JohnDodger Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Τις προάλες ήθελα με το linksys wag200 να κάνω ασύρματη σύνδεση σε ένα άλλο υπολογιστή αλλά επειδή ήθελα να αλλάξω τον κωδικό απο admin/admin πήga στην σελίδα του ip μου και τον άλλαξα. Μετά απο ένα restart που έκανε μου γράφει invalid system disk, replace the disk and then press any key. Τώρα γράφω απο άλλο υπολογιστή. Άμα κάποιος γνωρίζει τι φταίει και τι μπορώ να κάνω ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ότι εγώ με τη Γαλλία...δλδ καμία:Ρ Άνοιξε το pc σου και έλεγξε τα καλώδια του σκληρού κ πες μας
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 καμια σχεση ο ρουτερ με το pc .απλα συμπεσε και εγινε κατι με το pc σου
arxaggelos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για τελείως ατυχή σύμπτωση....
JohnDodger Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.. Αν σας πω τι έγινε απλά θα γελάσετε μαζί μου . Είχα ξεχάσει το φλας ντισκ μέσα... Να είστε καλά πάντως!
status Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι κάτσαμε με σταυρωμένα χέρια...φυσικά κ γελάσαμε:Ρ Έλα βρε αδελφέ στο κάθε ένα μπορεί να συμβεί αυτό.
arxaggelos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 No worries man...Δες το θετικά: καλύτερα να ποστάρεις για βοήθεια και να είναι χωρίς λόγο παρά να σου καεί έτσι άδοξα ο σκληρός!
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 No worries man...Δες το θετικά: καλύτερα να ποστάρεις για βοήθεια και να είναι χωρίς λόγο παρά να σου καεί έτσι άδοξα ο σκληρός! το εξαντλησαμε το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.