Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια...OFFICE

LuNaTiC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα vista και στο office δε μπορω να καταφερω να σβησω απο κατι γραμμες που εχω κατι που εχουν κανω σαν εικονα μεσα στα κελια...

Επειδη εχω παρα πολλα απο αυτα πως θα το κανω γρηγορα?

Δοκιμασα να σβησω τις γραμμες ...τις σβηνει οντως..αλλα η εικονα μενει...(ενα μικρο gifaki)

Δημοσ.
Εχω τα vista και στο office δε μπορω να καταφερω να σβησω απο κατι γραμμες που εχω κατι που εχουν κανω σαν εικονα μεσα στα κελια...

Επειδη εχω παρα πολλα απο αυτα πως θα το κανω γρηγορα?

Δοκιμασα να σβησω τις γραμμες ...τις σβηνει οντως..αλλα η εικονα μενει...(ενα μικρο gifaki)

μπορεις μηπως να βαλεις κανενα screendhot να καταλαβουμε?:-)

Δημοσ.

Καινουργιο προβλημα... μεγεια μου !

Λοιπον εχω κανει σε ενα φυλλο εργασιας copy-paste κατι αποτελεσματα απο το στοιχημα.

Το λοιπον τα πιο πολλα σκορ τα εχει παρει σαν ημερομηνια...

Δηλαδη οπου βλεπει 1-3 μου γραφει το κελι 1-Μαρ

Το θεμα ειναι οτι δε μπορο με μορφοποιηση να το αλλαξω γιατι οποτε επιλεγω νουμερο η αλλη μορφοποιηση εκτος ημερομηνιας μου βγαζει ενα ασχετο νουμερο του στυλ 39580 ... και οτι μορφοποιηση και να αλλαξω περνει αυτο το νουμερο.

Δοκιμασα να αλλαξω ολα τα νουμερα που βρισκω με το σωστο σκορ (αντικατασταση 39580 με το 1-3 πχ...)

αλλα οταν γινετε η αντικατασταση παλι μου γραφει 1-Μαρ ...

Καμια ιδεα?

(οχι δε μπορω να τα αλλαξω με το χερι ενα ενα ...ειναι παρα πολλες οι εγγραφες)

Δημοσ.
Καινουργιο προβλημα... μεγεια μου !

Λοιπον εχω κανει σε ενα φυλλο εργασιας copy-paste κατι αποτελεσματα απο το στοιχημα.

Το λοιπον τα πιο πολλα σκορ τα εχει παρει σαν ημερομηνια...

Δηλαδη οπου βλεπει 1-3 μου γραφει το κελι 1-Μαρ

Το θεμα ειναι οτι δε μπορο με μορφοποιηση να το αλλαξω γιατι οποτε επιλεγω νουμερο η αλλη μορφοποιηση εκτος ημερομηνιας μου βγαζει ενα ασχετο νουμερο του στυλ 39580 ... και οτι μορφοποιηση και να αλλαξω περνει αυτο το νουμερο.

Δοκιμασα να αλλαξω ολα τα νουμερα που βρισκω με το σωστο σκορ (αντικατασταση 39580 με το 1-3 πχ...)

αλλα οταν γινετε η αντικατασταση παλι μου γραφει 1-Μαρ ...

Καμια ιδεα?

(οχι δε μπορω να τα αλλαξω με το χερι ενα ενα ...ειναι παρα πολλες οι εγγραφες)

Φίλε μου σου έχω τη λύση.

Λοιπόν:

1) Πρώτα απ'όλα επιλέγεις όλα τα κελιά με τα σκορ(που είναι με μορφή ημερομηνίας)

2) Δεξί κλικ->Μορφοποίηση κελιών

3) Στην καρτέλα Αριθμός επέλεξε <Προσαρμογή> και στο δεξί πινακάκι, κάτω από το <τύπος> γράψε "m-d"

και είσαι ΟΚ! ;)

post-111930-129062973104_thumb.jpg

Δημοσ.
Το κανω αυτο και το αποτελεσμα που παιρνω ειναι ενα m-d στα κελια μου...

Τι να σου πω, δεν ξέρω. Εγώ το δοκίμασα πολλές φορές πριν στο στείλω και δούλευε μια χαρά. Ξαναπροσπάθησε το με τα βήματα ακριβώς που σου έδωσα. Λογικά πρέπει να δουλέcει εκτός κι αν φταίει η σελίδα που έκανες το copy paste.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...