Προς το περιεχόμενο

Πληκρτολόγιο/ποντίκι!!!

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ε αριστεροχειρας ειμαι, απλα αναφορικα με την αυτονομια εδειξα ενα παραδειγμα βρε συ :-) (υπαρχει κι εκδοση για δεξιοχειρες)

Α και τα DPI, τι 1600, τι 3200 το ιδιο και το αυτο ειναι, μονο για μοστρα το λενε.

Ααααααααααααααντε σε ενα υπεραπαιτητικο FPS να εχεις σε καποια σκηνη ακριβεια καλυτερη απο 1 pixel...

Μαζί σου και εγώ.Απλά το g7 έχει το παλιό καλό logitech-classic σχήμα.Αν ο φίλος είναι λίγο πιο συντηρητικός ασ χτυπήσει σαν το δικό σου.Από βάρος με τις μπατ. πως τα πάει?

Α και πηδάτε όσο προλαβαίνεται γιατί έρχεται η μαύρη τρύπα

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σωστά τα λέει ο φίλος Dakonblackblade είχα και εγώ το G7, πολύ καλό ποντίκι και από μπαταρία δεν θα μήνις ποτέ!

Μόνο που έμενα μετά από ενάμιση δύο χρόνια χρίσης ξαφνικά άρχισε να χάνει στιγμιαία το σιμά με την βάση, πολύ εκνευριστικό, ήταν η αφορμή να μην ξανά πάρω ασύρματο!!!

• Moderators
Δημοσ.
Μαζί σου και εγώ.Απλά το g7 έχει το παλιό καλό logitech-classic σχήμα.Αν ο φίλος είναι λίγο πιο συντηρητικός ασ χτυπήσει σαν το δικό σου.Από βάρος με τις μπατ. πως τα πάει?

Ειναι πιο βαρυ απο ενα απλο οπτικο ποντικακι, αλλα ''γλιστραει'' με ευκολια χαρη στα pads που εχει οποτε no prob.

Επισης, εχει βοηθησει ΠΟΛΥ το μπλε λαμπακι που ειδοποιει αμα σου εχει μιλησει κανεις στο msn την ωρα που παιζεις καποιο game, καθως επισης και η ροδελα που κανει και ''αριστερα-δεξια''.

Βεβαια να πω πως 70? για ποντικι δε θα εδινα γιατι ειμαι νευρικος οταν παιζω και κολλησω καπου οποτε δε θα ηθελα να το σπασω στα νευρα μου....

Αυτα!

Α και παω να κρυφτω ερχεται μαυρη τρυπαα!

Δημοσ.

Αααχχαααχαχαχαχαχαχ!! :lol::lol::lol::lol:

Καλό!! Λες για το πείραμα που ξεκινάει σήμερα στο CERN έτσι?? :P:p:p

Ναι κι εγώ το σκέφτηκα αλλά δε νομίζω να ανοίξει τρύπ:X....ζζζζζζζζζζζζζζζζοοοοούπ!

Δημοσ.

Άμα ανοίξει όμως θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα.

Πάντως πιστεύω θα το χαρείς το ποντίκι και μη λυπάσαι τα λεφτά για κάτι που βάζεις στο αγαπημένο σου μηχάνημα του σπιτιού.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω παντως προειδοποιησα (αφου γελουσα 1-2 λεπτα) οτι παω να κρυφτω! Αν εξαϋλωθεις εσυ θα φταις :P

Άμα ανοίξει όμως θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα.

Πάντως πιστεύω θα το χαρείς το ποντίκι και μη λυπάσαι τα λεφτά για κάτι που βάζεις στο αγαπημένο σου μηχάνημα του σπιτιού.

Ναι αλλα ειχα ενα ψυχολογικο για τα εως 50? εγω τοτε. Απο κει και πανω ηταν ''πολλα τα λεφτα για ποντικι, κι αν το σπασω στα νευρα μου?'' ;)

Δημοσ.

Πριν από 1,5 χρόνο πήρα αυτό http://www.logitech.com/index.cfm/433/154&cl=roeu,en

Καλό ντιζάϊν εργονομικό πληκτρολόγιο και ποντικάκι, αλλά η ροδέλα του δεύτερου βρε παιδιά σαν πριόνι κάνει.

Πρόσφατα επικοινώνησα με την logiteck για να τους ρωτήσω εάν μπορώ να πάρω ένα άλλο προϊόν (ποντίκι) της ίδιας εταιρίας που να λειτουργεί με την υπάρχουσα ασύρματη εγκατάσταση του πακέτου.

Η απάντηση ήταν η εξής.:

All the mice and keyboard will work only with the receivers that are supplied with them. Logitech do not recommend using the mouse and keyboard with any other receiver other that the supplied one as it may not work. κλπ κλπ κλπ

Τα σχόλια δικά σας. Άπαξ και πήρες τον συνδυασμό δεν μπορείς να βάλεις κάτι άλλο με τον ίδιο receiver.

Εάν μπορεί και ξέρει κανείς πιο άλλο ποντίκι μπορεί να συνδυαστεί με αυτό τον σύστημα, παρακαλώ ας με ενημερώσει.

Για τον φύλο που ψάχνει για σετ πληκτρολόγιο ποντίκι μπορώ να του πω ότι η logiteck είναι ποιοτική επιλογή αλλά εάν κάτι δεν του αρέσει ή του χαλάσει εκτός εγγύησης, μάλλον θα πρέπει να αντικαταστήσει και τα δύο μέρη.

Η μπαταρία είναι κάτι το σχετικό. Κρατάει ανάλογα με τη χρήση. Έχω ένα μικρό φορτιστή μπαταριών ΑΑ και αντικαθιστώ αυτές που τελειώσανε αμέσως όταν χρειαστεί (4συνολικά - δική μου εξτρά αγορά) . Έτσι δεν με απασχολεί το τι θα κάνω εάν δεν έχω μπαταρίες ή πόσο γρήγορα θα τελειώσουν.

• Moderators
Δημοσ.

Ε καλα οχι κι ετσι ειπαμε!

Απλα μια φορα εψαχνα κατι Spacebar και CapsLock στο πατωμα γιαυτο λεω άστο... :P

Δημοσ.

Αγόρασα το G7 είναι απίστευτο!!!Την μπαταρία να την έχω συνέχεια στην βάση?Όσο μεγαλύτερο dpi με μικρές κινήσεις του ποντικιού κάνει μεγάλες κινήσεις το βελάκι!!!Στα παιχνίδια τύπου counter strike τι είναι να έχεις καλύτερο 800 ή 2000 dpi?

Δημοσ.

Πια θέλω???Τελικά πήρα ποντίκι!!!Πληκτρολόγιο είχα, αλλά έλεγα με την ευκαιρία του ότι χάλασε το ποντίκι να πάρω σετ!Αλλά άλλαξα γνώμη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...