Donald Duck Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την ασύρματη κάρτα δικτύου στο λαπτοπ και το Centos 5.2. Η κάρτα είναι η Intel PRO/Wireless 3945ABG. Ενώ έχω κατεβάσει τους drivers από sourceforge και έχω ακολουθήσει όλες τις οδηγίες που βρήκα και στο centos forum ναι μεν μπορώ να δω τα σύρματα δίκτυα αλλά όποτε πάω να συνδεθώ δεν μπορω να πάρω ip. Δε μιλάμε για κλειδωμένα δίκτυα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει με την κάρτα ας το κάνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 κανε μια alias eth1 ipw3945 in /etc/modprobe.conf <βαλε αυτη τη γραμμη στο τελος δηλαδη κανε edit το /etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.conf στο τελος βαζεις ctrl_interface=/var/run/wpa_supplicant ctrl_interface_group=wheel network={ ssid="you-ssid" key_mgmt=NONE } μετα κανε edit το /etc/sysconfig/wpa_supplicant # wlan0 and wifi0 # INTERFACES="-iwlan0 -iwifi0" INTERFACES="-ieth1" # ndiswrapper and prism # DRIVERS="-Dndiswrapper -Dprism" DRIVERS="-Dwext" αφου σωσεις και βγεις γραψε /sbin/dhclient eth1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.