Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion dv5-1020ev ή κάτι αντίστοιχο;

unforgiven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θεωρώ οτι η HP εχει κανει καλή δουλειά και σε αυτή τη σειρα. είχα HP και ήμουν πολυ ικανοποιημένος (ασε που εχουν αξία και σε μεταπώληση). ο σχεδιασμός είναι πολυ καλός και τα χαρακτηριστικά σε σχέση με την τιμή είναι πολυ ικανοποιητικά. μια τέτοια αγορά είναι σίγουρα πολυ καλή!!!!!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι λετε?

σκεφτομαι να χτυπησω το HP DV5 1010EV στα 750?,το ειδα και μου αρεσε.

δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια,προσπαθησα να δω κατι σε intel επεξεργαστη,χωρις την 9600gt αλλα δεν τα καταφερα.

Δημοσ.
να δείτε μέσα απο τις ιδιότητες συστήματος σας αν στα vista είναι εγκατεστημένο το service pack 1, εαν όχι τότε να το κατεβάσετε...;)

εχει τα home pr sp1

Δημοσ.

επιδη ειμαι και εγω ειμαι σε αναζητηση και το εχω στα υπ οψη μπορει καποιος να δωσει τον τυπο του wifi (atheros broadcom intel ktl ktl) ενδιαφερομαι για linux (debian)

Δημοσ.

Εχω το 1020 εδω και λίγες μέρες..το μόνο που παρατήρησα είναι οτι αν ζεσταθεί κάτι παίζει με τον ήχο και αν κάνεις με το δάχτυλο την αφή και ανεβάσεις ή κατεβάσεις τον ήχο μετά ανα 2 δευτερόλεπτα κολάει και σου πετάει την οικόνα με την ένταση του ήχου.

Δημοσ.

Το πηρα και εγω χτες, φαινεται αψογο μεχρι τωρα

Αλλα ουτε σε εμενα δουλευει το remote control, ξερει κανενας πως φτιαχνεται τελικα?

Δημοσ.
Τελικα περασε κανεις τα ΧΡ να μας πει αν γινεται και αν βρηκε συμβατους ντραιβερς?

ναι πέρασα. τους ανέβασα κ εδωσα link στον μίτσο να το βάλει στο θέμα με τα χρ.Στα χρ δν δουλεύει hdmi sound και τηλεκοντρολ τα αλλα ειναι οκ

-----Προστέθηκε 4/10/2008 στις 04 : 54 : 02-----

Το πηρα και εγω χτες, φαινεται αψογο μεχρι τωρα

Αλλα ουτε σε εμενα δουλευει το remote control, ξερει κανενας πως φτιαχνεται τελικα?

Στα vista μια χαρά δουλεύει

Δημοσ.

Και γω σαυτο κατεληξα μαζι με την επιδοτηση των φοιτητων και δωρο τον WD ELEMENTS 500GB θα μου βγει 420 ευρο απο eshop!

αν βαλω εξ πι και βιστα να εχω και τα 2 λειτουργικα αλλαζει κατι στην εγγυηση?

Δημοσ.

το πηρα 800 ευρω απο πλασιο απο 850 που εκανε απο παραλαβη στο καταστημα γιατι πηρα το δειγμα που ειχαν για να βλεπει ο κοσμος. και παλι πιο φτηνα απο τα 820 που το ειχαν πλαισιο κ ισοπ στο ιντερνετ αλλα αναρωτιεμαι αν εκανα βλακεια του δε το πηρα ''του κουτιου'' αλλα εχει δουλεψει ηδη 500000 ωρες στο καταστημα(plugged in εννοειται)...

Δημοσ.

Παιδιά η οθόνη πώς σας φάνηκε; Έχει όντως χαμηλή φωτεινότητα & κρύα χρώματα;

Unfortunately, things are let down somewhat by the screen and we can't help but wonder if that fancy new glass panel is to blame.

In some respects it's pretty good. It handles quite challenging grey shades rather well, black levels are reasonable for an LCD display and there's nary a hint of backlight bleed, but the colour vibrancy, fidelity and overall brightness levels are distinctly lacklustre. This means photos and videos lack a little punch and in bright light reflections also become a problem, meaning you'll have to turn brightness up higher than normal to compensate - impacting on battery life as a result.

http://www.trustedreviews.com/notebooks/review/2008/09/11/HP-Pavilion-dv5-1011ea-15-4in-Blu-ray-Notebook/p1

Δημοσ.

Και πολύ καλά έκανες γιατί: α) αυτό που πήρες είχε ήδη δουλέψει τυπικά για πολλές εβδομάδες άρα αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα θα το είχε ήδη εμφανίσει, β) η οθόνη σου δεν έχει dead pixels (για ρώτα αυτούς που πήραν καινούργιο μηχάνημα και τους έβγαλε το πρόβλημα αυτό το ολοκαίνουργιο μηχάνημα τους πως ένιωθαν) και γ) το πήρες πιο φθηνά με την εγγύηση βέβαια να ισχύει πάντα από την ημέρα της αγοράς.

