Προς το περιεχόμενο

Οθόνη iphone(2G) δεν ανταποκρίνεται... :-(

Todd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Χθές μόλις ξύπνησα πήγα να κάνω slide to unlock στο iphone μου και δεν ανταποκρινόταν. Σημειωτέον οτι το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά, δηλαδή δεχόμουν κλήσεις αλλά επειδή δεν ανταποκρινόταν η οθόνη δεν μπορούσα να απαντήσω. Δοκίμασα να το κάνω reset πατώντας το on/off και το home button μαζί. To reset έγινε κανονικά αλλά η οθόνη συνέχισε να μην ανταποκρίνεται. Αποφάσισα να κάνω restore αλλά πρίν απο αυτό συνέδεσα το iphone στο pc και μπόρεσα και έκανα κανονικά synchronize και επίσης πέρασα ό,τι είχα μεσα στο τηλέφωνο στο pc μου. Έγινε κανονικά η διαδικασία του restore αλλά η οθόνη συνέχισε να μην ανταποκρίνεται. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω ξενερώσει γιατί βλέπω το software να λειτουργεί κανονικά και την οθόνη ανοιχτή να δείχνει τα πάντα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.:-(( Ξέρει κανείς κάτι να με βοηθήσει? Ευχαριστώ προκαταβολικά και για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Δυστυχώς φιλτατε έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε αρκετά φόρουμ και στην ελλαδα το σημείο με το slide to unlock & slide to power off επειδή δουλεύονται συνεχώς οι αισθητήρες κίνησης-αφης στο digitizer μέρος της οθόνης αχρηστεύουν ,καποια iphone έχει αναφερθεί ότι αλλάζει ακόμα και το χρώμα σε εκείνο το σημείο ξεθωριάζει.

δεν λέω ότι είναι για πέταμα απλά θέλεις αλλαγή οθόνης.

εγώ είμαι στην δεύτερη οθόνη για να καταλάβεις και συνεχίζω το δικό μου έτσι άρχισε μέχρι που επεκτάθηκε και πιο ψηλά και σε σημείο να μην μπορώ να πληκτρολογήσω τους αριθμούς 4,5,6 για να πάρω τηλ.

εάν χρειαστείς πάντως εξτρά βοήθεια εχω έναν οδηγό βιντεακι για να την αλλάξεις μόνος σου οτι έκανα και εγω δηλαδή πολύ εύκολα εάν κατεχεις τα σχετικά.

τέλος μην αναρωτηθεις καλα τετοιο κινητό και να χαλάει τοσο εύκολα ?

αν ψαξεις λίγο στο google θα δεις ότι το κόστος ενός iphone 2G δεν ξεπερνά τα 150 δολλαρια

άσε πόσο τα πουλάνε εν ολιγης φαντάσου τι μάπα digitizer φοράει η οθόνη και τον δυο μας ..

Δημοσ.

Δυστυχώς επανελαβα τη διαδικασία τοu restore και συνεχίζει η οθόνη να μην αντιδράει στην αφη μου.

Δημοσ.

εμένα δεν φορτίζει και δεν ξέρω τι να κάνω....καμια καλή πρόταση? site με ανταλλακτικά φτηνά σχετικά?μην μου πείτε ebay γενικά...συγκεκριμένα αν ξέρει κάποιος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...