blaxos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Εννοείς πως κρατάς τα Vista επειδή έχουν dx10; ναι και aero γενικα μου αρεσει το περιβαλλον πολυ!
Delirium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Εχεις εγκαταστησει και DirectX9, με τα τελευταια τους updates? Επισης θα επιμεινω: 1] για XP και 2] για extra ram @ (σ)Vista
Venisk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 και για να έχεις να ασχολείσαι λίγο σου παραθέτω μερικά link,έτσι για έχουμε να λέμε δηλαδή, Εχμ...ζήτησα εγώ καμία πληροφορία κ δεν το θυμάμαι? .από τι στιγμή που υποπτεύεται ότι έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών του πως θα το ανακαλύψει? Ακριβώς αυτό προσπαθώ να του βγάλω από το μυαλό, να σταματήσει να υποπτεύεται ψευδαισθήσεις κ να κατανοήσει πως η κάρτα του είναι η χειρότερη της προηγούμενης σειράς..όταν το καταλάβει..θα κατανοήσει κ γιατί δεν μπορεί να παίξει με αξιοπρεπές γραφικά τα παιχνίδια..ή κάποια παιχνίδια απλά δεν μπορεί.. 8400gs δεν μπορεί (σε κάποια νέα παιχνίδια)..τέλος..μην περιμένεις να ακούσεις κάτι άλλο από ένα κατάστημα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Τι να κάνουμε..αφού έχω δίκιο αναγκαστικά θα συμφωνήσεις μαζί μου..είμαστε εχθροί κ θα αναγκαστείς να πάρεις τέτοια απόφαση? Nαι σιγα μη θελω να σε καθαρισω κιολας ρε, ειπαμε Τεσπα εγω τη γνωμη μου την ειπα..
farfalinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ακριβώς αυτό προσπαθώ να του βγάλω από το μυαλό, να σταματήσει να υποπτεύεται ψευδαισθήσεις κ να κατανοήσει πως η κάρτα του είναι η χειρότερη της προηγούμενης σειράς..όταν το καταλάβει..θα κατανοήσει κ γιατί δεν μπορεί να παίξει με αξιοπρεπές γραφικά τα παιχνίδια..ή κάποια παιχνίδια απλά δεν μπορεί.. χαίρω που...η κάρτα γραφικών η συγκεκριμένη δεν "απευτινεται" σε γκάμερ..το ανάφερα και σε άλλο post..αλλα από τι στιγμή που θέλει να το ψάξει το θέμα και όπως λέει θέλει να κάνει αύξηση δυνατοτήτων τις κάρτα γραφικών του,εσύ γιατί είσαι τόσο κολλημένος και λες ότι δεν μπορεί να παίξει παιχνίδια?,το θέμα είναι να ΑΥΞΉΣΕΙ τις ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΕΣ "γιαυτο" νομίζω κιόλας έκανε threant,δεν χρειάζεται κάποιον σαν και σένα να του λέει ότι δεν μπορεί απλά να τρέξει παιχνίδια,αν εσύ δεν πειράζεις τα pc σου άλλο θέμα....και δεν θέλει να έχει μια high end κάρτα γραφικών απλά λίγο να μην κολλάει το προ..βεβαια το ξαναλέω δεν κάνει και η κάρτα γραφικών αλλα,μια προσπάθεια θα γίνει...
