Προς το περιεχόμενο

Fujitsu Siemens Pi2540: Backup Image Solution?

ALTUSGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, καλησπερα!

Μολις αγορασα μια καταπληκτικη προσφορα του Pi2540 με μονο 449 ευρω απο τα Media Markt Θεσσαλονικης.

Εχει ολα οσα ηθελα και ειμαι πολυ ευτυχης που δεν ξοδεψα μια περιουσια.

Εχει δικη του καρτα γραφικων (256ΜΒ), DVI, 2GB Ram, 250 HD Serial ATA κ.τ.λ.

Μολις εβαλα τα πρωτα μου προγραμματα και θα ηθελα να ρωτησω ποιο προγραμμα μπορω να κατεβασω για να κανω backup αλλα σε image ολοκληρο το C: μου.

Εννοω οτι να κανει backup σαν το Acronis True Image μαζι με ολα μου τα προγραμματα οπως ειναι - για οποιον καταλαβαινει τι εννοω - και οχι απλα ενα system backup.

Το προβλημα μου ειναι οτι κατεβασα μια υποτιθεται δοκιμαστικη εκδοση του True Image v11.0 για Vista και μου βγαζει στην αρχη της εγκαταστασης καποιο error. Συγκεκριμενα λεει οτι καποια διευθυνση μνημης κολλησε και μαλλον λειπει καποιο αρχειο. Κατι τετοιο.

Μαλιστα κατεβασα και αλλη μια εκδοση του ιδιου προγραμματος και κατι αντιστοιχο συνεβηκε.

Γιατι ολα αυτα;

Αν μπορειτε, βοηθηστε με γιατι θελω να κανω ενα σιγουρο backup με ολα μου τα προγραμματα οπως ειναι και μετα να συνεχισω με τα υπολοιπα.

Αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο παρομοιο προγραμμα που να δουλεψε στα δικα σας Vista θα ηταν και αυτο καλο.

Ευχαριστω παιδια εκ των προτερων....

Δημοσ.

Παιδια, ευχαριστω για την παρατηρηση. Το προγραμμα ηταν δοκιμαστικο (trial). Συγνωμμη αν παρερμηνευτηκα.

Καμια ιδεα παρολα αυτα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...