Προς το περιεχόμενο

προταση GPU που να χει HDMI για συνδεση PS3 σε 19"ΤFT

darklordvader77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω μια καρτα μεσαια, με νορμαλ θερμοκρασιες, που να μπορει να βγαλει την εικονα του PS3 στην οθονη μου.. αν γινεται να χει κ τον ανταπτορα ετοιμο μεσα

Ειδα μερικες στο e-shop που εχουνε 2 DVI και αλλες με μια DVI κ VGA, με ποια θα χω προβλημα??

Ευχαριστω προκαταβολικα! Συγνωμη αν οι ερωτησεις ειναι καπως γελοιες αλλα εχω καιρο να ασχοληθω με το αθλημα

Δημοσ.

αν εννοεις να το συνδεσω εννοεις με καποιου ειδους ανταπτορα δεν με παιρνει το budget.

εν εννοεις απ ευθειας απ την καρτα γραφικων, δε ξερω αν χρειαζεται να ναι ανοιχτος κ ο υπολογιστης για μεσολαβηση drivers, κτλ Κοιτα ολες οι καρτες που ειδα ειχαν ειτε 2 FVI ειτε μια DVI και μια VGA.. ο ανταπτορας DVI->HDMI υπαρχει αλλα θα δουλεψει?? οσο για τον ηχο δε με απασχολει, τα συνδεω με οπτικη ινα στο PS3

Δημοσ.

Οι κάρτες γραφικών συνήθως έχουν εξόδους, και όχι είσοδο. Εσύ ζητάς κάρτα γραφικών που να έχει είσοδο για γραφικά έτσι ώστε να τα προβάλει στο μόνιτορ. Αυτό που ζητάς δεν νομίζω να γίνεται. Ο μόνος τρόπος είναι να συνδέσεις το ps3 στο μόνιτορ με κάποιο αντάπτορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...