blaxos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Εχεις εγκαταστησει και DirectX9, με τα τελευταια τους updates? μαλιστα! Ακριβώς αυτό προσπαθώ να του βγάλω από το μυαλό, να σταματήσει να υποπτεύεται ψευδαισθήσεις κ να κατανοήσει πως η κάρτα του είναι η χειρότερη της προηγούμενης σειράς..όταν το καταλάβει..θα κατανοήσει κ γιατί δεν μπορεί να παίξει με αξιοπρεπές γραφικά τα παιχνίδια..ή κάποια παιχνίδια απλά δεν μπορεί.. 8400gs δεν μπορεί (σε κάποια νέα παιχνίδια)..τέλος..μην περιμένεις να ακούσεις κάτι άλλο από ένα κατάστημα... το καταλαβαινω αυτο οτι ειναι αδυνατη!αλλα ....απο πλαισιο= Σε γυαλιστερό μαύρο και ασημί μεταλλικό χρώμα, το προσωπικό φινίρισμα HP καθιστά τους φορητούς υπολογιστές της νέας σειράς Pavilion ένα έργο τέχνης. Χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο κατασκευής που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό των πολυτελών αυτοκινήτων, η HP δημιουργεί ένα ανθεκτικό, κομψό notebook με εξαιρετικό φινίρισμα που θα δείχνει και θα παραμένει όμορφο κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε. Το Pavilion dv9850ev ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία αποτελεί ένα notebook υψηλού στυλ και αισθητικής, αρκετά μεγάλο και ισχυρό ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις μεγαλύτερες προκλήσεις, αλλά και να αποτελέσει ένα πλήρες κέντρο ψυχαγωγίας σε οποιοδήποτε σπίτι. Πλούσια εξοπλισμένος με 3GB μνήμης Ram και σκληρό δίσκο SATA χωρητικότητας 250GB, o φορητός υπολογιστής της HP διαθέτει ταχύτητα στις εφαρμογές και άνεση αποθηκευτικού χώρου. Ενώ και ο επεξεργαστής με την τεχνολογία δύο πυρήνων της Intel προσφέρει ισχυρές επιδόσεις με μεγαλύτερη αυτονομία. Στον τομέα της απεικόνισης η ευρεία οθόνη 17 ιντσών με τεχνολογία HP BrightView παρέχει εικόνες υψηλής ευκρίνειας με ανάλυση 1440x900 pixels. Παράλληλα, μια κάρτα GeForce 8400M GS της NVIDIA εντυπωσιάζει σε απόδοση με 256ΜΒ αυτόνομης μνήμης γραφικών. Ενώ όταν οι καταστάσεις το απαιτήσουν έχει την δυνατότητα να αυξήσει την δύναμή της μέχρι και 1,5GB για ασύγκριτη ποιότητα εικόνας και βίντεο! Και χάρη σε μία θύρα εξόδου HDMI μπορείτε να περάσετε την δράση απευθείας σε οποιαδήποτε μεγάλη οθόνη LCD τηλεόρασης με ψηφιακό ήχο και εικόνα ανώτερης ποιότητας. 'Aλλα επιπλέον χαρακτηριστικά για βελτιωμένη ψυχαγωγία είναι τα φωτιζόμενα κουμπιά αφής για γρήγορο έλεγχο αναπαραγωγής των CD και DVD, τα ενσωματωμένα ηχεία της Altec Lansing, οι δύο υποδοχές ακουστικών και το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Παράλληλα το μοντέλο της HP έρχεται εξοπλισμένο ακόμη και με Pavilion webcam για να έχετε άμεσες συνομιλίες βίντεο με τους φίλους σας, όπου θέλετε & όποτε θέλετε, καθώς και ένα 5-σε-1 card reader, που αναλαμβάνει να δεχτεί τις κάρτες μνήμης και τα αρχεία σας από το κινητό τηλέφωνο ή την ψηφιακή σας μηχανή. Στον τομέα της δικτύωσης, μία ενσωματωμένη θύρα Gigabit Ethernet παρέχει γρήγορη ενσύρματη σύνδεση για εύκολη μεταφορά αρχείων. Για ευέλικτη ασύρματη επικοινωνία υπάρχει κάρτα WiFi ώστε να μπορείτε να διατηρείτε επαφή σχεδόν από οπουδήποτε, καθώς και τεχνολογία Bluetooth, ενώ η μπαταρία ιόντων λιθίου 8 στοιχείων σας παρέχει σημαντική ισχύ κατά τις μετακινήσεις σας. παραμυθια ειναι ολα αυτα για να το πουλησουν? ξερεις τον τροπο πως αυξανει η turbocache????
Delirium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ξερεις τον τροπο πως αυξανει η turbocache???? Σχετικη επιλογη, απο/στο bios του, δεν υπαρχει?
blaxos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Σχετικη επιλογη, απο/στο bios του, δεν υπαρχει? δυστιχως οχι η ρυθμισεις στα bios ειναι πολυ περιορισμενες μονο boot μπορω να πειραξω τιποτε αλλο!
