mits@kos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Από τα χέρια μου έχουν περάσει MSI, Gigabyte, Jetway (lol) και τώρα Abit.. To σκεφτόμουν για P35 Neo2-FR, P5E και τελικά κατέληξα στην Abit, γιατί απ'ότι είχα ψάξει στο Internet, οι μισοί λένε τα καλύτερα για Asus και οι άλλοι μισοί γκρινιάζουν για προβλήματα...
HellasVagabond Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ειπα πως τα φτηνα μοντελα δεν κανουν καλο OC απλα δεν εχουν την πληθωρα των χαρακτηριστικων οπως τα ακριβα μοντελα οπως αναφερα κιολας. θα πω ομως πως εφοσον ασχολουμαι απο τα τελη του 89 με τα PC και επισημα σαν τεχνικος απο το 97 πως μεχρι το 2001 τα μοντελα της ASUS δεν ηταν οτι καλυτερο. Μεχρι το 1998 πχ τα ινια τα ειχε η SOYO , μετα τα πηρε η ABIT και μετα η GIGABYTE. Τωρα τα εχει η ASUS. Ροδα ειναι και γυριζει....
defden75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ επίσης σαν παλιός τεχνικός θα προσθέσω ότι κάποτε οι Abit ήταν top για O/C και με καλή ποιότητα, οι ASUS επίσης κάνανε καλές πωλήσεις αν και παρουσιάζανε κάποια προβληματάκια κάποιες φορές, τις MSI τις έχω σε καλή υπόληψη ήταν πάντα καλές, οι Gigabyte επίσης πουλάγανε αρκετά (είχαν καλή τιμή αν και βγάζανε διάφορα προβλήματα,όχι τόσο καλή ποιότητα κατά την άποψη μου) Οι QDI το ίδιο. Αυτά πάνω κάτω, δε θυμάμαι κάποια άλλη μάρκα άξια λόγου... Όλα αυτά βέβαια παλιότερα, γιατί εδώ και αρκετό καιρό έχω χάσει επαφή με την αγορά λόγω αλλαγής επαγγέλματος τώρα δεν ξέρω τι γίνεται ή αν έχει αλλάξει κάτι.... Πάντως για τώρα κι εγώ ASUS λέω να πάρω λόγω έλλειψης άξιου ανταγωνισμού μάλλον....
oneofthem Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Τα μαγαζιά φέρνουν αυτό που θα πουληθεί πιο πολύ.Λογικό να φέρουν asus. σε αυτό ήθελα να πω ότι δεν ισχύει αυτό και πολύ, η αγορά (τουλάχιστον μέχρι τώρα που γίνονται κάποιες αλλαγές και αναπτύσεται πολύ η συγκεκριμένη αγορά) δεν λειτουργεί τόσο απλά και το τι προϊόντα θα έρθουν στην ελλάδα δεν το κανονίζουν τα καταστήματα ή τουλάχιστον δεν έχουν τον πρώτο λόγο εκτός βέβαια από κάποια καταστήματα (1 ή 2 δλδ) που τελευταία συνεργάζονται με γερμανικά και έχουν μεγαλύτερη ελευθερία στο τι θα φέρουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.