skywritergr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλο το community. Όπως λέει και ο τίτλος σε λίγες μέρες φεύγω για Manchester για μεταπτυχιακό στο εκεί πανεπιστήμιο και έχω κάποιες δυσκολίες - απορίες, οπότε σκέφτηκα ότι μπορεί κάποιος απο εδώ να με βοηθήσει. Αρχικά ήλπιζα ότι θα πάρω εστία αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα πάρω οπότε ψάχνω για σπίτι κάπου έξω. Επειδή έχω ακούσει τα χειρότερα για την εγκληματικότητα εκεί θα ήθελα να ξέρω ποιές περιοχές είναι αξιόλογες για φοιτητές και ποιές όχι. Γενικότερα όποια πρόταση ή όποια βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρος... :-)
fotis_1987 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 σου ευχομαι τα καλυτερα αλλα πιστεψε με επειδη εχω περασει απο μανστεστερ θα πω οτι ειναι πολυ επικινδυνη πολη και φυσικα πρεπει να προσεχεις παρα πολυ...οσον αφορα το κοστος ζωης θα νομιζεισ οτι βρισκεσαι σε αλλον πλανητη ειδικα αν εχεισ ζησει στην αθηνα!!!!πολυ φτηνα τα παντα θα ελεγα....ελπιζω να εχεις κουραγιο επειδη θα περασεις λιγο δυσκολα αν δεν προσαρμοστεις με τουσ εκει τυπουσ!και ποτε μην πεις σε κανεναν οτι σθμπαθεις σκαουζερς η λοντονερς!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.