Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για high definition

skylos56

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αξιώσει ο Θεός τους Έλληνες και γίνει κάποιο ελληνικό κανάλι HD, για να το δω HD θα πρέπει να έχω καλώδιο HDMI ή παίζει σε HD κατευθείαν το σήμα;

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν εχει ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη τοτε μια χαρα θα βλεπεις.

Εννοείς πώς οι HDready/full HD που δεν έχουν ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη δε θα μπορούν να προβάλλουν HD κανάλια;

Δημοσ.
Εννοείς πώς οι HDready/full HD που δεν έχουν ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη δε θα μπορούν να προβάλλουν HD κανάλια;

Θα μπορούν αν αγοράσεις εξωτερικό δέκτη DVB-T

Δημοσ.

Η τηλεόραση μου είναι HD Ready δεν το χω ψάξει αν παίζει full hd δλδ πες ότι βλέπω μια full hd εκπομπή και δεν έχω καλώδια κλπ, σε πόσα pixels x πόσα θα το βλέπω;

Δημοσ.

Δεν εχει σχεση τι δειχνει το καναλι, οτι και να δειχνει εσυ θα βλεπεις οσο αντεχει η tv σου...hd ready αφου ειναι η δικια σου σημαινει οτι δεν θα παιζει 1080p αλλα 720p...φυσικα θα βλεπεις και τα 1080 αλλα σε 720.Αν δεν εχεις καλωδιο/HD receiver απλα δε θα βλεπεις HD

Δημοσ.

δεν φτανει μονο η tv να ειναι τουλαχιστον hd ready (1280x720) θα πρεπει και ο ψηφιακος δεκτης να ειναι high definition (ενσωματωμενος στην tv η μη)

χωρις να ειμαι σιγουρος, εαν ειναι εξωτερικος τοτε μονο με συνδεση HDMI η DVI-D με HDCP θα μπορει να μεταφερθει το σημα σωστα

Δημοσ.

Πως καταλαβαινουμε αν εχει ψηφιακο δεκτη; Τι γινεται με τις ταινιες που ειναι HD; Αυτες τις βλεπουμε κανονικα;

Δημοσ.
Δεν εχει σχεση τι δειχνει το καναλι, οτι και να δειχνει εσυ θα βλεπεις οσο αντεχει η tv σου...hd ready αφου ειναι η δικια σου σημαινει οτι δεν θα παιζει 1080p αλλα 720p...φυσικα θα βλεπεις και τα 1080 αλλα σε 720.Αν δεν εχεις καλωδιο/HD receiver απλα δε θα βλεπεις HD

Εφ'όσον δεν έχω καλωδιο/HD receiver οπότε θα βλέπω 720 τα 1080;

Ή θέλει καλώδιο και για τα 720;

Δημοσ.

Skyle56 απλό είναι..για να δεις HD πρέπει ΟΛΑ να είναι HD..

Το σήμα που στέλνει το κανάλι, ο αποκωδικοποιητής που το αποκωδικοποιεί, το καλώδιο που το παει στην tv (HDMI) και η TV..

Το αν θα βλέπεις 720 ή 1080 εξαρτάται και πάλι από τα ίδια πράγματα, εκτός από το HDMI καλώδια που ως εκ των πραγμάτων έχει το κατάλληλο bandwidth και δια τα 2.

Δημοσ.

Μα δε με κατάλαβες, δεν είναι ότι θέλω να δω HD απλά ρωτάω εφόσον δεν έχω τη δυνατότητα να δω HD σε τι ανάλυση θα το δω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...