HP ExpressCard Digital TV Tuner (RM437AA) - Specifications http://h10010.www1.hp.com/wwpc/vn/en...8-3644690.html και γ) HP USB TV Tuner (KS523AA#ABA) http://www.shopping.hp.com/product/c...S523AA%2523ABA μαλλον η πρωτη πρεπει να ειναι εεε για τις usb τι λετε ειναι καλες , ποια ειναι η διαφορα με τις express card
treloullis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 εχω ενα hp pavilion dv6500 θελω να βαλω xp αλλα δεν μου βρισκει τον δισκο...καμια λυση κανεις?
arisarros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 εγω θα σου έλεγα το dv7-1020 αλλά την σειρά dv πολύ καλή -----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 04 : 54 : 21----- εχω ενα hp pavilion dv6500 θελω να βαλω xp αλλα δεν μου βρισκει τον δισκο...καμια λυση κανεις? όταν λες δεν σου τον βρίσκει??? -----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 04 : 55 : 18----- εχω ενα hp pavilion dv6500 θελω να βαλω xp αλλα δεν μου βρισκει τον δισκο...καμια λυση κανεις? όταν λες δεν σου τον βρίσκει???
kougis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Εγώ που είμαι κάτοχος DV5-1030 θα σου έλεγα να αποφύγεις τα κουμπιά αφής.
michalis2610 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Εγώ που είμαι κάτοχος DV5-1030 θα σου έλεγα να αποφύγεις τα κουμπιά αφής. Συμφωνώ με τον kougis. Εχω Dell XPS M1330 και ειλικρινά τα παλαιομοδίτικα κλασσικά κουμπιά είναι πολύ πιο πρακτικά. Ειδικά μάλιστα για τη ρύθμιση του ήχου η ροδέλα της Toshiba είναι μακράν ότι καλύτερο υπάρχει και δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο. Μάλιστα προσωπικά τα πλήκτρα αφής στο φορητό μου με έχουν ταλαιπωρήσει σε όλες τις διανομές linux σε αντίθεση με τα κλασσικά που δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. εχω ενα hp pavilion dv6500 θελω να βαλω xp αλλα δεν μου βρισκει τον δισκο...καμια λυση κανεις? Πρέπει να βρεις τους sata drivers για το σκληρό δίσκο τους οποίους είτε τους περνάς μέσω εξωτερικού floppy κατά την εγκατάστη στο σημείο που στους ζητάει ή δημιουργώντας ο ίδιος ένα νέο CD με ενσωματωμένους τους οδηγούς με το πρόγραμμα nlite. Βέβαια υπάρχει και η πιο απλή λύση αν δε σε απασχολεί το να χάσεις το 2% των επιδόσεων του υπολογιστή και είσαι ελαφρώς "άσχετος" ή βαριέσαι την όλη διαδικασία. Μπαίνεις στο BIOS κατά την εκκίνηση και επιλέγεις σε μια από τις καρτέλες (disable sata controler) ή κάτι αντίστοιχο. Ετσι ο δίσκος θα αναγνωρίζεται ως ΑΤΑ χάνοντας μια ιδέα σε επιδόσεις αλλά δεν χρειάζονται οδηγοι για να αναγνωριστεί από τα ΧΡ.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνώ με τον kougis. Εχω Dell XPS M1330 και ειλικρινά τα παλαιομοδίτικα κλασσικά κουμπιά είναι πολύ πιο πρακτικά. Ειδικά μάλιστα για τη ρύθμιση του ήχου η ροδέλα της Toshiba είναι μακράν ότι καλύτερο υπάρχει και δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο. Μάλιστα προσωπικά τα πλήκτρα αφής στο φορητό μου με έχουν ταλαιπωρήσει σε όλες τις διανομές linux σε αντίθεση με τα κλασσικά που δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Πρέπει να βρεις τους sata drivers για το σκληρό δίσκο τους οποίους είτε τους περνάς μέσω εξωτερικού floppy κατά την εγκατάστη στο σημείο που στους ζητάει ή δημιουργώντας ο ίδιος ένα νέο CD με ενσωματωμένους τους οδηγούς με το πρόγραμμα nlite. Βέβαια υπάρχει και η πιο απλή λύση αν δε σε απασχολεί το να χάσεις το 2% των επιδόσεων του υπολογιστή και είσαι ελαφρώς "άσχετος" ή βαριέσαι την όλη διαδικασία. Μπαίνεις στο BIOS κατά την εκκίνηση και επιλέγεις σε μια από τις καρτέλες (disable sata controler) ή κάτι αντίστοιχο. Ετσι ο δίσκος θα αναγνωρίζεται ως ΑΤΑ χάνοντας μια ιδέα σε επιδόσεις αλλά δεν χρειάζονται οδηγοι για να αναγνωριστεί από τα ΧΡ. πραγμα που είναι ιδιαίτερα ευκολο και απλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.