Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 (α αυτο το τελευταιο δε το ξερω, απο το πρωτο pc που εβαλα σε Vista με Χ1800ΧΤ μεχρι και τωρα με 3870 ειναι κολλημενο στα 5,9 το 3d performance.) Ρε συ σορρυ αμα ακουγομαστε καπως υποτιμητικοι για τη καρτα σου, αλλα ειναι οντως για ΜΗ χρηση gaming. Το υπολοιπο λαπτοπ ειναι τελειο και σε καθε αλλη εφαρμογη φυσαει
Venisk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 farfalinos .... GeorgeMan Εμ..οι drivers για της κανονικές κάρτες δεν είναι ίδιοι με τους drivers των καρτών στους φορητούς.. Κ η nvidia δεν δίνει drivers για 8400m gs... blaxos ..πρέπει να μπείς στην hp..απλά πάτα εδώ..δες εκει που γράφει "Πρόγραμμα οδήγησης - Κάρτα γραφικών" κ διάλεξε αυτό "Πρόγραμμα οδήγησης βίντεο για NVIDIA GeForce 8400M/8600M GS" Σου έδωσα κ το προηγούμενό λινκ (απλά πάτα εδώ) για να μάθεις που θα ψάχνεις για τους drivers του φορητού.. Μάθαμε λοιπόν σήμερα πως ψάχνουμε πρώτα στην κατασκευάστρια εταιρεία...
blaxos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 .... Εμ..οι drivers για της κανονικές κάρτες δεν είναι ίδιοι με τους drivers των καρτών στους φορητούς.. Κ η nvidia δεν δίνει drivers για 8400m gs... ..πρέπει να μπείς στην hp..απλά πάτα εδώ..δες εκει που γράφει "Πρόγραμμα οδήγησης - Κάρτα γραφικών" κ διάλεξε αυτό "Πρόγραμμα οδήγησης βίντεο για NVIDIA GeForce 8400M/8600M GS" Σου έδωσα κ το προηγούμενό λινκ (απλά πάτα εδώ) για να μάθεις που θα ψάχνεις για τους drivers του φορητού.. Μάθαμε λοιπόν σήμερα πως ψάχνουμε πρώτα στην κατασκευάστρια εταιρεία... Εξυπνάδες ?λες να μην ξέρω που βρίσκονται οι drives της hp? άκουσε με λίγο για να ξεκολλήσεις.... σε επικοινωνία που είχα με ένα παλικάρι από εδω έχει το ίδιο μα το ίδιο μοντέλο και παίζει το προ σε αυτή την ανάλυση κανονικότατα χωρίς σχετικό λαγγαρισμα όπως μου ανέφερε και σε high ανάλυση !εγω προβληματίζομαι για πιο λόγο ο δικός μου δεν τα καταφέρνει??έχω ψάξει τα πάντα όσα γνωρίζω και περιμένω την βοήθεια σας δεν πόσταρα να το παίξω έξυπνος..ούτε επειδή δεν έχω με τι να ασχοληθώ. φιλικά Αντώνης
Venisk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είμαι κολλημένος με κάτι ή με κάποιον.. Μα στο ξαναείπα..το πως δεν παρατηρείς τα μν μου δεν φταίω εγώ..πάμε άλλη μια..δεν βρήκες καλό crack!..
blaxos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είμαι κολλημένος με κάτι ή με κάποιον..Μα στο ξαναείπα..το πως δεν παρατηρείς τα μν μου δεν φταίω εγώ..πάμε άλλη μια..δεν βρήκες καλό crack!.. ok thanks θα δοκιμασω πολλα διαφορετικα και θα σου πω τα αποτελεσματα..
blaxos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Περιμένω με αγωνία.. καπως καλυτερα αλλα παλι λανκγ στις μεγαλες μπαλιες(sorry )
Venisk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ωραία..τώρα γράψε παραπάνω κάτι άλλο, γιατί απαγορεύονται οι συζητήσεις περί κρακ.. Τι μυρίζει..βρόμισε..
blaxos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ωραία..τώρα γράψε παραπάνω κάτι άλλο, γιατί απαγορεύονται οι συζητήσεις περί κρακ..Τι μυρίζει..βρόμισε.. το δικο σου το HP dv9543ev το παιζει κανονικα? της υπογραφης σου..
Venisk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν το έχω δοκιμάσει..είμαι Χανιά κ έχω αφήσει το φορητό στο Ηράκλειο.. Αν είναι, θα το κατεβάσω, κ την Δευτέρα που θα πάω στο Ηράκλειο θα το εγκαταστήσω..Δεν νομίζω πως θα έχει πρόβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.