Προς το περιεχόμενο

αυξηση δυνατοτητας vga σε λαπτοπ HP 9850

blaxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μα δεν σου είπα ποτέ πως έκανες λάθος αγορά..απλά σου υπενθυμίζω πως ο φορητός σου δεν είναι για gaming..πάρε ένα σταθερό να παίζεις αξιοπρεπώς κ όχι όλα τέρμα low..

ναι ρε αγορινα εχω super σταθερο αλλα το λαπτοπ παιζω στη δουλεια προ με τα παιδια(ακου τι λεω:o)και μονο προ!σε low παιζει καμπανα!αλλα δε με βοηθας διαβασε τον τιτλο και το πρωτο μηνυμα μου!

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι κλασικο, Laptop versions of these cards may work but are NOT supported.

Για να μην εχει κανεις να λεει... Εν τω μεταξυ υποστηριζει την 7100 αλλα οχι την 8400... Μαλλον θα ξεχασαν να τη βαλουν...

Δημοσ.
Ναι κλασικο, Laptop versions of these cards may work but are NOT supported.

Για να μην εχει κανεις να λεει... Εν τω μεταξυ υποστηριζει την 7100 αλλα οχι την 8400... Μαλλον θα ξεχασαν να τη βαλουν...

το κοιταξα και αυτο γι'αυτο επιμενω οτι ισως υπαρχει καποιο προβλεμ!

επειδη τα πολλα τα λογια....και ενεργεια καμια

θα του βαλω χρ για δοκιμη οπως ειπε ενας φιλος,

και μια αναβαθμιση μετα αν γινετε στο τεχνικο team της ΗΡgr

• Moderators
Δημοσ.

Με XP λογικα θα γινει πιο υποφερτη η κατασταση, αλλα δραματικες αλλαγες μην περιμενεις να δεις.

Εγω θα σου ελεγα να κανεις μια αναβαθμισουλα καρτας γραφικων (αν και εφοσον κατι τετοιο ειναι εφικτο), γιατι το laptopακι αυτο φυσαει :-)

Δημοσ.
Με XP λογικα θα γινει πιο υποφερτη η κατασταση, αλλα δραματικες αλλαγες μην περιμενεις να δεις.

Εγω θα σου ελεγα να κανεις μια αναβαθμισουλα καρτας γραφικων (αν και εφοσον κατι τετοιο ειναι εφικτο), γιατι το laptopακι αυτο φυσαει :-)

20 μερουλες το εχω δεν του εβαλα χερι ακομη..και δεν νομιζω!μονο ενα φορματ και παρτισιον να φυγει η μ@@@@ της αποκαταστασης της HX τι πραμα και τουτο να μην ξοδευτουν στα dvd?

Δημοσ.

λοιπόν αν θες να παίξεις προ και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όπως λέχθηκε και επειδή σαν " treeriver είμαι παόκι και και αν και κιπρισκι όπως είπες:P κοίτα να τη πας πρώτα σε ένα τεχνικό δικό σου,αν είναι θα s διαγνώσει t πρόβλημα και ύστερα τη μπορέσεις να πάρεις νέο laptop και αν δεν υπάρχει το υπάρχον μοντέλο σε απόθεμα τότε θα πάρεις και καλύτερο μην s πω...εάν δεν βρεθεί πρόβλημα με την κάρτα γραφικών η οτιδήποτε άλλο τότε ψάξε στο internet για να κανεις ένα μικρό overloking στο lap top σού,έτσι θα μπορείς να παίζεις προ ;)

Δημοσ.
λοιπόν αν θες να παίξεις προ και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όπως λέχθηκε και επειδή σαν "δενδροποταμιτις" είμαι παόκι και και αν και κιπρισκι όπως είπες:P κοίτα να τη πας πρώτα σε ένα τεχνικό δικό σου,αν είναι θα s διαγνώσει t πρόβλημα και ύστερα τη μπορέσεις να πάρεις νέο laptop και αν δεν υπάρχει το υπάρχον μοντέλο σε απόθεμα τότε θα πάρεις και καλύτερο μην s πω...εάν δεν βρεθεί πρόβλημα με την κάρτα γραφικών η οτιδήποτε άλλο τότε ψάξε στο internet για να κανεις ένα μικρό overloking στο lap top σού,έτσι θα μπορείς να παίζεις προ ;)

εγω περιμενα να μου πεις να του βαλω λινουξ:-D! ο/c αποκλειεται :shifty: αυτο που λες!!!! μ@@@@α pro που θα του κανω ο/c,,,με καμια παναγια δε του κανω!να τον παρω στα χερια καινουριος ειναι!οσο για το τελευταιο οκ!!αλλα τι να του πω δεν παιζει προ στα high???παιζει μεν αλλα λαγαρι!Μηπως ειμαι εγω πολυ απαιτητικος?

Δημοσ.

Εγω παλι δεν το πολυπιανω πως παιζει crysis νερο....

Εγω με μια Hd2400 (πανω κατω στα με την δικη σου) εβλεπα καρε καρε το παιχνιδι χωρις πιστολιδι με ολα στο Low...

Το cod4 μπορω να πω πως το παιζω υποφερτα(σε καμια περιπτωση δεν "φυσαει" ομως...).

Οσο να αλλαξεις καρτα,πολυ χλωμο...Ακομα και εαν βρεις η τιμη μαλλον θα ειναι απαγορευτικη...

Ισως οταν βγει καμια hd4670 για φορητο...Μιας και απο τιμη σε desktop version ειναι ιδιαιτερα χαμηλη και απο οτι λενε τα παει αρκετα καλα-περιπου στα ιδια με 8800gs-.

