skylos56 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Τι δε θα δω ρε παιδια; Πως να το πω να το καταλάβετε; Ας πούμε ο Skai θα ξεκινήσει μια εκπομπή σε high definition τη δευτέρα. Εγώ σε τι ανάλυση θα το δω που δεν έχω τη δυνατότητα για HD. Σε πόσα pixels δηλαδή.
tsakonas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Εχεις μπερδευτει... δεν ξερω τι θα αρχισει ο ΣΚΑΙ , στειλε κανα link να καταλαβουμε...HD δε θα ναι παντως απο την αναλογικη τηλεοραση οπως και να το κανουμε. Δεν ξερω αν εχει ψηφιακο σημα ο ΣΚΑΙ , νομιζω μονο η ερτ εχει 3-4 καναλια (ψηφιακα,οχι HD) ισως κανω λαθος .Δεν ειμαι Ελλαδα .
skylos56 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μα τι δε καταλαβαίνεις φίλε μου, τι ποιο απλή ερώτηση; Ο σκάι λέει ότι την παραπάνω δευτέρα θα παίξει εκπομπή Full HD δες κι εδώ. http://www.gyrismata.skai.gr Και ρωτάω εγώ απλά: Δεν έχω καλώδια και ότι χρειάζεται για να δω HD ούτε δορυφορiκή και τίποτα που να μπορώ να δω HD. Η τηλεόραση μου είναι HD Ready αλλά δεν την έχω συνδεμένη με τίποτα. Σε τι ανάλυση θα δω την εμπομπή;
tsakonas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αντε μια τελευταια.... Αφου εχεις μονο αναλογικο σημα, θα την δεις σε 480. ουτε 720, ουτε 1080 , αρα ουτε HD http://www.cnet.com/1990-7874_1-5137915-1.html http://www.sdtv.gr/news-1311.html Μπραβο στον ΣΚΑΙ . Να δουμε ποτε θα ακολουθησουν οι αλλοι....
tsakonas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Aaaa τωρα καταλαβα ποσο εχεις μπερδευτει.... http://www.skai.gr/master_story.php?id=92796 "Γυρίσματα" είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής τηλεοπτικής (και όχι μόνο) εκπομπής που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου.Ένα πολύχρωμο παζλ για πρώτη φορά στην Ελλάδα με λήψεις υψηλής ανάλυσης High Definition Αλλο η ληψη με καμερες HD και αλλο η αναμεταδοση .
skylos56 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Έστω αν ήταν ψηφιακό, σε πόσα pixels θα το έβλεπα; Μα καλά πρέπει να τα δείξω στην πράξη για να καταλάβεις; Δε μιλάω για αυτή την εκπομπή αλλά γενικότερα, αν γίνουν τα κανάλια με ψηφιακό σήμα και HD εγώ σε πόσα pixels θα το βλέπω;
tsakonas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Συνεχιζεις να μου λες οτι δεν καταλαβαινω? τι να πω Σε 720 αφου εχεις HD ready
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Aν δεν ξέρεις εσύ αν έχει ψηφιακό δέκτη η τηλεόρασή σου,εμείς θα ξέρουμε;
skylos56 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μα αν κοιτάξεις απ'την αρχή του thread θα δεις ότι έχω κάνει την ίδια ερώτηση 50 φορές
mindtrapper Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις καταλάβει ότι έχεις πάρει 49 φορές απάντηση.
skylos56 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιος μου είπε σε πόσα pixels θα το δω; εγώ έκανα μια ερώτηση για το αν παίξει κάποιο κανάλι HD εκπομπή εγώ που δεν έχω καλώδια και ιστορίες πως θα το δω και μπλέχτηκε ο σκαι στη μέση χωρίς λόγο.... λέω ΕΑΝ και όχι ΑΦΟΥ ρωτάω αν παίξει η τηλεόραση HD πως θα το δω αλλος μου λεει δε θα το δεις αλλος μου λεει δεν υπαρχει καναλι με hd αλλος μου λεει για αναλογικο σημα άλλο ρώτησα άλλο το εάν και άλλο τι γίνεται.
