Προς το περιεχόμενο

Hoster.gr-για δείτε,για δείτε...

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπέροχα, αφού είναι ολοφάνερο ότι εκτελώ διατεταγμένη υπηρεσία σε βάρος σου, χαίρω πολύ. :-)

Παρεμπιπτόντως, δεν είμαι ο διαχειριστής.

Όποιος και αν είσαι έχεις άγνοια κινδύνου φίλε μου.Αν κρατήσεις το cool στυλάκι στην άιθουσα του δικαστηρίου πάντως θα παραδεχθώ ότι έχεις κότσια.

Σαν γιός ανώτατου δικαστικού σε διαβεβαιώνω ότι πολλοί το έπαιζαν άνετοι πριν κάτσουν στην καρέκλα και μετά τους έβλεπες να μυξοκλαίνει και να μην ξέρεις αν πρέπει να τους λυπηθείς ή να γελάσεις με αυτούς.

Ελπίζω να μην ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία.

Δαβαλάς Θανάσης

Υ.Γ. Ονόματα δεν έχετε για υπογραφές, μόνο παρατσούκλια τις διαδικτυακές κουκούλες δηλαδή;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να σε ρωτήσω κάτι. Μήπως το πρόβλημα σου είναι μήπως ότι ανήκεις στην κατηγορία που ανέφερα που στήνει Joomla για δικά της και τα χρεώνει ένα κάρο λεφτά στους ανυποψίαστους πελάτες του και κινήσεις σαν την δικιά μας χαλάνε την πιάτσα;

Όπως είδα και στην ιστοσελίδα σου παρέχεις υπηρεσίες web design (αλήθεια με το front page την έφτιαξες;)

Δεν θα έλεγα φυσικά ότι έχουμε αντικρουόμενα επαγγελματικά συμφέροντα γιατί με 5500 .gr domain names σαν καταχωρητές και 3000 sites να είναι hosting σε εμάς ε και μεγάλη τιμή που θα σου έκανα.Αν διατηρείς εταιρεία φυσικά που πολύ αμφιβάλλω (μάλλον κανένα pc στο γραφείο του μπαμπά)

Ακόμα όμως και διπλάσιους πελάτες απο εμάς να είχες πάλι θα είχαμε μια διαφορά ως επαγγελματίες και αυτή είναι το ήθος.

Στην ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ που θα συναντηθούμε θα ακούσω πλέον τις δικαιολογίες σας για την αήθη συκοφαντική επίθεση που εξαπόλυσες εναντίον μας.Μαζί με σένα και όσοι το ενορχήστρωσαν.

Δαβαλάς Θανάσης

χαιρομαι που εκανες τον κοπο να επισκεφτεις την σελιδα μου.οχι δεν την εχω φτιαξει στο frontpage,αλλα σε Joomla το γραφω αλλωστε.Το πισι στο γραφειο του μπαμπα χαλασε και τωρα ειμαι με το eee της αδερφης μου.Σε λιγο θα πατησω και alt+ctrl+del και θα γινω και πολυ χακερ.Μπορει ακομα και να χακαρω την σελιδα σου.

Επαγγελματιας δεν ειμαι,ουτε διαφημιζω τον εαυτο μου σαν επαγγελματια.

Η Ευελπιδων δεν ξερω που ειναι γιατι ειμαι απο επαρχια,μπορεις να μου δειξεις πως να ερθω απο Πατρα στο Google Maps?

Επισης,σου υπενθυμιζω για αλλη μια φορα,οτι δεν συκοφαντησα κανεναν,παρεθεσα απλα το e-mail που μου ηρθε.

Καλο μεσημερι,κι αν εισαι και λιγο μεγαλος στην ηλικια,ηρεμησε,κυκλοφορουν και εγκεφαλικα

Δημοσ.
γιαυτό προσφεύγουμε στην ελληνική δικαιοσύνη για να προστατέψουμε τα συμφέροντα μας καταθέτοντας αγωγή για απωλεσθέντα κέρδη απο την μείωση της επαγγελματικής μας αξιοπιστίας ως συνέπεια της συκοφαντικής δυσφήμισης που δεχθήκαμε ( το αντικείμενο της μήνυσης)

Δαβαλάς Θανάσης

Με το συμπάθειο, αλλά την συκοφαντική δυσφήμιση την κάνεις εσύ στον εαυτό σου, από την στιγμή που ξεκίνησες να απαντάς στο thread.

