skylos56 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι επειδή δεν το χω ψάξει και πολύ το θέμα: Γιατί είναι τόσο δύσκολο εφ'όσον η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ να μην έχει βγει τηλεόραση με καθαρό βαθύ μαύρο χρώμα παρά μόνο γκρίζο και σκούρο μπλε. Γενικά στα σκούρα χρώματα οι καινούριες τηλεοράσεις όσες έχω δει χάνουν αρκετά ειδικά σε σκοτεινά δωμάτια. Το αντίθετο μάλιστα είναι ότι τα φανταχτερά χρώματα, κόκκινο, πορτοκαλί κλπ να φωτείζουν περισσότερο. Στις crt υπάρχει μια ισοροπία όλων αυτών, πέρα το ότι δεν έχουν πάρα πολλές δυνατότητες αν και απ'ότι έχω ακούσε γίνεται βελτίωση. Το άλλο είναι το response time. Τι βιολί είναι κι αυτό λες και τα βλέπεις slow motion. Μου φαίνεται έχουμε ξεφύγει τόσο πολύ να κοιτάμε τα χρώματα και ιστορίες παρά να απολαυμβάνουμε ένα έργο. Ενώ πριν λίγα χρόνια βολευόμασταν μια χαρά με τις crt με το θαμπό σήμα και τις οθόνες όλο νερά. Σήμερα μας έχει φάει το ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει, δώσαμε ένα κάρο λεφτά για τις tv και δεν είμαστε ικανοποιημένοι.
HellasVagabond Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ολες οι plasma με panel 11+ γεννιας εχουν τελειο μαυρο και γενικα ξεπερνουν σε πολλες περιπτωσεις τις LCD.
skylos56 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Και σε σκοτεινό δωμάτιο; Γιατί σε φωτεινό υπάρχει γυαλάδα
HellasVagabond Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δες τις Panasonic Plasma 11ης γενιας και τις νεες Pioneer και πεσμου
ppschrs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 HellasVagabond έχω αποφασίσει να αγοράσω την παρακάτω τηλεόραση.Πιστεύεις πως είναι καλή επιλογή για τα λεφτά της?Ας με βοηθήσει και όποιος άλλος κατέχει το άθλημα.Δε μου βγαίνουν τα λεφτά για full hd. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1114735&OTHONILCDTVDIAGONIOS=37+inches&Manufacturer=Panasonic&category=69980053&catalog=19
HellasVagabond Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω το λιγακι πιο νεο μοντελο, το 42PX80E και ειναι φανταστικο και ας μην ειναι 1080p ( Full HD ) η εικονα του πανελ ειναι τρομερη οταν παιζει HD υλικο. H Σειρα 8Ε ειναι περιπου η ιδια οποτε θα ελεγα πως ειναι μια πολυ καλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα. Σιγουρα δεν θα το μετανιωσεις.
adi32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 θα σου προτεινα να παρεις σβαρνα τα μαγαζια Mediamarkt Πλαισιο Κωτσοβολος .... και να δεις απο κοντα και να δοκιμασεις σε καναλια και dvd πριν αγορασεις κατι οτι ευχαριστει το ματι μας ειναι το καλυτερο περα απο γνωμες τεστ χαρακτηριστικα κλπ αν σκοπευεις να την κανεις και μονιτορ οπως εκανα εγω καλυτερα να το σκεφτεις για πλασμα για να μη μπλεκεις με στρωσιματα και αγχος μη ξεχαστει ανοικτη κλπ
tomasss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες κοιτάξτε, την σειρά Cineos της Philips. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή σε LCD.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 θα σου προτεινα να παρεις σβαρνα τα μαγαζια Mediamarkt Πλαισιο Κωτσοβολος ....και να δεις απο κοντα και να δοκιμασεις σε καναλια και dvd πριν αγορασεις κατι οτι ευχαριστει το ματι μας ειναι το καλυτερο περα απο γνωμες τεστ χαρακτηριστικα κλπ Εεεεετσιιιιιιι !!!!
HellasVagabond Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες κοιτάξτε, την σειρά Cineos της Philips. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή σε LCD. Τα καλα της σειρας Cineos κοστιζουν απο 2.000ε και ανω....Δεν νομιζω πως τα παιδια εδω θελουν να διαθεσουν τοσα.
ppschrs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ έχω ταβάνι 750-800 ευρώ.Εκανα τις βόλτες μου στα μαγαζιά αλλά δεν έχουν κανάλια.Εχουν όλες dvd και έχουν όλες τέλεια εικόνα.Είναι πολύ μικρές οι διαφορές τους.Εγώ ρωτάω κυρίως για αξιοπιστία και εικόνα στα κανάλια.Οπότε φίλε HellasVagabond με κάλυψες απόλυτα.Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.