poscaman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παλλικαρια να στε καλα... εχω λιωσει απο τα γελια... κι ενας δικος μου τιτλος.ειχα σκοπο εδω και πολυ καιρο να το γραψω,αλλα χαλαλι στον τοπικ σταρτερ. "Η πλατυποδια των κοκκινων μυρμηγκιων της υποσαχαριας αφρικης και η επιπτωση της στην συγχρονη ελληνικη οικονομια"
dreez Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παλλικαρια να στε καλα... εχω λιωσει απο τα γελια... κι ενας δικος μου τιτλος.ειχα σκοπο εδω και πολυ καιρο να το γραψω,αλλα χαλαλι στον τοπικ σταρτερ. "Η πλατυποδια των κοκκινων μυρμηγκιων της υποσαχαριας αφρικης και η επιπτωση της στην συγχρονη ελληνικη οικονομια" :-D:-D:-D:-D:-D:-D μην το ξανακανεις αυτο!επινα νερο οταν το διαβασα και κοντεψα να χαλασω το πληκτρολογιο και τα ηχεια!ελιωσα! οσο για τιτλο : Γλκονγκεν,ο αδυσωπητος μυρμηγκοδαμαστης :p
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Να ένα αληθινό legendary topic,έχω λιώσει μιλάμε. Να προτείνω κι εγώ ο φτωχός τίτλους: Όταν ο Νίτσε σκούπισε το δάκρυ του 11η εντολή 1000+1 χρήσεις του caps lock kostastimo:Συλλογή παραμυθιών και hentai Το αναρχικό εγχειρίδιο Το forum-ιστικό μανιφέστο (τα 2 τελευταία μπορούν να κυκλοφορήσουν και ως πακέτο)
CensoredX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Γυμνή με τα χέρια στις τσέπες Ένα στραγάλι κατεβαίνει τον ανήφορο Ωδή στην τηγανητή πατάτα-Η αναγέννηση Ο διάβολος φορούσε Praba
Lucifer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Όταν ο Νίτσε σκούπισε το δάκρυ του lock και να χαίρεσαι που μένει εδώ βλάσφημε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.