Το ίδιο έκανα και εγώ με τον δικό μου και δεν το μετάνιωσα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αγορασα και γω το hp dv5 1030 τη περασμενη παρασκευη με επιδοτηση για φοιτητες και μου βγηκε στα 500 euro . Μεχρι στιγμης δεν εχω μεινει ικανοποιημενος περσι ειχα αγορασει ενα hp nc series και ειναι πολυ μα πολυ καλυτερος .Απο τη πρωτη ωρα που εκανα το πρωτο start up το νιωθα οτι δε παει καλα κολαει παρα πολυ, η υπερυθρες δε λειτουργουν συνεπως ουτε το τηλεκοντρολ και τα πληκτρα αφης ειδικα του ηχου κολλανε λογου χαρη θες να μειωσεις τον ηχο και αυτο κολλαει και εξακολουθει να μειωνει τον ηχο ακομα και μετα απο restart. Γενικα περιμενα πολυ καλυτερη ποιοτητα απο την hp για αυτο παιδια αλλη φορα μακρια απο αυτην την εταιρεια και στροφη λοιπον στη toshiba . Αγορασα και ενα toshiba satelite για την αδερφη μου η οποια δικαιουνταν και αυτη την επιδοτηση των 400 euro και τελικη τιμη βγηκε στα 389 Παιδια τη να σας πω απο που να πρωτοαρχισω απο την οθονη με τα απιστευτα χρωματα και τα φοβερα γραφικα η το πληκτρολογιο και τα βοηθητικα κουμπια ποσο μαλλον και τα ηχεια και η ποιοτητα κατασκευης και παρακαλω 4 χρονια εγγυηση να συνοδευουν το μηχανημα τι να πω απο δω και στο εξης μονο toshiba

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγορασα και εγω το laptopaki παιδια απο play247 πριν κανα 2μηνο 1265 euro.Συγκεκριμενα πηρα το 1080ev.Πολυ δυνατος ο Τ9400 και παρα πολυ καλη και εκτος συναγωνισμου(σε αυτα τα χρηματα) η 9600gt αλλα και ταυτοχρονα αιτιες για να ζεσταινεται λιγο παραπανω το μηχανακι!Θορυβος(ανεμιστηρακι) ακουγεται λιγο,μονο οταν ο υπολογιστης ειναι στο ρευμα και εχει προφιλ "Υψηλες Επιδοσεις".Στα υπερ και η θυρες hdmi kai e-sata.Επισης πολυ βολικη η υπαρξη blu-ray και remoτe control.Ομορφη και λιτη σχεδιαση και εξαιρετικο στην αφη πληκτρολογιο.Πολυ καλος ο ηχος και εξυπνη η χρηστικη η υπαρξη 2 εξοδων ηχου για ακουστικα.

Στα αρνητικα ,τωρα πρωτο για μενα ειναι η αναλυση της οθονης πραγμα που το ηξερα και συμβιβαστηκα πριν το αγορασω.Αρνητικη και η glare type εντονη αντανακλαση καθως σε φως ημερας ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο να εργαστεις!Αρνητικη επισης και η υπαρξη των πληκτρων αφης καθως πολλες φορες αυξομειωνει την ενταση απο μονο του!Αλλο ενα αρνητικο ειναι η μη επισημη υποστηριξη σε drivers για xp απο την μαμα HP.Το αριστερο κλικ του touchpad φαινεται να επηρεαζεται απο την εντατικη χρηση καθως εχει κανει ενα βαθουλωμα στο κεντρο προφανως λογω κακης ποιοτητας του υλικου που εχει κατασκευαστει!Αρνητικη και η διαρκεια λειτουργειας του υπολογιστη οταν δεν ειναι στην πριζα καθως κυμαινεται στα 90 με 110 λεπτα.Τα vista ειναι τραγικα οπως ολοι γνωριζουμε αλλα στην συγκεκριμενη υλοποιηση με απενεργοποιημενο το aero και κλασσικο θεμα style windows 2000 δεν ειχα κολληματα και σοβαρα προβληματα.

Τελος αξιζει να αναφερω πως περασα και ubuntu/kubuntu linux στις εκδοσεις 8.10 η καρτα ασυρματου δικτυου αναγνωριζεται και δουλευει κανονικα οπως και οι περισσοτερες συσκευες του υπολογιστη.

Εν κατακλειδι,πιστευω πως αν το λαπτοπ αυτο ειχε οθονη antiglare-type wsxga+ ,προσεγμενα πληκτρα ρυθμισης εντασης,wireless, mute κ touchpad,καλυτερη υποστηριξη και μεγαλυτερη διαρκεια ζωης της μπαταριας θα ηταν πραγματικα τελειο για 1300 ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...