Προς το περιεχόμενο

αυξηση δυνατοτητας vga σε λαπτοπ HP 9850

blaxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα λαπτοπ το 9850ev της PH!8400gs n-vidia 256mb και φθανει μεχρι 1523 με την τεχνολογια της turbocache! τι μπορω να κανω για να παιξω προ 2008 σε 1024χ768 μιας και μου κολαει!εχω βαλει τα τελευταια driver της καρτας αλλα παλι τιποτα!απενεργοποιω antivirus,πλευρικη γραμμη και ολα τα σχετικα απο την γραμμη εργασιων και απο msconfig αλλα τιποτα!καμια βοηθεια?αυτη η καρτα εχει την τεχνολογια turbocache!Kαποιος τροπος ισως να μη κολαει το προ αλλα να το παιζω σε αυτη την αναλυση?

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

H turbocache δε βοηθαει σε κατι... Ισως να βοηθαει απο 256MB να πηγαινεις τη καρτα μεχρι τα 384 αλλα μεχρι εκει.

Απλα ειναι αδυναμη καρτα και πρεπει να ριξεις τα details του παιχνιδιου.

Δημοσ.

Η τεχνολογία turbocache δεν προσφέρει κάτι τρομερό πόσο μάλλον για το PES. Στο low πάλι αργά παίζει;

edit: Με πρόλαβε ο GeorgeMan :P

Δημοσ.
H turbocache δε βοηθαει σε κατι... Ισως να βοηθαει απο 256MB να πηγαινεις τη καρτα μεχρι τα 384 αλλα μεχρι εκει.

Απλα ειναι αδυναμη καρτα και πρεπει να ριξεις τα details του παιχνιδιου.

ωραια ξερω πως ειναι αδυναμη και συνηθιζεις να το λες, αλλα δε με βοηθας με αυτο!

απο 256--->384 πως παει απο μονο του?

Η τεχνολογία turbocache δεν προσφέρει κάτι τρομερό πόσο μάλλον για το PES. Στο low πάλι αργά παίζει;

στο low παιζει κανονικα αλλα χανει η αναλυση του!δε μου αρεσει!σε αλλα παιχνιδια δεν εχω προβλημα στην αναλυση τα παιζω και low

σύνολο διαθέσιμης μνήμης γραφικών 1535MB

αποκλειστική μνήμη βίντεο 256MB

μνήμη βίντεο συστήματος 0MB

κοινόχρηστη μνήμη συστήματος 1279MB

Αλλαζει κατι απο αυτα?

• Moderators
Δημοσ.

Η 8400GS M ΔΕΝ ειναι καρτα για παιχνιδια.

Δε τελειωνει η 256ΜΒ μνημη της καρτας γραφικων σε αναλυση 1024 οποτε και να αυξησεις την μνημη παλι τα ιδια θα ειναι (και θα μειωσεις και τη διαθεσιμη RAM σου).

Μαγικα δεν υπαρχουν, απλα δεν ειναι καρτα για παιχνιδια τελεια παυλα.

Δημοσ.
Η 8400GS M ΔΕΝ ειναι καρτα για παιχνιδια.

Δε τελειωνει η 256ΜΒ μνημη της καρτας γραφικων σε αναλυση 1024 οποτε και να αυξησεις την μνημη παλι τα ιδια θα ειναι (και θα μειωσεις και τη διαθεσιμη RAM σου).

Μαγικα δεν υπαρχουν, απλα δεν ειναι καρτα για παιχνιδια τελεια παυλα.

Εσυ που ξερεις πολλα και ο νους σου κατεβαζει,,αλλαζει η καρτα γραφικων ???

Δημοσ.
οχι μονο της 8400GS

πως δηλαδη..?

- Απενεργοποιησε και το Aero στα (s)Vista :shifty:

- Δοκιμασε Dual Boot με XP & τρεξε το απο εκει

- Αυξησε ram συστηματος -οχι μονο της 8400GS

Τιποτα...φιλε μου!θα του βαλω χρ να δω τι παιζει και αν παλι τα ιδια στο τελος θα το πεταξω και θα σου πω που να πας να το παρεις...μου εχει σπασει τα νευρα η μ@@@@εχω ακουσει τοσα καλα σχολια για αυτο το πηρα και ενα προ δεν σηκωνει στα 1024χ... τι να πω??εχω ενα ιδιο στα χερια μου με 7600 και 1 gb ραμ αλλα χρ επανω και το παιζει φινα!λες να το ταισω φινα!((χαχχχχοαχοο))να φαναστεις εχει τις ζελατινες επανω ακομη ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ!απο την αλλη δεν νομιζω οτι το ταδε μοντελ δεν μπορει να τρεχει το προ μη χεσω..

Δημοσ.

κάθε κάρτα γραφικών έχει την τιμή τις και τις αποδώσει τις...αν ήταν έτσι θα είχαμε όλοι την ίδια κάρτα γραφικών με σένα δηλαδή και θα παίζαμε προ..υπάρχει κάρτα γραφικών που κάνει 40 ευρώ και άλλη που κάνει 500..και μην χέζεις πολύ θα σου πέσει η μήτρα ;)

• Moderators
Δημοσ.

Αλλο πραμα η 7600GT αλλο η 8400GS. Καμια σχεση.

Η αλλαγη απο Aero σε Basic στυλ δε θα ωφελησει μιας και τα Vista εχουν καλη διαχειριση της ραμ (περνανε αυτοματα σε Basic οταν ανοιγεις παιχνιδια εχω την εντυπωση).

Καρτα γραφικων μπορεις (θεωρητικα) να αλλαξεις σε ενα λαπτοπ αλλα αντε πρωτα να βρεις αλλη... :-( οποτε δε ξερω κατα ποσο συμφερει....

Δημοσ.
κάθε κάρτα γραφικών έχει την τιμή τις και τις αποδώσει τις...αν ήταν έτσι θα είχαμε όλοι την ίδια κάρτα γραφικών με σένα δηλαδή και θα παίζαμε προ..υπάρχει κάρτα γραφικών που κάνει 40 ευρώ και άλλη που κάνει 500..και μην χέζεις πολύ θα σου πέσει η μήτρα ;)

τι λες ρε κιπρισκι????διαβασε το readme να δεις τις απαιτησεις του game για vga!

• Moderators
Δημοσ.

Εγω εκανα τον κοπο να δω τις δυνατοτητες και λεει recommended 256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 / NVidia 6800 GT/GS or better)

Εσενα η 8400 (η GS Κιολας) δε πιανει καν το μισο του recommended οποτε τι περιμενεις?

Δημοσ.
Εγω εκανα τον κοπο να δω τις δυνατοτητες και λεει recommended 256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 / NVidia 6800 GT/GS or better)

Εσενα η 8400 (η GS Κιολας) δε πιανει καν το μισο του recommended οποτε τι περιμενεις?

or better καλα το ειπες!

η 6800 gt/gs ειναι καλυτερη απο την 8400gs?

δεν ψαχνω να συγκρινω αν ειναι καλη η οχι αλλα γιατι μου σερνει το παιχνιδακι στα 1024..τι μπορει να φταιει..που λογικα το σηκωνει re man george...

Δημοσ.

blaxos, δεν μπορείς να αλλάξεις κάρτα γραφικών στο laptop..

που λογικα το σηκωνει re man george...

Η κάρτα σου, θέλεις να το δεχτείς η όχι, είναι η πιο αδύναμη της σειράς 8..και δεν είναι λογικό να σηκώνει ένα νέο παιχνίδι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...