Προς το περιεχόμενο

Νέα iPods 2008

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάω Αμερική το Δεκέμβριο, θα φροντίσω να φέρω 1-2 Lego μαζί μου..εε εννοώ τουβλάκια!

-----Προστέθηκε 6/10/2008 στις 12 : 30 : 59-----

Πάω Αμερική το Δεκέμβριο, θα φροντίσω να φέρω 1-2 Lego μαζί μου..εε εννοώ τουβλάκια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
http://9to5mac.com/macbook-brick

Παρ'ότι τσίμπησα πρόσφατα ενα laptop (περισσότερο για να είμαι σίγουρος ότι δε θα μου πάει τίποτα στραβά - με πτυχιακές και προγράμματα που θα μου έλειπαν..) με αυτά που διαβάζω, έχω ήδη ενθουσιαστεί και αρχίζω να μαζεύω για ένα απο αυτά τα θεϊκά (ακόμα δεν τα είδαμε, τεσπα) :P

Επίσης εδώ και εδώ.

Υποτιθέμενο leak φωτογραφίας του macbook brick που θα φτιάχνεται με την νέα διαδικασία παραγωγής της Apple (από ένα κομμάτι αλουμινίου μπλα μπλα μπλα).

http://www.un-load.net/index.php/news/18--case-macbook-qbrickq.html

Προσωπικά δεν μου λέει και πολλά η photo (με την έννοια ότι απλώς δεν δίνει πολύ πληροφορία). ;)

Πληροφορία δίνει. Φαίνεται το μονοκόμματο σασί (κομμένο με τεχνολογία brick), πολύ λεπτό, οι τρυπούλες των ηχείων είναι πολύ μικρές μάλλον φτιαγμένες με laser, θα λείπει η Firewire 400, το πληκτρολόγιο θα είναι τύπου ΜΒΑ και η οθόνη μάλλον 16άρα (από υπολογισμούς και αναλογίες που διάβασα στο Ίντερνετ).... Φαίνεται άκρως θεαματικό!!!! Μακάρι και το περιμένω 3-4 μήνες!!!! :-D

Πληροφορία δίνει. Φαίνεται το μονοκόμματο σασί (κομμένο με τεχνολογία brick), πολύ λεπτό, οι τρυπούλες των ηχείων είναι πολύ μικρές μάλλον φτιαγμένες με laser, θα λείπει η Firewire 400, το πληκτρολόγιο θα είναι τύπου ΜΒΑ και η οθόνη μάλλον 16άρα (από υπολογισμούς και αναλογίες που διάβασα στο Ίντερνετ).... Φαίνεται άκρως θεαματικό!!!! Μακάρι και το περιμένω 3-4 μήνες!!!! :-D

Αν, πάντα, δεχθούμε ότι η φώτο είναι πραγματική. :-D

Apple "Notebook" event is on, October 14th!

by Joshua Topolsky, posted Oct 9th 2008 at 12:05PM

top.jpg

The rumors were true folks. Apple is staging an invitation-only Town Hall event in Cupertino next Tuesday, October 14th at 10AM PST. It's absolutely safe to say they'll be showing off new laptops... and you know we'll be there live! Will this be an unveiling of a whole new form factor? Will this "Brick" mystery be put to bed? Will they come in rainbow colors? Tune in to find out.

engadget.com

Συμφωνω με τον inout... Μαλλον καινουρια iphone θα παρουσιαστουν..

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιβεβαιωθουν οι φημες για καινουρια notebooks!

;)

Τότε πως εξηγείς το σλόγκαν της πρόσκλησης?

οταν κυκλοφορησουν τα νεα μακ ειναι καλο να γινει αμεση αγορα εντος 1ας βδομαδας μετα τη πρωτη κυκλοφορια η ειναι καλυτερα να περιμενουμε λιγους μηνες να δουμε πιθανα προβληματα που μπορει να παρουσιασουν σαν καινουργιο προιον που ειναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...