kostastimo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ 15 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΒΙΒΛΙΑ , ΤΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ....)ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΤΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΙΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ...
freedubus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Eχεις βρει υπόθεση ή θα σου ρθει μόλις βρείς τον τίτλο;
kostastimo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 ΑΣ ΒΡΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ DONT WORRY!!!!
freedubus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία θα σου προτείνω τον εξής τιτλο: "Η επιστροφή του Shub-Niggurath - περιπέτεια στη Dripa Sukhadara" ας πουμε.
thanocaster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μερικές ιδέες: Δολοφονικές Ξαπλώστρες Η Αδισώπητη Μαρίδα Τα Ζόμπι Παίζουν Water Polo Πλοκάμια Θανάτου #2: Η Επιστροφή (μπορείς μετά να γράψεις το #1) Ο Αιμοσταγής Πρωθυπουργός Ήταν Όλες Τους Σπαρμένες (Το Χωράφι των Νεκρών) томаты заполненные Scary Potter
deminho11 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Η σαρανταποδαρούσα με τα οκτώ πλοκάμια Η μυλόπιτα που κάηκε Ο πεινασμένος φοιτητής Πές μας και τους τίτλους των άλλων σου βιβλίων.... Τρέμε Dan Brown
kostastimo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ 13 (ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ 25 ΚΕΦΑΛΑΙΑ )ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ 30 ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟ: ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ
The_Judas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Η καθηγήτρια που με κουτούπωσε Τρόμος στο σχολείο 2: Tα λυκειακά χρόνια
tsakonas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 ΚΑΙ ΤΑ 2 ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ?
FilipposMD Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ 30 ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟ: ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ Κρίμα, δεν πρόλαβες και το πρόσφατο thread για τα προφητικά όνειρα. Θα έβγαινε πιο εμπνευσμένο το βιβλίο με τις εμπειρίες του Τζιμάρα.
Fan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Κατ'αρχήν θα ήθελα να σου πω μπράβο για το ότι κατάφερες σε αυτη τη ηλικία να γράψεις δύο βιβλία. Το εάν αξίζουν δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ διότι είναι λογικό σε αυτή την ηλικία να μην έχεις τις γνώσεις και την ικανότητα να περάσεις αυτό που θέλεις στα βιβλία σου. Προσπάθησε να μην σου γίνει αυτοσκοπός η συγγραφή βιβλίων. Δεν σημαίνει ότι όσο πιο πολλά γράψεις τόσο πιο γνωστός θα γίνεις. Δεύτερον, έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό το πόσο πολλοί γράφουν βιβλία. Αυτό φυσικά θα έπρεπε να είναι καλό αλλά έχω αρχίσει και έχω και δεύτερες σκέψεις. Σε συζύτησεις που είχε με φίλους ανακάλυψα ότι σχεδόν όλοι έχουν γράψει βιβλία ή σκέφτονται να γράψουν (φυσικά κανένας δεν τα έχει εκδόσει). Τι να πω; Μάλλον είναι της μόδας
deminho11 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 ΚΑΙ ΤΑ 2 ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ? Αυτό το έκανε γιατί αν έβαζε τόνους θα α τελείωνε στα 29 του. Δεν ξέρεις πόσο κουραστικό είναι να πατάς το κουμπάκι πρίν το φωνήεν!!!
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 - Ονειρωξη του Καλμπεθ. - Την τριλογια περιμενοντας τον Στελιο: 1.Περιμενοντας το Στελιο. 2.Ακομα περιμενουμε το Στελιο, η μεγαλη αναμονη. 3.Ο Στελιος μας εστεισε. - Τα φονικα Γιουβαρλακια και η μεγαλη τριχα. - Ο κοντος ροχαλιζε (ποιητικη συλλογη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.