Delirium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Τα πραγματα ειναι μαλλον απλα: αν δεν αλλαζει/οριζεται απο bios, δοκιμαζεις αν αλλαζει/οριζεται απο NVIDIA drivers Παιζει βεβαια τα (σ)Vista να κανουν απολυτως τα δικα τους = override τσεκαρε και αν υπαρχει software λυση, πχ "Power Users" @ RivaTuner
antonl Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Η κάρτα δεν είναι ικανή/δυνατή να παίξει παιχνίδια dx10 οπότε δεν είναι λόγος αυτός να επιμένεις για gaming σε Vista. Η turbocache δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Το Πλαίσιο (και κάθε Πλαίσιο) λογικό είναι να εκθειάζει κάθε προϊόν που θέλει να πουλήσει. Δοκίμασε XP. Αν δεν παίζει ούτε εκεί στο high με αποδεκτό framerate θα πρέπει να περιοριστείς σε χαμηλότερη ποιότητα γραφικών. Φαντάζομαι έχεις βάλει το "Use frame skipping" στο on, ε;
blaxos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Τα πραγματα ειναι μαλλον απλα:αν δεν αλλαζει/οριζεται απο bios, δοκιμαζεις αν αλλαζει/οριζεται απο NVIDIA drivers Παιζει βεβαια τα (σ)Vista να κανουν απολυτως τα δικα τους = override τσεκαρε και αν υπαρχει software λυση, πχ "Power Users" @ RivaTuner η εκδοση ειναι 174.32 που εχω ισως υπαρχει πιο καινουρια? που κοιταξα υπαρχει η 177.98...να την δοκιμασω η θα εχω προβλημα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα εχω ενα λαπτοπ το 9850ev της PH!8400gs n-vidia 256mb και φθανει μεχρι 1523 με την τεχνολογια της turbocache! τι μπορω να κανω για να παιξω προ 2008 σε 1024χ768 μιας και μου κολαει!εχω βαλει τα τελευταια driver της καρτας αλλα παλι τιποτα!απενεργοποιω antivirus,πλευρικη γραμμη και ολα τα σχετικα απο την γραμμη εργασιων και απο msconfig αλλα τιποτα!καμια βοηθεια?αυτη η καρτα εχει την τεχνολογια turbocache!Kαποιος τροπος ισως να μη κολαει το προ αλλα να το παιζω σε αυτη την αναλυση? Εγω παλι κοιταω το πρωτο ποστ σου, κοιταω και το τελευταιο και απορω... Μας λες ο,τι να ναι εδω περα ή μου φαινεται?
blaxos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω παλι κοιταω το πρωτο ποστ σου, κοιταω και το τελευταιο και απορω...Μας λες ο,τι να ναι εδω περα ή μου φαινεται? αφου η συζητηση εχει ξεφυγει αλλο ρωτησα στο πρωτο ποστ και αλλου καταληξαμε!ψαχνω να δω τι μπορω να κανω!τωρα βρικα την τελευταια εκδοση και οχι απο n-vidia!μαλλον betα!παντος φιλε μου μια τελεσιδικη απαντηση δεν πηρα παρα μονο οτι η καρτα γραφικων ειναι αχρηστη!οκ thanks αν νομιζεις λεω οτι να ναι...
blaxos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Η κάρτα δεν είναι ικανή/δυνατή να παίξει παιχνίδια dx10 οπότε δεν είναι λόγος αυτός να επιμένεις για gaming σε Vista.Η turbocache δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Το Πλαίσιο (και κάθε Πλαίσιο) λογικό είναι να εκθειάζει κάθε προϊόν που θέλει να πουλήσει. Δοκίμασε XP. Αν δεν παίζει ούτε εκεί στο high με αποδεκτό framerate θα πρέπει να περιοριστείς σε χαμηλότερη ποιότητα γραφικών. Φαντάζομαι έχεις βάλει το "Use frame skipping" στο on, ε; ναι το εχω τικαρει! αυτη ειναι η πραγματικοτητα αν και δε μου αρεσει.. georgeman μιλαμε υποθετικα για τα driver επειδη τυχαινει σε vista με update driver μεχρι και η αξιολογηση των windows να αλλαζει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.