katerina_a_86 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω να βρω μια τεραστια παράγωγο και να την μηδενίσω για να βρω ένα αποτέλεσμα. Ξέρει κανείς mathematica για να βοηθήσει?γιατί εγώ δεν έχω ιδέα. HELP!!!!
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Για πες την... Είναι λίγο μεγάλη αλλά άμα βοηθήσεις θα χρωστάω μεγάλη χάρη. Λοιπόν?Μπορεί να γίνει κάτι?Είναι ολόκληρες σελίδες άσκηση και μου λείπουν μόνο τα αποτελέσματα.
Sellers Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ε την υπολόγισα αλλά που να το γράψω όλο αυτό? Θέλω πολύ χρόνο. Στην στέλνω με π.μ σε λίγο... Edit: Πάντως να ξέρεις δεν είναι και τόσο δύσκολη όσο φαίνεται. Με λίγη προσοχή, σε 5 λεπτά βγαίνει
katerina_a_86 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστω!!! Τι βγαίνει?Θα μπορέσω να την μηδενίσω για να βρω αποτελέσματα?
katerina_a_86 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Edit: Πάντως να ξέρεις δεν είναι και τόσο δύσκολη όσο φαίνεται. Με λίγη προσοχή, σε 5 λεπτά βγαίνει Ναι,το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο mathematica.
andreapaog328 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 ε βάλτε την εδώ να δούμε και εμείς...
DrLo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Με το solver του excel δηλαδή δε βγαίνει ? Ψάχεις δηλαδή την αναλυτική έκφραση της λύσης ή απλά την τιμή για την οποία η παράγωγος είναι 0 ?
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Tην εβαλε το βραδυ, τη λυσανε, την εβγαλε...
katerina_a_86 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Την έβαλα το βράδυ,δεν λύθηκε αλλά την έβγαλα γιατί πλέον την παρέδωσα. Όλα καλά πάντως με την παράδωση,έβαλα αποτελέσματα στο περίπου και δεν φάνηκε... Ευχαριστώ πάντους όσους ενδιαφέρθηκαν και όσους βοήθησαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.