chek2fire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μετά και τα σημερινά και την άλλη μια απειλή για ban που είχα από moderator φανατικό εχθρό του ubuntu αποφάσισα ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχω σε αυτό το forum. Μετά τα σχεδόν 4000 μυνήματα μου σε αυτό το forum η όλη κατάσταση με έχει κουράσει. Δεν αντέχω άλλο το κόμπλεξ και την εμπάθεια μερικών και πιο πολύ των λεγόμενων έμπειρων στον χωρο που μετά από τόσα χρόνια θα έπρεπε να έχουν καταλάβει μερικές βασικές αξίες στην ζωή. Ανοχή, κατανόηση του διαφορετικού και ειλικρινής διάλογος. Σε αντίθεση βλέπω επιβολή, άρνηση του διαφορετικού και διάλογος με τελικό στόχο την επιβολή της άποψης μας. Θα συνεχίσω να γράφω στο blog μου και φυσικά στο ubuntu-gr. Αυτά Bye.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flamelab Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 chek2fire, ειλικρινά λυπάμαι που το κάνεις πάλι αυτό και εδώ (γιατι συμμετέχω πολύ ενεργά στο άλλο φόρουμ όπου είχες διενέξεις) Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Κρίμα... πάντως... Διαφωνώ μαζί σου συχνά αν και δεν έχω εκφράσει τη διαφωνία μου παρά μονο μία φορά. Πάρα ταύτα με στεναχωρεί αυτό που πας να κάνεις. Εχεις προσφέρει βοήθεια σε πολλά άτομα, ειδικά χρήστες Ubuntu αλλά και είσαι δραστήριο μέλος. Από εκεί και ύστερα... ας αφήσουμε κατα μέρος τις μανίες καταδίωξης, με σταυροφόρους και χασσασινους , φανατικούς εχθρούς και υποστηρικτές. Hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μετά και τα σημερινά και την άλλη μια απειλή για ban που είχα από moderator φανατικό εχθρό του ubuntu αποφάσισα ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχω σε αυτό το forum. Μετά τα σχεδόν 4000 μυνήματα μου σε αυτό το forum η όλη κατάσταση με έχει κουράσει. Δεν αντέχω άλλο το κόμπλεξ και την εμπάθεια μερικών και πιο πολύ των λεγόμενων έμπειρων στον χωρο που μετά από τόσα χρόνια θα έπρεπε να έχουν καταλάβει μερικές βασικές αξίες στην ζωή. Ανοχή, κατανόηση του διαφορετικού και ειλικρινής διάλογος. Σε αντίθεση βλέπω επιβολή, άρνηση του διαφορετικού και διάλογος με τελικό στόχο την επιβολή της άποψης μας. Θα συνεχίσω να γράφω στο blog μου και φυσικά στο ubuntu-gr. Αυτά Bye.. Δεν είναι καθόλου καλό αυτό που συμβαίνει αλλά μου φαίνεται κάνεις προσπάθεια να φαίνεται αστείο. φανατικό εχθρό του ubuntu? φανατικό? εχθρό? οι λέξεις δεν είναι αέρας, έχουν νόημα Σου χω νέα! Δεν είμαι έμπειρος, ούτε καν όσο εσύ, ειλικρινά... αλλά οι ρημαδοέμπειροι με πειθουν με αυτά που λένε, έχουν επιστημονικό, τεκμηριωμένο λόγο και εσύ έχεις ευαγγελικό, ψευδοφιλοσοφικό λόγο αξίες ζωής, για όποιον διαβάζει καιρο τις περίφημες αυτές αντιλογίες, η εικόνα είναι ακριβώς αντίστροφη παρότι εκνευρίστηκα στο προηγούμενο thread, με στεναχώρησε η τροπή του και ο τίτλος του παρόντος, έως ότου διάβασα το "κύκνειο" post σου, συγχαρητήρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μετά και τα σημερινά και την άλλη μια απειλή για ban που είχα από moderator φανατικό εχθρό του ubuntu αποφάσισα ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχω σε αυτό το forum. Δεν ήταν απειλή. Ήταν δήλωση/προειδοποίηση επειδή το γύρισες στο προσωπικό και με άσχημο τρόπο/ύφος κιόλας. Και δε με πείραξε το προσωπικό προς εμένα, αλλά προς τα υπόλοιπα μέλη, έτσι για την ιστορία. Δεν είμαι εχθρός κανενός, πόσο μάλλον ενός κομματιού software. Μετά τα σχεδόν 4000 μυνήματα μου σε αυτό το forum η όλη κατάσταση με έχει κουράσει. Δεν αντέχω άλλο το κόμπλεξ και την εμπάθεια μερικών και πιο πολύ των λεγόμενων έμπειρων στον χωρο που μετά από τόσα χρόνια θα έπρεπε να έχουν καταλάβει μερικές βασικές αξίες στην ζωή. Ανοχή, κατανόηση του διαφορετικού και ειλικρινής διάλογος. Σε αντίθεση βλέπω επιβολή, άρνηση του διαφορετικού και διάλογος με τελικό στόχο την επιβολή της άποψης μας. Θα συνεχίσω να γράφω στο blog μου και φυσικά στο ubuntu-gr. Αυτά Bye.. Δεν παρακαλούμε κανέναν να συμμετέχει σε αυτό το φόρουμ, η συμμετοχή είναι καθαρά εθελοντική και επειδή γουστάρουμε. Αφού σε χαλάει και επιλέγεις να μη συμμετάσχεις, σεβόμαστε την απόφασή σου. Τα περί αξιών σε αφήνω να τα αναλογιστείς πρώτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.