SavvasE******* Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω αρχίσει με C++ Windows Application και με C# Console Applocation.(με βοήθεια βιντεάκια).Τώρα θα ήθελα να μου πείτε λίγο απο coding.Επίσης,πέστε αν αυτό που θα πω είναι το click here.Αυτό το click here δεν είναι το LinkLabel;
georgemarios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 αν λεγοντας "αρχισα να προγραμματιζω" εννοεις "αρχισα να πεταω components σε μια φορμα με το ποντικι όπως ο Μαμαλακης πεταει τις γαριδες στο σαγανακι" τοτε κατι δεν.... ειναι σωστο coding: το να γραφεις κωδικα. ειναι ο βασικος και κυριος τροπος να προγραμματιζεις. τον μαθαινεις μελετοντας. μελετας τα απειρα tutorials και online books που υπαρχουν στο net. μελετας επισης κωδικα που εχουν ηδη γραψει αλλοι πιο εμπειροι απο σενα (και εγω αυτο κανω, και ολοι μας αυτο κανουμε). και γραφεις απειρα προγραμματακια ωστε να εξασκηθεις και να μαθεις απο τα λαθη που σιγουρα θα κανεις. Επίσης,πέστε αν αυτό που θα πω είναι το click here.Αυτό το click here δεν είναι το LinkLabel; αναθεμα με αν καταλαβα τι θες να πεις τι προσπαθεις να κανεις?
alex2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Συνέχισε τα console applications. Τυπικά σε μία σχολή πληροφορικής πανεπιστημιακού επιπέδου για τουλάχιστον 2-3 εξάμηνα οι φοιτητές προγραμματίζουν αποκλειστικά σε κονσόλα. Μην πας να τα κάνεις όλα μαζί είναι λάθος. Βέβαια με τα σημερικά GUI editors είναι παιχνιδάκι να κάνεις παράθυρα, αλλά όπως είπε και ο georgemarios, αυτό δεν είναι προγραμματισμός.
gtroza Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 πριν γράψουμε διήγημα έχουμε μάθει την γλώσσα και πρίν μάθουμε την γλώσσα έχουμε μάθει το αλφάβητο καλή συνέχεια 6Χ11-(6-1) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.