giannis57 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά σας...Μόλις ανάβω το pc και ενώ βρίσκεται στην οθόνη εναρξης , μετρά την μνήμη και μόλις ολοκληρώσει τη μέτρηση σταματά...Δεν μπορώ να προχωρήσω ουτε με DEL για να μπώ στο BIOS ουτε με F9 (express recovery..). Τίποτα...Τι μπορεί να συμβαίνει ?? "Τα εφτυσε" ????
thinlizzy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Άποψη μου είναι ότι πιθανότατα να έχει πρόβλημα στην slot μνήμης της μητρικής σου. Προσπάθησε να αλλάξεις θέση της μνήμης σε άλλο slot και κάνε εκκίνηση.
Angelosman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν δουλέψει αυτό άλλαξε την θέση στο τζαμπεράκι της μητρικής για λίγα δευτερόλεπτα μετά επανέφερε το στην αρχική του θέση και σίγουρα ολα οκ!
sarakinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που λέει ο Angelosman είναι το Bios Reset...αν δυσκολευτείς να βρείς το τζαμπεράκι , απλά αποσύνδεσε το pc από το ρεύμα και βγάλε την μπαταρία από την μητρική...αστό κανένα δυο λεπτά , πάτα κανα δυο φορές το Power για να αποφορτηστεί πλήρως και βάλε ξανα την μπαταρία...Έτσι θα επαναφέρεις το Bios στις αρχικές του ρυθμήσεις...Τώρα αν δεν ανοίξει πάλι δοκίμασε αυτό με τις μνήμες... Εμένα πάντως μου φαίνεται πρόβλημα με κάποιο dvd-rom ή σκληρό...Δοκίμασε να τα αποσυνδέσεις και δες αν ανοίγει...Το λέω αυτό γιατι μετά τον έλεγχο την μνήμης το bios ελέγχει dvd-rom και δίσκο,και αφού λες ότι εκεί κολλάει....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 [...]Εμένα πάντως μου φαίνεται πρόβλημα με κάποιο dvd-rom ή σκληρό...Δοκίμασε να τα αποσυνδέσεις και δες αν ανοίγει...Το λέω αυτό γιατι μετά τον έλεγχο την μνήμης το bios ελέγχει dvd-rom και δίσκο,και αφού λες ότι εκεί κολλάει.... Κατα πασα πιθανοτητα κατι τετοιο συμβαινει. Ειτε καποια συσκευη τα 'παιξε, ειτε το καλωδιο δεν κανει καλη επαφη ειτε εχει γινει λαθος συνδεση (εφοσον μιλαμε για IDE Που εχουν Master-Slave ρυθμιση με Jumpers).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.