Προς το περιεχόμενο

οι καλύτερες κωμωδίες του ben stiller

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
H πιο επική ταινία του 2008, μετά το John Rambo.

Με 14.902 ψήφους και 8.0/10 βαθμολογία στο imdb ( :P ) ήταν η πρώτη ταινία του καλοκαιριού που κατάφερε να εκτοπίσει από την πρώτη θέση του αμερικανικού box office το Dark Knight.

To tagline της ταινίας:

The movie they think they're making... isn't a movie anymore.

Ερμηνείες Stiller/Black/Robert Downey Jr./Cruise που θαρρώ θα μείνουν στην ιστορία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ψάξετε σε imdb & wikipedia.

Αυτά τα είχα γράψει στις 23 Αυγούστου, τώρα η ταινία έχει User Rating: 7.8/10 (26,873 votes) και εξακολουθεί να είναι πάνω από το Dark Knight στο Βοχ Office. Τι να λέμε τώρα;

Δημοσ.
Τι να λέμε τώρα;

Ότι είναι μούφα;

Sorry, το TDK είναι και γαμώ τις ταινίες ενώ το ΤΤ όχι. Τις ερμηνείες δεν ξέρω που τις είδες, εγώ με το ζόρι άντεξα μέχρι το τέλος και ας ψηφίζουν ότι θέλουν στο IMDB.

PS. Χμ, φαίνεται γενικά έχει καλές κριτικές η ταινία και όχι μόνο στο IMDB. Μόνος μου είμαι μάλλον αλλά επιμένω, ήταν μούφα :-) Μάλλον έπεσαν πολλά φράγκα στους κριτικούς από τον Xenu για να αναστήσουν τον Cruise...

Δημοσ.

Χθες είδα το Heartbreak Kid και μου άρεσε πάρα πολύ. Πηγαίο χιούμορ, δεν γίνεται βαρετό σε κανένα σημείο της ταινίας...

Δημοσ.
Ότι είναι μούφα;

Sorry, το TDK είναι και γαμώ τις ταινίες ενώ το ΤΤ όχι. Τις ερμηνείες δεν ξέρω που τις είδες, εγώ με το ζόρι άντεξα μέχρι το τέλος και ας ψηφίζουν ότι θέλουν στο IMDB.

PS. Χμ, φαίνεται γενικά έχει καλές κριτικές η ταινία και όχι μόνο στο IMDB. Μόνος μου είμαι μάλλον αλλά επιμένω, ήταν μούφα :-) Μάλλον έπεσαν πολλά φράγκα στους κριτικούς από τον Xenu για να αναστήσουν τον Cruise...

Περιμένω και γω την επιταγή μου, μεθαύριο πληρώνομαι, βασικά. Δεν είναι μούφα η ταινία, απλώς δεν έχεις την αίσθηση του humor. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος...και μην ακούσω περί προσωπικών απόψεων και χαζομαρίτσες ε.

Δημοσ.
Περιμένω και γω την επιταγή μου, μεθαύριο πληρώνομαι, βασικά. Δεν είναι μούφα η ταινία, απλώς δεν έχεις την αίσθηση του humor. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος...και μην ακούσω περί προσωπικών απόψεων και χαζομαρίτσες ε.

Ναι καλά.

Το ότι εσύ έφαγες αυτό που σου σέρβιρε ο Stiller, δηλαδή μια ταινία η οποία προσπαθούσε να σατιρίσει το genre των πολεμικών ταινιών στηριζόμενη μόνο σε 2-3 εκρήξεις και τις μαλακίες του Junior και του Black (οι οποίοι είναι ικανοί για πολύ ανώτερα πράγματα από αυτά που έδειξαν στο ΤΤ, μα πολύ ανώτερα) δεν σημαίνει ότι εγώ δεν έχω αίσθηση του humor. Με έναν Stiller που πραγματικά δεν ήξερε τι να κάνει. Να κάνω μαλακίες για να γελάσουν, να προσπαθήσω να το παίξω σοβαρός μπας και τους βγει από αλλού το γέλιο, τι να κάνω, τι να κάνω...

Το ότι εσύ δεν έχεις ιδιαίτερη αίσθηση του humor φαίνεται απ' το πως αντέδρασες στο τελευταίο κομμάτι του προηγούμενου post μου. Μάλλον είσαι ο τύπος που θέλει Scary Movie για να γελάσει έτσι; Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος...και μην ακούσω περί προσωπικών απόψεων και χαζομαρίτσες ε.

Δημοσ.
Μάλλον είσαι ο τύπος που θέλει Scary Movie για να γελάσει έτσι; Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος...

Όχι καμία σχέση. Το τι κωμωδίες θέλω να βλέπω είναι ξεκάθαρο. Αρκεί να διαβάσεις τα posts μου στο section.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...