Το ύφος σου και τα λεγόμενά σου, μόνο ήθος και επαγγελματισμό δεν εκφράζουν.

Όποιος και αν είσαι έχεις άγνοια κινδύνου φίλε μου.Αν κρατήσεις το cool στυλάκι στην άιθουσα του δικαστηρίου πάντως θα παραδεχθώ ότι έχεις κότσια.

Σαν γιός ανώτατου δικαστικού σε διαβεβαιώνω ότι πολλοί το έπαιζαν άνετοι πριν κάτσουν στην καρέκλα και μετά τους έβλεπες να μυξοκλαίνει και να μην ξέρεις αν πρέπει να τους λυπηθείς ή να γελάσεις με αυτούς.

Δαβαλάς Θανάσης

Υ.Γ. Ονόματα δεν έχετε για υπογραφές, μόνο παρατσούκλια τις διαδικτυακές κουκούλες δηλαδή;

Σαν γιος ανθρώπου που έτυχε να δουλέψει στην ζωή του, το αντίθετο δηλαδή με την δική σου περίπτωση, σε προκαλώ αν θέλεις να βρεθούμε έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου που δεν θα είσαι κρυμμένος στο παντελόνι του μπαμπά, να δούμε ποιος μυξοκλαίει καλύτερα.

Θανάσης Ράκκας.

:-)

Δημοσ.

Εγώ από την άλλη ξέρω ότι σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει..

Και ότι αν το ινσόμνια εισέπραττε 1ευρωλεπτό για κάθε φορά που το απειλούσαν με μηνύσεις τότε θα μιλούσαμε για πολύ Major site!

Στέλιος Αρβανίτης.

(Tι μας έπιασε κ συστηνόμαστε; )

Δημοσ.

Δεν παίζει να ασχολείστε στα σοβαρά με τύπο που δηλώνει περήφανα ΓΙΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ, έχει τεχνική υποστήριξη σε 901 και τα ξύνει τόσο που έχει το χρόνο να απαντάει στον κάθε ινσόμνιακ.

Για όνομα δηλαδή, ασχοληθείτε με κάτι λιγότερο αηδιαστικό, περάστε ζωντανά δολώματα σε αγκίστρια πχ.

Δημοσ.
Δεν παίζει να ασχολείστε στα σοβαρά με τύπο που δηλώνει περήφανα ΓΙΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ, έχει τεχνική υποστήριξη σε 901 και τα ξύνει τόσο που έχει το χρόνο να απαντάει στον κάθε ινσόμνιακ.

Για όνομα δηλαδή, ασχοληθείτε με κάτι λιγότερο αηδιαστικό, περάστε ζωντανά δολώματα σε αγκίστρια πχ.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

I am overwhelmingly amused...

Τέλης Σταλόνε

Δημοσ.

Είμαι περήφανος που είμαι γιός ανώτατου δικαστικού και ζούσαμε 4 άτομα σε ένα δυάρι. Capisci?

Το θέμα τεχνική υποστήριξη και 901 το ανέλυσα εκτενώς. Αν δεν το καταλάβες ή δεν θέλεις να το καταλάβεις δικαίωμα σου.

Όσο για το "τα ξύνει τόσο που έχει το χρόνο να απαντάει στον κάθε ινσόμνιακ." σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο πραγματικά.'Ήδη δεν έχω πάρει πίσω ανθρώπους που μας κάλεσαν για δημιουργία ιστοτόπων όποτε ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δαβαλάς Θανάσης

Το τι έχω και τι όχι άσε να το κρίνω εγώ. :-)

Σε ευχαριστώ για το χαρακτηρισμό του στυλ μου ως "cool" (το οποίο έχω αποκτήσει με πολύ κόπο).

Μπορώ να το χρησιμοποιώ σε μπλουζάκι για να ρίχνω γκόμενες; :-)

Περίμενα βέβαια να βρεις καλύτερα επιχειρήματα από το να επικαλείσαι την ιδιότητα του μπαμπά σου. :-)

Θα μου πεις, τι επιχειρήματα, εδώ μπήκες με τσαμπουκά και απειλές.

Μήπως περίμενες να μυξοκλαίω; Μήπως κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια; Δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω. :-)

Άντε, τα λέμε. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...