Προς το περιεχόμενο

Και το όνομα του είναι...Jaunty Jackalope Ubuntu 9.04

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

chek2fire μήν μασάς. Αφου την βρίσκεις εσυ με το λαγουδάκι(πάντως απο ζωάκια σπέρνουν), μή σε νοιάζει. Απόλαυσε αυτά που σου προσφέρουν οι διανομές σου και άσε τους άλλους να βελάζουν.Άλλο αν θα καταντήσει OSX κάποια στιγμή.Ότι φέρνει κόσμο καλό είναι. Κράτα το θέμα ζωντανό και μήν αγχώνεσαι για κανέναν.

P.S. Arch64 χρησιμοποιώ για να μήν παρεξηγούμαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

check2fire, κατ' αρχάς να υποθέσω οτι έχεις ήδη μετανιώσει για τις προσωπικές επιθέσεις και τις αναφορές σου στην ζωή των υπόλοιπων αναγνωστών του forum ή έστω του υποσυνόλου που δεν συμμερίζεται τις απόψεις σου περι της υπεροχής του Ubuntu.

Έχουν αποδεδειγμένα πολλοί προσπαθήσει να συζητήσουν μαζί σου και να σου αποδείξουν σε όλα τα δυνατά επίπεδα, είτε τεχνικά είτε θεωρητικά περι της φιλοσοφίας του Linux και της κοινότητάς του, για ποιόν ακριβώς λόγο "σνομπάρεται" όπως το θέτεις. Γι αυτό το λόγο δεν θα προσπαθήσω καν να ξανα ανοίξω τέτοια κουβέντα.

Επίτρεψέ μου σαν επιμύθιο της "επικοινωνίας" μας να κρατήσω δύο πράγματα:

1) Να αμφιβάλω σοβαρά για την προϋπηρεσία σου στον χώρο και αυτό να το συμπεράνω από το οτι δεν έχεις καταλάβει τί είναι ένα λειτουργικό (αποδεδειγμένα από πα´α threads) και αφ' εταίρου από την επιμονή σου σε ένα λειτουργικό που οχι μόνο δεν σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από τα λειτουργικά της συνομοταξίας του αλλά σου αφαιρεί κιόλας. Όταν η απάντησή σου στην ερώτηση πώς ανοίγω το tar.gz αρχείο είναι "Πηγαίνεις στο menu Applications..." δεν χρειάζεται να διαβάσω κάτι άλλο. Τα 20 χρόνια που διατυμπανίζεις μπορεί να τα πέρασες στα Windows 3.1

2) Δέν κάνεις τίποτα παραπάνω από το αμολάς φανφάρες για μεσαίωνες και πισωγυρίσματα κάθε φορά που κριτικάρεται το λειτουργικό που χρησιμοποιείς. Αν η ιστορία αποδείξει πως όλη η κοινότητα πραγματικών βετεράνων στο Linux και τις παραλλαγές του Unix εν γένει κάναν λάθος, ορκίζομαι να είμαι ο πρώτος που θα σου ζητήσει γονυπετής συγγνώμη. Αλλά μάλλον πρώτα θα επικρατήσει το Ubuntu στα OSs και μετά θα γίνει αυτό.

Καληνύχτα μας...

πραγματικα κι εγω(αν και σχετικα νεο στο χορο)δε μπορω να καταλαβω καποια πραγματα...τι σας πειραζει στο οτι καποιος 'θελει να ανεβασει τον πηχη πιο ψηλα'???δεν ειναι κακο να βελτιωνεις πραγματα...οπως επισης δεν ειναι κακο να ειναι το συστημα σου user-friendly(γιατι παρα πολλους τους πειραζει κι αυτο)...πραγματικα το ubuntu απ οτι βλεπω ειναι η διανομη που κανει παααρα πολυ κοσμο να ασχοληθει με το λινουξ...και αυτο ειναι παρα πολυ σημαντικο....

