patrinos89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν εχει αγορασει κανεις τα λαπτοπ της ασερ με τα 300-500 ευρω που εχουν μικρες οθονες....σκεφτομουν μια τετοια αγορα αλλα δεν ξερω αν αξιζει....αυτο που με προβληματιζει κυριως ειναι οτι δεν εχει θεση για dvd-cd...αποψεις??
np91 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν εχει αγορασει κανεις τα λαπτοπ της ασερ με τα 300-500 ευρω που εχουν μικρες οθονες....σκεφτομουν μια τετοια αγορα αλλα δεν ξερω αν αξιζει....αυτο που με προβληματιζει κυριως ειναι οτι δεν εχει θεση για dvd-cd...αποψεις?? Εχω παρει το ASPIRE ΟΝΕ ΜΕ ΤΟΝ 120αρι δισκο το πηρα σαν δευτερο το οποιο νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του λογω φορητοτητος και μονο Βεβαια μπροστα στο VAIO που εχω η οθονη του δεν αξιζει αλλα νομιζω οτι πληρωνει καποιος παιρνει
juliahna12 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Απο κοντά που το είδα προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ απο το 901 μου. Η τιμή πάντως ειναι αρκετά καλή αλλά το αρνητικό για εμένα ειναι η μπαταρία.
np91 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Απο κοντά που το είδα προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ απο το 901 μου. Η τιμή πάντως ειναι αρκετά καλή αλλά το αρνητικό για εμένα ειναι η μπαταρία.Ναι πραγματικα η μπαταρια βγαζει περιπου 2 ωρες
peterpao13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 εγω που εχω το Asus Eee PC 1000H απλα τελειο του εχω dvd-cd/RW εξωτερικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.