karagstel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Χρειάζομαι ιδιαίτερα μαθήματα στην c++ με έμφαση στην υλοποίηση αλγοριθμών. Έδρα Θεσσαλονίκη. Υπάρχει κανένας με καλή γνώση αυτών των θεμάτων και διάθεση να ασχοληθεί. Ας επικοινωνήσει.
georgemarios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 καλως ηρθες στο φορουμ αν ησουν αθηνα θα σε εξυπηρετουσα, αλλα θεσσαλονικη.... οτι αποριες εχεις, μη δισταζεις να ρωτας εδω, ολο και καποιος θα βρεθει να σε βοηθησει
feikaile Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εγω είμαι Αθήνα και ψάχνω κάποιον για ιδιαίτερα στη γλωσσα C. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
georgemarios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εγω είμαι Αθήνα και ψάχνω κάποιον για ιδιαίτερα στη γλωσσα C.Μπορείτε να με βοηθήσετε; εχεις PM (10 χαρακτηρες)
feikaile Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 PM? Τι εννοείτε - δε γνωρίζω... Ενας φίλος μου που μένει Αργυρούπολη θέλει να βρει κάποιον να του κάνει ιδιαίτερα στη γλώσσα c... Αν γνωρίζετε κάποιον στείλτε μου ένα mail στο [email protected] Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.