Δημοσ.

Εγω απο οτι καταλαβα εχεις vista , βαλε xp να δεις τη διαφορα. Με vista εχεις τη μιση αποδοση στα παιχνιδια , ειναι δοκιμασμενο.

Δημοσ.
Εγω θα σου ελεγα να κανεις μια αναβαθμισουλα καρτας γραφικων (αν και εφοσον κατι τετοιο ειναι εφικτο), γιατι το laptopακι αυτο φυσαει

Υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα που πουλάει κάρτες γραφικών για φορητούς υπολογιστές?

λοιπόν αν θες να παίξεις προ και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όπως λέχθηκε και επειδή σαν "δενδροποταμιτις" είμαι παόκι και και αν και κιπρισκι όπως είπες:P κοίτα να τη πας πρώτα σε ένα τεχνικό δικό σου,αν είναι θα s διαγνώσει t πρόβλημα και ύστερα τη μπορέσεις να πάρεις νέο laptop και αν δεν υπάρχει το υπάρχον μοντέλο σε απόθεμα τότε θα πάρεις και καλύτερο μην s πω...εάν δεν βρεθεί πρόβλημα με την κάρτα γραφικών η οτιδήποτε άλλο τότε ψάξε στο internet για να κανεις ένα μικρό overloking στο lap top σού,έτσι θα μπορείς να παίζεις προ

Αφού είσαι treeriver κ Παοκι εντάξει, πρέπει να παραδεχτούμε πως οι γνώσεις σου στους υπολογιστές περνάνε κάθε όριο..

Δηλαδή στον υπολογιστή σου (κ ιδικά στο φορητό) που κάθε παιχνίδι που δεν το παίζει καλά λόγο αδυναμίας hardware(ακόμα πιο απλά μήπως κ το καταλάβεις - να είναι μάπα η κάρτα γραφικών) τρέχεις στον τεχνικό..μάλιστα..

Μηπως ειμαι εγω πολυ απαιτητικος?

Επιτέλους, μια ακτίνα φωτός στο τέλος του τούνελ..:-)

Εγω απο οτι καταλαβα εχεις vista , βαλε xp να δεις τη διαφορα. Με vista εχεις τη μιση αποδοση στα παιχνιδια , ειναι δοκιμασμενο.

Την μισή απόδοση, άλλο ένα τελείως άκυρο συμπέρασμα που καλό είναι να μην το λάβει κανείς υπόψιν του..:rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Βρε παιδια τι λετε και με αναγκαζετε να συμφωνω με τον Venisk? :P

(πλακιτσα ε)

Οχι και μιση αποδοση τα Vista, δηλαδη στο Flat Out αντι για 30fps (και ψιλο κολληματακια σε 2-3 συγκεκριμενα σημεια) θα ειχα 60 (αρα ανετο gameplay σε καθε περιπτωση?) Με τιποτα!

Αντε να εχει μια βελτιωση 10% το πολυυυυυ! (πραγμα που ανεφερα και πιο πανω).

Δημοσ.
(πλακιτσα ε)

Τι να κάνουμε..αφού έχω δίκιο αναγκαστικά θα συμφωνήσεις μαζί μου..είμαστε εχθροί κ θα αναγκαστείς να πάρεις τέτοια απόφαση?:rolleyes:

Δημοσ.

μη τα ισοπεδονουμε ολα !αλλο χρ και αλλο vista ενα directx ειναι!αυτο που με κρατα και με αναγγαζει να θελω τοσο πολυ τα vista και να εχω συχαθει τα χρ!

ξερω θα ειναι πολυ καλυτερα με χρ αλλα ελα πουυ δεν τα θελω!

χαθηκε η ακτινα φωτος!

Venisk

οταν λεω δεν παιζει εννοω μου λαγαρι λιγο οχι δεν το σηκωνει καν,

Δημοσ.

Αφού είσαι treeriver κ Παοκι εντάξει, πρέπει να παραδεχτούμε πως οι γνώσεις σου στους υπολογιστές περνάνε κάθε όριο..

Δηλαδή στον υπολογιστή σου (κ ιδικά στο φορητό) που κάθε παιχνίδι που δεν το παίζει καλά λόγο αδυναμίας hardware(ακόμα πιο απλά μήπως κ το καταλάβεις - να είναι μάπα η κάρτα γραφικών) τρέχεις στον τεχνικό..μάλιστα..

το ότι δεν διαβάζεις όλα τα μηνύματα μου και σχολιάζεις αυτό με το τεχνικό....δόξα το theo δεν νομίζω να είσαι τυφλός..από τι στιγμή που υποπτεύεται ότι έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών του πως θα το ανακαλύψει? μήπως θα του στείλει sms το πλαίσιο?η θα βγάλει στην οθόνη κάνα μήνυμα ότι δεν δίνει τόσα όσα θα μπορούσε η κάρτα γραφικών.... και για να έχεις να ασχολείσαι λίγο σου παραθέτω μερικά link,έτσι για έχουμε να λέμε δηλαδή, http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=43534

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=14524

http://www.tomshardware.co.uk/forum/161775-11-overclocking-laptop-graphics-card

Δημοσ.
μη τα ισοπεδονουμε ολα !αλλο χρ και αλλο vista ενα directx ειναι!αυτο που με κρατα και με αναγγαζει να θελω τοσο πολυ τα vista και να εχω συχαθει τα χρ!

[...]

Εννοείς πως κρατάς τα Vista επειδή έχουν dx10;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...