Προς το περιεχόμενο

Iδέες για τίτλο του βιβλίου μου

kostastimo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ορίστε son, οι τιτλοι απο τα βιβλία που παντα ηθελα να γράψω, αλλά δε μπόρεσα. Ισως το κανεις εσύ για μένα, καθώς έχω ταλέντο μόνο στο να γράφω τίτλους. Για την ακρίβεια, είμαι ο μεγαλύτερος συγγραφέας τίτλων βιβλίων τρόμου εν ζωή.

Αρχικά θα έγραφα το "Διάολο του Σατανά" όπως προανέφερα, που θα με έκανε διάσημο best-seller.

Στη συνέχεια της καριέρας μου θα έγραφα βιβλία όπως:

Το σπιτι στο στοιχειωμενο καστρο

Σατανιστής λυκάνθρωπος

Ο ζωντανος νεκρος δαιμονας

Το φαντασμα της κολασης

Ματωμενες νεκροκεφαλες

Δαιμονισμενος διαολος

Ο ταφος του στοιχειωμενου λυκανθρωπου

Ο δρακουλας των νεκρων

Η μουμια του βρυκολακα

Και θα έκλεινα τη μεγαλειώδη πορεία μου με το αριστουργηματικο ρέκβιεμ

Κλανιδι απο τα βαθη του ταφου

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα σκαλιά της εκκλησίας

Η 26η μέρα του κύκλου

Σαπφώ Νοταρά ΙΙ

Το τάπερ στο βάθος του ψυγείου

Το Μαρινάκι σε ραπ συναυλία

Το στερεοφωνικό του γείτονα

Δημοσ.
Τα σκαλιά της εκκλησίας

Η 26η μέρα του κύκλου

Σαπφώ Νοταρά ΙΙ

Το τάπερ στο βάθος του ψυγείου

Το Μαρινάκι σε ραπ συναυλία

Το στερεοφωνικό του γείτονα

Χα χα χα χα...

Το τάπερ αν είναι ξεχασμένο μερικούς μήνες με κοκκινιστό είναι ακατάλληλο για ανηλίκους. Το έχω δει.

%CE%91%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF.jpg

Δημοσ.

freedubus, δεν ξέρω τι παίζει εδώ, αλλά έχω διαβάσει σχεδόν τα μισά από όσα αναφέρεις.

Πάει καιρός βέβαια, αλλά θα ξαναρίξω μια ματιά σύντομα.

Thanx.

:-)

Δημοσ.
Χα χα χα χα...

Το τάπερ αν είναι ξεχασμένο μερικούς μήνες με κοκκινιστό είναι ακατάλληλο για ανηλίκους. Το έχω δει.

%CE%91%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF.jpg

βασικά, δεν είναι το τάπερ.

είναι τα φρούτα που έκαναν διακοπές σε ψυγείο εκτός πρίζας.

έχω κι εξώφυλλο.

l610c5c82c1ac8fdca20fdfff9.jpg

Δημοσ.

Mεχρι πριν 1' πιστευα οτι τα σκουληκια που ειδα στο νεροχυτη ενος φιλου πανω στα 2-3 μηνων απλητα πιατα ηταν οτι χειροτερο ειδα ποτε αλλά αυτο μάλλον το ξεπερναει. :eek:

Δημοσ.

Εχω πάθει ακριβώς το ίδιο με μπιφτέκια και κρεατικά που έμειναν 20 μέρες στην κατάψυξη σε ψυγείο εκτός μπρίζας.

Δεν εχω μυρίσει χειρότερο πράγμα.

Nέος τίτλος: Η κατάψυξη δεν ξεμύρισε ποτέ

Υ.Γ. Το ποτήρι στο βάθος του ψυγείου έχει αίμα, έτσι; Και τα υπολοιπα έπιπλα του σπιτιού είναι 1 φέρετρο;

Δημοσ.
βασικά, δεν είναι το τάπερ.

είναι τα φρούτα που έκαναν διακοπές σε ψυγείο εκτός πρίζας.

έχω κι εξώφυλλο.

l610c5c82c1ac8fdca20fdfff9.jpg

απλά πες μου ότι άλλαξες ψυγείο, σπίτι και πόλη :eek::eek::shock:

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο το χρωμα και το οτι ελειωσαν τα φρουτα αλλά οσο σκεφτομαι τη μηρωδια :eek: Μου ετυχε ιδιο σκηνικο με τον freedubus αλλά γυρισα 4-5 μερες μετα και ενω τα φαγητα ηταν οκ απο χρωμα ειχαν βγαλει μια απιστευτη μποχα. Δεν θελω να σκεφτομαι πως μπορει να μυριζε το παραπανω ψυγειο. Επισης και το ξυδι που ειπε η μανα μου να βαλω για να φυγει η βρωμα μαλλον μυριζε χειροτερα :eek::eek::eek:

Δημοσ.

Aγαπητε livewire..Εγω δεν εκανα πλακα..Ηθελα λιγη βοηθεια..Σε τετοια θεματα ζητας την βοηθεια των αλλων..Ξερεις οτι οι μισοι θα σε κοιροιδευσουν αλλα αλλοι θα σου δωσουν απαντηση και θα σε βοηθησουν!!!Τωρα ποιος θελει βοηθεια για τιτλο βιβλιου οταν δεν το εχει αρχισει καν δεν ξερω..Παντως εγω θα μπορουσα να σκεφτω και εναν μονος μου..Δεν ειμαι δα και τοσο χαζος..Το βλεπεις και μονος σου οτι οι περισσοτεροι δεν περνουν σοβαρα το topic..Εγω απλως την αποψη μου ειπα..Τωρα αν δεν συμβαδιζει με τη δικια σου δεν φταιω εγω..

Με αγαπη kostetos..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...