Προς το περιεχόμενο

Πληκρτολόγιο/ποντίκι!!!

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλό φαίνεται, χωρίς να πληρώσεις ενα κάρο λεφτά. Κι εγώ για Logitech σκέφτομαι..

Απλά να έχεις υπ'όψιν ανάλογα για τη χρήση που προορίζεται αν σου κάνει π.χ. αν και βολικό το ασύρματο ποντίκι, αν έχεις σκοπό να παίζεις games με τις ώρες μπορεί να σου μείνει απο μπαταρία σε κάποια κρίσιμη στιγμή και να σου σπάσει τα νεύρα!!!!:fear:

Δημοσ.

Τότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, όχι δεν τρώνε τόση μπαταρία ειδικά αν δεν το χρησιμοποιείς συνέχεια... ίσα ίσα που θα γλυτώσεις απο το καλώδιο του ποντικιού. Εγώ το είπα βάσει και προσωπικής εμπειρίας, αν ας πούμε τρώς ώρες παιχνιδιού, (Wow για 8ωρα π.χ...:shock:) αλλά κι εγώ είμαι σε στάδιο αποτοξίνωσης, εκτός αν ξανακυλίσω κάποια στιγμή!!!!:fear::fear:

Δημοσ.

Aν τα θέλεις για χαλαρή χρήση δεν θα έχεισ πρόβλημα.Αλλά για πιο συχνή χρήση καλύτερα ενσύρματα.Ειδικά αν δεν έχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες τα ασύρματα γίνονται λίγο μπελάς.

Δημοσ.

Ασχολούμαι περισσότερο με το ίντερνετ και με παιχνίδια με μηδαμινή χρήση ποντικιού!!!Που και που βάζω και κανά first person

Δημοσ.

To πρόβλημα τότε είναι το ασύρματο keyboard.Πάρε ένα ενσύρματο keyboard και το logitech g7.Το είχα 3 χρόνια με πολύ gaming και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Αν λες ότι θα είναι πρόβλημα για τα παιχνίδια τότε εντάξει!Γιατί όταν έλεγα μηδαμινή χρήση του ποντικιού εννοούσα ότι παίζω με gamepad!!!Αλλά αν είναι να πάρω μόνο mouse γιατί πληκτρολόγιο έχω, αλλά το ποντίκι τα έχει φτύσει

edit:Είναι πολλά για ποντίκι μόνο 70? πιστεύω

Δημοσ.

Πάντως το G7 δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με 2 μπαταρίες!Εσείς τι λέτε?

Η διαφορά με G9 είναι τα 2000 έναντι 3200 dpi, 1000 έναντι 500 reports/sec και 4,5? διαφορα

Δημοσ.

'Εχει 2 ναι .Και ο τρόπος αλλαγής τους είναι 3-4 δευτερόλεπτα.Μην την ψάχνεις σε ασύρματο απλά εγώ δεν έχω αγγίξει καλύτερο.Οι μπαταρίες κρατάνε 4-5 μέρες η καθεμία αλλά όσο έχεις τη μια στο ποντίκι , η άλλη φορτίζει στον αναμεταδότη.(4-5 μέρες άμα κάθεσαι συνέχεια στο πισι)

Ποντίκι για αριστερόχειρες.Ουαου Georgeman.

• Moderators
Δημοσ.

Ε αριστεροχειρας ειμαι, απλα αναφορικα με την αυτονομια εδειξα ενα παραδειγμα βρε συ :-) (υπαρχει κι εκδοση για δεξιοχειρες)

Α και τα DPI, τι 1600, τι 3200 το ιδιο και το αυτο ειναι, μονο για μοστρα το λενε.

Ααααααααααααααντε σε ενα υπεραπαιτητικο FPS να εχεις σε καποια σκηνη ακριβεια καλυτερη απο 1 pixel...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...