mindtrapper Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιος μου είπε σε πόσα pixels θα το δω;εγώ έκανα μια ερώτηση για το αν παίξει κάποιο κανάλι HD εκπομπή εγώ που δεν έχω καλώδια και ιστορίες πως θα το δω και μπλέχτηκε ο σκαι στη μέση χωρίς λόγο.... λέω ΕΑΝ και όχι ΑΦΟΥ ρωτάω αν παίξει η τηλεόραση HD πως θα το δω αλλος μου λεει δε θα το δεις αλλος μου λεει δεν υπαρχει καναλι με hd αλλος μου λεει για αναλογικο σημα άλλο ρώτησα άλλο το εάν και άλλο τι γίνεται. Δεν εχει σχεση τι δειχνει το καναλι, οτι και να δειχνει εσυ θα βλεπεις οσο αντεχει η tv σου...hd ready αφου ειναι η δικια σου σημαινει οτι δεν θα παιζει 1080p αλλα 720p...φυσικα θα βλεπεις και τα 1080 αλλα σε 720.Αν δεν εχεις καλωδιο/HD receiver απλα δε θα βλεπεις HD Πως γίνεται αυτό να μη σε κάλυψε; Στο απάντησε ξεκάθαρα ο άνθρωπος αυτό που ρώτησες. Αν τα έχεις μπερδέψει εσύ και δεν ξέρεις τι θες να ρωτήσεις ακριβώς δε σου φταίνε οι άλλοι.
skylos56 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιος μπερδεύτηκε εδώ ρε φίλε θα τρελλαθούμε τώρα; Εφόσον λέει ότι, ότι παίζει η TV θα το αποδίδει η δικιά μου όσο αντέχει και του λέω ότι είναι HD Ready άρα HD σε 720. Και μου λέει αν δεν εχεις καλωδιο/HD receiver απλα δε θα βλεπεις HD. Και του λέω δεν έχω καλώδιο και ΔΕΝ με ενδιαφέρει να δω HD αρκεί απλά να μάθω σε μια εκπομπή που θα παίζεται σε HD εγώ σε τι ανάλυση θα την βλέπω χωρίς καλώδια HD. Αν δεν καταλαβαίνει κανείς αυτό ρε παιδιά τι να πω, όποιος καταλάβει και έχει καλή διάθεση ας απαντήσει.
skylos56 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ως γνωστόν HD δεν είναι μόνο τα 1080p αλλά και τα 720. Όταν μου λέει δε θα το βλέπεις σε 1080 αλλά σε 720 και του λέω δεν έχω καλώδιο και ενοώ καλώδιο για να παίξει HD σε 720 και σε πόσα pixels θα το δω εφόσων δεν έχω καλώδιο Εφόσον είναι σε 720p και 720p = HD άρα χρειάζομαι κι εδώ καλώδιο HD αλλιώς δεν μπορώ να το δω σε HD. Και ρώτάω πάλι.... το αμίμητο... σε πόσα pixels θα το δω εφόσων δεν έχω καλώδιο...
mindtrapper Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Η τηλεόραση σου είναι HD Ready. Ότι σήμα και να της βάλεις θα το μεγαλώσει/μικρύνει για να πιάσει όλη την οθόνη. Τα κανάλια της ελληνικής TV τα κάνει zoom για να πιάσουν το 1280x720 και τα 1080 σήματα τα μικραίνει για τον ίδιο λόγο. Το πρόβλημα σου δεν είναι σε πόσα pixel θα το βλέπεις αλλά αν θα το βλέπεις καν. Αφού σου λέει ότι για να δεις HD θες τα πάντα να είναι HD με ποιο σκεπτικό ρωτάς αν δεν έχεις καλώδιο (που δεν έχω καταλάβει καν τι εννοείς με το καλώδιο, μάλλον receiver για να συνδέσεις στη TV σου εννοείς) HD σε πόσα θα το βλέπεις. Γιατί να το βλέπεις; Εγώ αν δεν έχω πιάτο θα αρχίσω να ρωτάω σε πόσα pixel θα βλέπω τα δορυφορικά; Στην τελική AN πάρεις σήμα μικρότερο από 1280x720 η τηλεόραση σου θα το ζουμάρει για να το δεις fullscreen. Και του λέω δεν έχω καλώδιο και ΔΕΝ με ενδιαφέρει να δω HD αρκεί απλά να μάθω σε μια εκπομπή που θα παίζεται σε HD εγώ σε τι ανάλυση θα την βλέπω χωρίς καλώδια HD. Ακριβώς αυτό, τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα την δεις καν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.