check2fire, δεν ξέρω τι έγινε στο adslgr (είμαι εγγεγραμμένος αλλά το επισκέπτομαι μόνο για θέματα adsl). Επειδή θεωρώ όμως ότι προσφέρεις πραγματικά πολύτιμες υπηρεσίες στο community με το δικό σου τρόπο (και αναφέρομαι σε όσα post σου έχω διαβάσει), τούτο θα σε συμβουλέψω:

Μην ψαρώνεις από τον οποιοδήποτε προσπαθεί να σου τη "λέει". Και οι δικές μου απόψεις έχουν πολλές φορές γίνει αντικείμενο ειρωνείας τόσης, ώστε να αναγκάζομαι τελικά εγώ να γίνομαι κακός (έχω φάει ban από το thelab για post εναντίον της M$). Τη σήμερον ημέρα έχει γίνει έγκλημα να έχεις ισχυρή άποψη και να την υπερασπίζεσαι κιόλας. To κόλπο είναι να υπερασπίζεσαι όσα πιστεύεις, πάντα κόσμια και να μην αφήνεις κανένα να σε εκνευρίζει.

chek2fire: Λυπάμαι που με αναγκάζεις να τα πω αυτά, αλλά:

• Έχεις μεγάλη (και στρεβλή) ιδέα για το Ubuntu, ειδικά απ' τη στιγμή που δεν έχεις χρησιμοποιήσει τίποτα άλλο στη ζωή σου.
  • Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και τη δραστηριότητά σου, ειδικά όταν δεν ξέρεις το έργο και τη δραστηριότητα των υπολοίπων.
  • Δεν έχεις καμία διάθεση για διάλογο και κατανόηση αυτών που σου λένε.

Οι δραστηριότητες από μόνες τους δεν ενοχλούν κανέναν, ο φανατισμός και το τρολλάρισμα όμως ενοχλούν πολλούς (μεταξύ των οποίων και τον γράφοντα). Ξαναδιάβασε προσεκτικά το θέμα και προσπάθησε να κατανοήσεις για ποιό λόγο ακριβώς αναφέρθηκες σε παλαιολιθικότητες... Επιπλέον, δε μας ενδιαφέρει ο λόγος για τον οποίον έγινες ban απ' το aDSLgr, εδώ είναι άλλο μαγαζί και έχεις άλλο προφίλ. Άσε λοιπόν τις φωσκολικές κορώνες και τα γιαλαντζί σταυροφορικά cliché γι' αλλού.

Όσον αφορά στα περί παλαιολιθικότητας, θα τα αφήσω ασχολίαστα με την εξαίρεση ενός μικρού σχολίου: σκέψου καλά από πόσους «παλαιολιθικούς» εξαρτάται η διανομή που χρησιμοποιείς πριν ξαναρθρώσεις τέτοια φράση. Κατάλαβε επιτέλους ότι οι αξίες και τα οράματα των «παλαιολιθικών» σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις αυτά που κάνεις και σε προστατεύουν από τις όποιες βλέψεις μπορεί να έχει η Canonical στο μέλλον. Τους χρειάζεσαι λοιπόν περισσότερο από την Canonical. Επιλογή σου λοιπόν, το μπλε ή το κόκκινο χάπι;

Τέλος, δε θα κάτσω να τσακώνομαι ούτε θα επιτρέψω να πέσει το επίπεδο της παρούσας ενότητας σε fanboyλίκι για καμία διανομή. Εδώ μιλάμε με επιχειρήματα και τεχνικά τεκμηριωμένες απόψεις.

Καληνύχτα σας, έχουμε και δουλειές.

Υ.Γ.: Κανονικά θα έπρεπε να φας ban για τις αναφορές στην προσωπική ζωή άλλων μελών. Ούτε μας ξέρεις ούτε σε ξέρουμε, πρόσεχε λοιπόν τι γράφεις. Υπάρχουν και όρια στην αγένεια που είμαι διατεθειμένος να ανεχτώ και ο μόνος λόγος για τον οποίο στη χαρίζω είναι επειδή αναγνωρίζω τη συμβολή μου στον εκφυλισμό του θέματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...