Προς το περιεχόμενο

Φοιτητής και Ίντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας,ειμαι φοιτητης και θελω να βαλω ιντερνετ.ουτε αργο ουτε πολυ γρηγορο.τι να βαλω εχετε καμια ιδεα?οικονομικο βασικα.ηθελα να γλυτωσω τα παγια του οτε αλλα εμαθα δεν γινεται.υπαρχει καμια αλλη λυση εκτοσ απο το ασυρματο?

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το double play lite της HOL εδω και 4 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Με 21,90 το μηνα http://www.hol.gr/default.asp?pid=12&ct=3&la=1 και μερικα τηλεφωνα που κανω δεν ξεπερνα τα 25 το μηνα, το adsl ειναι 6mbps αλλα προσωπικα δεν χρειαζομαι μεγαλυτερη ταχυτητα.

Δημοσ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή σκεφτόμουν να βάλω το HOL hibox student 24mbps μέσω του προγράμματος Δίοδος αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι όλες οι προσφορές του προγράμματος Δίοδος είναι με πάγιο ΟΤΕ. Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση: Πόσο είναι το πάγιο ΟΤΕ; :P

Δημοσ.
Μέχρι αυτή τη στιγμή σκεφτόμουν να βάλω το HOL hibox student 24mbps μέσω του προγράμματος Δίοδος αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι όλες οι προσφορές του προγράμματος Δίοδος είναι με πάγιο ΟΤΕ. Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση: Πόσο είναι το πάγιο ΟΤΕ; :P

34 ευρώ το δίμηνο.

Δημοσ.
για της vodafone το double play τι λετε?καλο κ αυτο..23 ευρω κ 24 mbps και δωρεαν τηλεφωνα..

Έχεις κάποιο λινκ με περισσότερες πληροφορίες;

Δημοσ.

Πριν απο λιγο ειδα αυτο

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=241408

14,75/μηνα για 24αρα,χωρις παγιο οτε,καλη φαση φαινεται..

Και μια ερωτηση ασχετη:λετε να γινεται να μεταπηδησεις απο το Double Play soho σε αυτο το πακετο;Βασικα δεν θυμαμαι αν εχει 12μηνη συμβαση το soho..

Δημοσ.

Για να αξιοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενος σπουδαστής την προσφορά αυτή," ->δεν είναι απαραίτητο να έχει τηλέφωνο<-"

ξερει κανεις τι εννοουν εδω? 1η φορα βλεπω κατι σχετικο..οτι δηλαδη δεν χρειαζεται να εχεις τηλεφωνο....

Δημοσ.

Παιδιά πρόκυταο να πάρω laptop.Θέλω να έχω ασύρματο internet,τι πρέπει να κάνω,γιατί δεν γνωρίζω και πολλά πάνω στο θέμα?

Και κάτι άλλο,για να έχω τα προγράμματα τις forthnet ή της vivodi για παράδεγμα θα πρέπει να εχω σύνδεση ΟΤΕ?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
για της vodafone το double play τι λετε?καλο κ αυτο..23 ευρω κ 24 mbps και δωρεαν τηλεφωνα..

Δηλαδή αυτό θα ισχυεί μόνο για ένα χρόνο?ΜΕτά θα πρέπει να κάνουμε άλλη σύνδεση?

Δημοσ.

Νομιζω πως αυτη την στιγμη πολυ καλη προσφορα για φοιτητες ειναι AYTH της forthnet.

Απλα δεν καταλαβαινω τι εννοουν με αυτο:

"Για να αξιοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενος σπουδαστής την προσφορά αυτή, δεν είναι απαραίτητο να έχει τηλέφωνο"

Δηλαδη τι γινεται με αυτο?

Δημοσ.

Είναι απλό,δεν χρειάζεται να έχεις τηλεφωνική γραμμή από τον ΟΤΕ άρα γλυτώνεις τα 86Ε του ΟΤΕ για ενεργοποίηση.Σε συνδέουν στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet.

Δημοσ.
Είναι απλό,δεν χρειάζεται να έχεις τηλεφωνική γραμμή από τον ΟΤΕ άρα γλυτώνεις τα 86Ε του ΟΤΕ για ενεργοποίηση.Σε συνδέουν στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet.

Σίγουρα τα γλυτώνεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...