Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 το σύστημα δουλεύει και με καλό 500αρι τροφοδοτικό...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραιο φαινεται , μολις πουληθει και το laptop θα πουλησω μονο το ενα τελικα , το αλλο θα το αφησω για αλλες δουλειες ... Μαλλον θα το παρω , και θα βαλω το 620 τελικα γιατι μου τη σπαει ο θορυβος . Επισης σκεφτομαι για καποια αλλη καλυτερη καρτα γραφικων γιατι μου τη σπαει που ειναι μουφα η μαρκα , εχεις να προτεινης τιποτα?
liopyr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1161369&category=69977735&page=2&HYKARTAGRAFIKONTYPOSCHIPSET=ATI&catalog=20
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 δεν είναι μούφα η μάρκα, απλά δεν την ξέρεις anyway και η Sapphire που πρότεινε ο liopyr είναι ίδια με διαφορετικό αυτοκολλητάκι
soilworker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Και δεν υπαρχει καλυτερη καρτα γραφικων
N.I.C Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Θα συμφωνήσω και εγώ με την σύνθεση του Dakonblackblade.. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές ανάμεσα στους κατασκευαστές, το πολύ να αλλάζει το σύστημα ψύξης και να υπάρχει ενα "πενιχρό" o/c... Στην προκειμένη περίπτωση μην ανησυχείς μια χαρά ειναι και οι δύο που σου πρότειναν τα παιδιά... @soilworker: ως προς το θέμα της τιμής θα συμφωνήσω ότι όντως δεν υπάρχει, η 4870 αξίζει τα χρήματά της, αλλά περαν της τιμής, υπάρχουν καλύτερες....
soilworker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Για καρτα που θα παρει ενας νορμαλ ανθρωπος χωρις να κανει υπερβολες ειναι σιγουρα η καλυτερη...Δεν ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.