Προς το περιεχόμενο

Εξειδικευμενη λογιστικη ερωτηση

pigos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας κ ο πατερας μου ειναι ασχετος με το internet που ειναι τεραστια δεξαμενη πληροφοριων κ βοηθειας μεταφερω μια απορια που εχει κ οσοι ξερουν κ μπορουν θα εκτιμουσαμε πολυ την βοηθεια τους.... (εκτος κ αν ξερετε καποιο εξειδικευμενο forum για τετοιου ειδους ερωτησεις)

Ο πατερας μου λοιπον κλεινει τα 60 χρονια τον μαρτιο 09.Εχει εταιρεια ΟΕ κ θελει να την κλεισει τωρα για να μην πληρωνει εισφορες στον ΟΑΕΕ

*Ενσημα εχει στο ΙΚΑ 21 χρονια και στο Τ.Α.Ε. 20 χρονια κ 10 μηνες

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΘΑ εχει προβλημα στο υψος της συνταξης κ της υγιονομικης ασφαλισης αν την κλεισει οπως ειπαμε απο τωρα??

Δημοσ.
Eυχαριστω παιδια για τη βοηθεια

Παρολα αυτα στο http://www.taxheaven.gr/ παραειναι κλειστοι οι τυποι....

Δεν δεχονται mail yahoo,gmail Κτλ για να γινεις μελος

Το www.gis.gr δεν δουλευει....

Απευθύνεται σε λογιστές το taxheaven και μπορεί να μην θέλουν να κατακλύζονται από λογαριασμούς spam που ανοίγονται από ρομποτάκια. Δεν έχεις κάποιο πληρωμένο email να βάλεις??

Αν και καλύτερα να ρωτήσει το επαγγελματικό επιμελητήριο, ή το βιομηχανικό (ανάλογα τον κλάδο που ανήκει η εταιρία).

Κάποιο από αυτά σίγουρα το πληρώνει και του στέλνουν τα περιοδικά έντυπα του επιμελητηρίου. Σε αυτά έχει τηλέφωνα επικοινωνίας κλπ.

Στο επαγγελματικό δίνουν και δωρεάν νομικές συμβουλές νομίζω.

Πάντως καλό είναι να βρείτε κάποιον να ρωτήσετε (λογιστή - σύμβουλο - δικηγόρο - υπάλληλο του ΙΚΑ ή του ΤΕΒΕ ), και να μην επαναπαυτείτε απόλυτα σε ότι σας πουν διάφοροι στα forums.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...