Προς το περιεχόμενο

Μονοπώλιο της ASUS η αγορά μητρικών?

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπου και αν διαβάσω/ψάξω, σε φόρουμς κτλπ, σχεδόν όλοι προτείνουν μητρικές ASUS, ακόμη και εγώ... Και αναρωτιέμαι...

1) Κάνουν τόσες πολλές πωλήσεις, όσο συζητιούνται? Αν ναι, τότε φαντάζομαι ότι έχει καταντήσει μονοπώλιο η αγορά (έκλεισε και η ABIT)...

2) Υπάρχουν άλλες αξιόλογες μητρικές?/Τι το τόσο διαφορετικό προσφέρουν οι ASUS?

Δημοσ.

Προσωπικά συμπαθώ την Gigabyte και την Asus...Λίγο τα Reviews θες?Λίγο η προσωπική εμπειρία?

Κακά τα ψέματα όμως , λόγο τον παραπάνω , έρχονται πρώτες στο μυαλό μας όταν ψάχνουμε mobo , πολλές φορές χωρίς να κοιτάξουμε καν τις άλλες μητρικές που μπορεί να είναι εξίσου αξιόλογες...

Στο κάτω κάτω δεν χρειάζονται όλοι οι χρήστες super-dupper μητρικές με δυνατότητα o/c...

Αυτά από εμένα..

Δημοσ.

To μεγάλο αντίπαλο δέος είναι η Gigabyte.

Κάποια μαγαζιά βέβαια, ονόματα δεν λέω, φέρνουν 10 Asus και μία Gigabyte για κάποιο λόγο, οπότε είναι λογικό κάποια στιγμή να περνάει σαν μονοπώλιο η Asus στα μάτια του αγοραστή.

Δημοσ.

Η ASUS προσφερει χαλαρα τις καλυτερες μητρικες τα τελευταια 2 χρονια, οσο αφορα την πληθωρα χαρακτηριστικων και την ευκολια, σταθεροτητα οσων κανουν μεγαλα Overclock...Φυσικα μιλαμε για μοντελα απο 170-180ε και ανω γιατι τα φτηνα της ειναι για φτησιμο....

Δημοσ.
Η ASUS προσφερει χαλαρα τις καλυτερες μητρικες τα τελευταια 2 χρονια, οσο αφορα την πληθωρα χαρακτηριστικων και την ευκολια, σταθεροτητα οσων κανουν μεγαλα Overclock...Φυσικα μιλαμε για μοντελα απο 170-180ε και ανω γιατι τα φτηνα της ειναι για φτησιμο....

Διαφωνώ εν μέροι...

Η Asus έχει βγάλει κάποια πολύ καλά μοντέλα και κάποια τελείως crappy ανεξαρτήτως τιμής.

Tι να τα κάνω τα onboard reset buttons που έχει η striker π.χ, αν κάθε τρεις και λίγο μου δημιουργεί ένα νέο πρόβλημα?

Δημοσ.

και εγω διαφωνω.γιατι η μητρικη των τοτε 120 ευρω και τωρα 90 ειναι σταθεροτατη παρα παρα το αρκετο overclock (πανω απο 50%) και αντεχει μια χαρα.

Δημοσ.

Τα μαγαζιά φέρνουν αυτό που θα πουληθεί πιο πολύ.Λογικό να φέρουν asus.

Σε μένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ.Σε δεύτερο μου πι/σι έχω ακόμα την P5WH deluxe που είναι παμπάλαιο μοντέλο,αλλά ακόμα έχει support για τους καινούργιους επεξεργαστές.Και τους παίζει σχεδόν όλους,σε αντίθεση τότε έγβαλε η giga κάτι μπαχατέλες με 975 που το support της σταμάτησε στους pentium 4.

Έχω και την maximus formula se που μόνο θετικά μπορώ να πω για έναν απλό χρήστη σαν και εμένα.

Έτσι στην επόμενη αγορά μητρικής η asus θα έχει τον πρώτο λόγο σε μένα,πάντα σε ακριβά μοντέλα όπως έγραψε και ο αποπάνω

Aυτό που δεν με αρέσει είναι και οι τσιμπιμένες τιμές της.

Εναλακτικά σε msi,intel.

• Super Moderators
Δημοσ.
έγβαλε η giga κάτι μπαχατέλες με 975 που το support της σταμάτησε στους pentium 4.

το βρίσκω λίγο περίεργο αυτό μιας και το 975 ήταν το πρώτο "official" chipset για Core 2...

Δημοσ.
το βρίσκω λίγο περίεργο αυτό μιας και το 975 ήταν το πρώτο "official" chipset για Core 2...

GA-G1975X μία που ακόμα την θυμάμε,230 πέταξα έτσι

Δημοσ.

Για κκάποιον λόγο που και εγώ δεν έχω καταλάβει, η Asus όντως κατέχει τη μερίδα του λέοντος. Είναι κάτι σαν την Nike στα παπούτσια, όταν σκέφτεσαι mobo, το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι η asus.

Προσωπικά, πάντα είχα MSI (εκτός από μία φορά που είχα πάρει QDI) και ποτέ δεν είχα κανένα παράπονο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...