koulouri Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Οτι και να προσπα8ω να κατεβασω μου λεει πως ο server δεν εινια διαθεσιμος.. παρουσιαζει καποιο προβλημα κλπ κλπ.. really?
P270 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα σε ολους δεν ξέρω αν βάζω το θέμα στην σωστή κατηγορία αλλά παρατήρησα ότι την τελευταία ώρα ίσως και περισσότερο δεν είναι on line κανένα files από όσα site συνεργάζονται με το rapidshare έχω δυο συνδέσεις internet και στις δυο οταν παω να κατεβασω κατι το βγαζουν offline ξερει καποιος κατι
P270 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα σε ολους δεν ξέρω αν βάζω το θέμα στην σωστή κατηγορία αλλά παρατήρησα ότι την τελευταία ώρα ίσως και περισσότερο δεν είναι on line κανένα files από όσα site συνεργάζονται με το rapidshare έχω δυο συνδέσεις internet και στις δυο οταν παω να κατεβασω κατι το βγαζουν offline ξερει καποιος κατι απο τωρα ολα ενταξει για μια ωρα παντως δεν επαιζε τιποτα
koulouri Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 απο τωρα ολα ενταξυ? εγω ακομα βουλιαζω..
natasa123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδια γιατι δε μπορω να κατεβασω απο το rapidshare?? τι γινεται? ειναι εδω και ωρες που δε μπορω
ArisG88 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα ηρεμηστε δεν χαθηκε και ο κοσμος, απορω με το τι κατεβαζετε ολοι συνεχεια. Λογικα σε λιγες ωρες θα ειναι ενταξει. Ισως εχουν καποιο μικρο προβλημα
koulouri Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 οκ πηρε φορα.. ΡΒ κατεβαζουμε και μας αφησε στα μισα...
vasilis1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ανεβοκατεβαίνει συνεχως,με το rapget μια σταματάει μια συνεχίζει
nick_gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Είχαν κάποια προβλήματα με το δίκτυό τους τώρα πρέπει να έχει επανέλθει. Υπάρχει σχετική ανακοίνωση και στην σελίδα.
overclocker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Από το site: "Urgent maintenance and upgrades Septmeber 09, 2008 RapidShare was not available due to a hardware error in our network segment. The issue on our network element is solved. At the same time we extended our capacities and bandwidth. We apologize for any inconvenience caused. "
antreaslam Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 απλά επιβεβαιώνω ότι για καμιά ώρα χθες, μου συνέβη και εμένα αυτό, είχε πέσει το σύμπαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.