george_1985 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα, Ειδα αυτο το πολυμηχανημα που με ενδιαφερει και σκεφτικα οτι θα ηταν μια καλη περιπτωση να τον παρω...το e-shop μου το δινει λογο μιας εκτωσης που εχω γυρω στα 80 ευρω... τι θα λεγατε σχετικα με την ποιοτητα και ποσο κανει ενα σημβατο τονερ για αυτο??? εχετε να σχολιασετε κατι για το συγκεκριμενο πολυμηχανημα??? ή για καποιο αλλο λαζερ??? ευχαριστω!!!
michalis2610 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Γνωστό μοντέλο, το έχουν αρκετά μέλη. Με 80 ευρώ πιστεύω ότι σίγουρα αξίζει. Για αναλώσιμα δεν γνωρίζω, αν είσαι από Αθήνα όμως μπορείς να ρωτήσεις 2-3 μεγάλα καταστήματα που ειδικεύονται για τιμές αν δεν απαντήσει κάποιος...αλλά laser πολυμηχάνημα με 80 ευρώ...εγώ δεν θα το ψείριζα και πολύ.
ventettas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Καλησπερα,Ειδα αυτο το πολυμηχανημα που με ενδιαφερει και σκεφτικα οτι θα ηταν μια καλη περιπτωση να τον παρω...το e-shop μου το δινει λογο μιας εκτωσης που εχω γυρω στα 80 ευρω... τι θα λεγατε σχετικα με την ποιοτητα και ποσο κανει ενα σημβατο τονερ για αυτο??? εχετε να σχολιασετε κατι για το συγκεκριμενο πολυμηχανημα??? ή για καποιο αλλο λαζερ??? ευχαριστω!!! γεια σ φιλε ..τελικα τον πηρες τον εκτυπωτη SAMSUNG SCX-4200 επειδι και εγω τον αγορασα 95 ευρω και εχω τις ιδιεσ αποριες και γα το toner που εχει , γενικα ποσο διαρκει την τιμη του και γενικα αν τελικα ηταν καλη επιλογη. οσο αφορα για την τιμη του το ειδα καπου οτι αξιζει γυρο στα 80 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.