million_voices Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ψαξε μηπως το mobo σου θελει καποια ρυθμιση εμενα πχ ηθελε να βαλω τους SATA controllers σε EIDE mode
Erwdios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ψαξε μηπως το mobo σου θελει καποια ρυθμιση εμενα πχ ηθελε να βαλω τους SATA controllers σε EIDE mode Τα μόνα σχετικά που βρίσκω πάνω σε αυτό που είπες είναι τα εξής: Onboard SATA/IDE Device [Enabled] Onboard SATA/IDE Ctrl Mode [iDE] Να κάνω κανένα bios update? Φοβάμαι μόνο μην μου μείνει στα χέρια και μετά ποιός βγάζει άκρη με τους e-shopάδες.
million_voices Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 αρχικα σιγουρεψου οτι το CD των Vista ειναι οκ μετα googlare πχ Gigabyte GAXXXX VISTA INSTALL μηπως και ψαρεψεις τπτ απο κανα forum μετα δοκιμασε να κανεις reset το bios παρε και κανα τηλ στο eshop του στυλ μαγκες προβλημα δεν μπορω να βαλω Vista σας το γυρναω σουμπιτο μηπως και ξερουν κατι υστερα δοκιμασε και bios update αφου σιγουρευτεις οτι ξερεις ακριβως το μοντελο και το revision του
Erwdios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Το DVD είναι οκ, το διαβάζει κανονικότατα στα XP και μπορώ να κάνω και install μέσω XP (λέω να το αποφύγω) Έχω ήδη ψάξει στο google, αλλά δεν βρίσκω κάποιο παρόμοιο πρόβλημα To bios έχει γίνει reset σε optimized defaults και δεν έχει πειραχτεί τίποτα. Το PC με XP δεν έχει κανένα πρόβλημα, οπότε είναι λίγο too much να τους απειλώ για ένα PC που δουλεύει μια χαρά, αλλά δεν εγκαθιστά Vista. Έχω κατεβάσει το αρχείο motherboard_bios_ga-x48-dq6_f7 από το site της gb με release date 19/7.
million_voices Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 δοκιμασε στο bios να φορτωσεις τις default ρυθμισεις και οχι τις optimized default το SATA mode το εχεις σε EIDE? παιξε με αυτην την ρυθμιση δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο
intelquad Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 να σε ρωτησω κατι?ποση ωρα περιμενεις στην εγκατασταση?οταν σου βγαλει αυτο που λες με το ποντικι να κουνιεται κανονικα περιμενε εως και τεταρτο γιατι σε μερικα συστηματα αργουν!πιστεψε με το εχω παθει σε πολλους στο μαγαζι που δουλευω!
Erwdios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 να σε ρωτησω κατι?ποση ωρα περιμενεις στην εγκατασταση?οταν σου βγαλει αυτο που λες με το ποντικι να κουνιεται κανονικα περιμενε εως και τεταρτο γιατι σε μερικα συστηματα αργουν!πιστεψε με το εχω παθει σε πολλους στο μαγαζι που δουλευω! Σοβαρά μιλάς? Δεν έχω καθήσει να περιμένω ποτέ πάνω από 1 λεπτό. Θα το δοκιμάσω. Στο e-shop μου είπαν να το πάω από εκεί. Προτιμώ να μην βάλω vista ποτέ, παρά να το πάω στο e-shop το μηχάνημα.
tsakonas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Λολ ρε συ, περιμενε 10 λεπτα....και σε μενα το κανε αυτο...αλλα οχι σε τοσο δυνατο συστημα οπως της υπογραφης σου...επισης η ενσωματωση του SP1 ειναι περιεργη...δοκιμασα με OEM dvd (dell) και απο τοτε δεν κολλησε κανενα....θα σου π.μ
Erwdios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Λολ ρε συ, περιμενε 10 λεπτα....και σε μενα το κανε αυτο...αλλα οχι σε τοσο δυνατο συστημα οπως της υπογραφης σου...επισης η ενσωματωση του SP1 ειναι περιεργη...δοκιμασα με OEM dvd (dell) και απο τοτε δεν κολλησε κανενα....θα σου π.μ Το δυνατό σύστημα της υπογραφής μου με παραπλάνησε και η εμπειρία μου από τα XP τα οποία φορτώνουν αμέσως. Μετά από 7 λεπτά αναμονής, τελικά προχώρησε, όσο κι αν δεν το πίστευα. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και για το ενδιαφέρον. Αν σε σύστημα με 4 gb Ram κάνει 7 λεπτά να φορτώσει, σε σύστημα με παλαιότερα specs, ανάβεις και τσιγάρο στην αναμονή? Έλεος. Μάλιστα, θυμάμαι την Intel να δηλώνει απογοητευμένη με τα Vista, γιατί τα ήθελε πιο αχόρταγα. Ρε ούρτ.
tsakonas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν το κανει παντα...μονο τοτε....μετα το φορματ θα σαι οκ...
Erwdios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς, αν το promotional kit των Vista ultimate, είναι κανονική έκδοση που κάνει updates κλπ ή παρέχει λιγότερα από την κανονική έκδοση των vista?
intelquad Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 τα vista στην εγκατασταση αργουν για αυτο σε ρωτησα πρωτα αυτο το πραγμα!μετα πανε μια χαρα ειδικα με το συστημα που εχεις!
Erwdios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 τα vista στην εγκατασταση αργουν για αυτο σε ρωτησα πρωτα αυτο το πραγμα!μετα πανε μια χαρα ειδικα με το συστημα που εχεις! Είδες τι σου κάνει η εμπειρία.... Αυτό εδώ αξίζει να το αγοράσω ή θα πιαστώ λαλάκας?
intelquad Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 γιατι να δινεις τσαμπα λεφτα?τα ultimate απο οτι ξερω προσφερουν κατι παραπανω σε θεμα δικτωσης!δε το εχω ψαξει πολυ πολυ αλλα αμα τα θες για προσωπικη χρηση μη τα παιρνεις μονο επειδη ειναι φτηνα!
tsakonas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/compare-editions/default.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.