Προς το περιεχόμενο

Ποια από τις δύο 40" LCD TV

kostool13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπεύω να αγοράσω 40" FULL HDTV αποκλειστικά για προβολή HD ταινιών και περιστασιακά σύνδεση με PC και PS3 για gaming. Έχω καταλήξει στις 2 αυτές Samsung:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1105817&page=2&Manufacturer=Samsung&category=69980053&catalog=19

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1105655&page=2&Manufacturer=Samsung&category=69980053&catalog=19

Πιστεύετε ότι τα χαρακτηριστικά της δεύτερης δικαιολογούν τη διαφορά τιμής; (σημειωτέον η τιμή της έχει πέσει περί τα 400 ευρώ τις τελευταίες μέρες)

Μήπως είναι καλύτερα το επιπλέον ποσό να κρατηθεί καβάτζα για μελλοντική αγορά αφού η εξέλιξη είναι ραγδαία στις LCD;

Προτάσεις πέρα από αυτές τις δύο είναι καλοδεχούμενες.

Δημοσ.

Τα 100Ηz ειναι οτι καλύτερο... Η 656 εχει και αντιθεση 50000:1. Αρα η επιλογη ειναι μονοδρομος. Μονο η τιμη μπορει να σε περιορισει πλεον.

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις πρώτες απόψεις, θα περιμένω λίγο ακόμη πριν πάρω την απόφαση. Λογικά η παραγγελία θα γίνει τέλος της εβδομάδας...

Δημοσ.
Προτείνω την Samsung LE40A656A1F LCD TV 40'' 100Hz. Είναι πιο ωραία από την άλλη.

το οτι ειναι ποιο ωραια δεν ειναι επιχηρημα για να ωδηγησει τον φιλο μας σε αγορα ,καλο θα ηταν αν και ειναι αρκετα δυσκολο να απαληφθει αυτο απο το φορουμ οταν δεν εχουμε πληρη γνωση σε καποιο θεμα να μην δηνουμε απαντησεις

Δημοσ.
το οτι ειναι ποιο ωραια δεν ειναι επιχηρημα για να ωδηγησει τον φιλο μας σε αγορα ,καλο θα ηταν αν και ειναι αρκετα δυσκολο να απαληφθει αυτο απο το φορουμ οταν δεν εχουμε πληρη γνωση σε καποιο θεμα να μην δηνουμε απαντησεις
Σιγά τις πολλές διαφορές που έχει με την άλλη! Αν θέλει κρατάει την γνώμη μου και αν δεν θέλει την ''πετάει''! Σίγουρα, υπάρχουν άνθρωποι με περισσότερες γνώσεις από μένα. Αυτό όμως δεν στερεί το δικαίωμα να δίνω την γνώμη μου!
Δημοσ.

καλα τα λες , ομως καποιος αλλος μας λεει και κατι καλυτερο

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά
Δημοσ.

Το ξέρω, και η υπογραφή του ταιριάζει σε αρκετές περιπτώσεις. Και για να τελειώνουμε, επειδή δεν έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις, έχω να πώ ότι εδώ λέω απλώς την γνώμη μου, που σημαίνει ότι ενδεχομένως κάνω λάθη σε κάποιες περιπτώσεις, και τέλος, εγώ δεν την επέβαλλα ποτέ σε κανέναν! Το αν ορισμένοι δεν θα την έπερναν στα σοβαρά, αυτό δεν με ενδιαφέρει, εγώ απλά γράφω τι είναι σωστό κατά την άποψή μου! Α! Και όσο αφορά την τηλεόραση εκτός από κομψή εμφάνιση έχει και καλές επιδόσεις!

Δημοσ.

Και γω στο ψαξιμο, υπαρχει αλλο topic Ποια απο τις 2 tv :)

Λαβε υποψιν τα εξής:

1) Καποιοι γραψανε (στο άλλο topic) οτι δεν εχει νοημα το FULL HD αν δεν εχεις 46 ιντσες ή τουλαχιστον 42. Εσυ τι λες; Ειδες στα μαγαζια οτι αξιζει;

2) Επίσης η tv με τα 100Hz καταναλώνει 240Watt (από το site της samsung,gr) αν δε σε πειραζει (εγω σκεφτομαι για 37" sony KDL 37V4500 hd ready, 138W ενώ οι 37άρες samsung τρωνε 190W και απο ποιοτητα εικονας μου φαινονται ολες ίδιες (sony-samsung-lg-philips) απο οτι ειδα λιγο στα μαγαζια.

Δημοσ.

H απόσταση από την οθόνη θα είναι περί τα 2.5-3 μέτρα. Τώρα αν κάποιος σε 40" από τέτοια απόσταση δεν μπορεί να δει διαφορά από 1280 σε 1920 ανάλυση, θα πρέπει να πάει στην κατηγορία που ασχολείται με τις κάρτες γραφικών και να κλείσει τα μισά threads που ασχολούνται με διαφορές από 1440 σε 1680 και από 1680 σε 1920, σε 20-24" οθόνες, ακόμα και αν κάθεσαι στο ένα μέτρο ή και στους 80 πόντους.

Άλλωστε ανέφερα ότι την θέλω και για gaming, όπου η διαφορά είναι πιο ορατή (συν ότι όλο και περισσότερες gpu σταδιακά μπορούν να διαχειρίζονται άνετα 1920 αναλύσεις.)

Η κατανάλωση είναι ένα θέμα, αλλά με λίγο tuning λογικά θα πέφτει κάπως (πχ. με 100hz motion plus στο off, που δημιουργεί κιόλας κάποια προβληματάκια. Όμως δεν πρόκειται να την έχω ανοικτή έτσι κι αλλιώς για μεγάλο διάστημα κάθε μέρα... δεν προορίζεται για tv, μόνο ταινίες και ολίγον gaming.

Δημοσ.

Και εγω φηλε μου αυτη θελω να παρω την Samsung LE40A656A1F LCD TV 40" 100Hz τα χαρακτηριστικα της ειναι πολλη καλα και για τα λεφτα που εχει μιας και επεσε η τιμη της 400 ευρο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...