Προς το περιεχόμενο

xp instalation problem

dmtrskrk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογο καποιου προσφατου προβληματος που ειχα με τα xp αναγκαστικα να τα κανω format και τωρα το pc bootαρει μονο vista ultimate και προσπαθω τωρα να κανω ξανα install τα xp και μου κανει το εξης προβλημα....Διαλεγω τον δισκο που θελω να κανω install τα xp τον κανει format(δοκιμασα και quick και κανονικο ) ,μια χαρα μετα κανει copy instalation files κανει κανει reboot και η εικονα παγωνει εδω....μετα το reboot...καμια ιδεα???? Εκανα κατι λαθως???

*εχω ξανακανει ακομη 2-3 φορες format-install xp-install vista πρωτη φορα μου κανει κατι τετοιο....

αν προσεξετε στην εικονα θα δειτε οτι λιπει κει ενα 4,ενα μπλε αστερακι απο πανω και ενα κοκκινο κουτακι με το male σιμα μεσα....

post-96681-129062973089_thumb.jpg

Δημοσ.

Το κλασσικό κόλλημα στο Verifying DMI Pool Data.

Μου έχει συμβεί και έφταιγε ο δίσκος που είχε πρόβλημα.

Έβαλα 2ο δίσκο και όλα πήγαν καλά.

Δοκίμασε σε άλλον δίσκο. Τόσους έχεις.

Δημοσ.
Το κλασσικό κόλλημα στο Verifying DMI Pool Data.

Μου έχει συμβεί και έφταιγε ο δίσκος που είχε πρόβλημα.

Έβαλα 2ο δίσκο και όλα πήγαν καλά.

Δοκίμασε σε άλλον δίσκο. Τόσους έχεις.

μολις το δοκιμασα σε ενα καινουριο partition στον seagate (πριν προσπαθουσα να τα κανω στον caviar)...αλλα .... τιποτα ....μου κανει το ιδιο προβλημα..καμια αλλη ιδεα????κανεις????

Δημοσ.

Δες 2 άρθρα που βρήκα

ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Αν δώσεις το πρόβλημα στο google θα σου δώσει πολλές αναφορές και ως επί το πλείστον μιλάνε για σφάλμα δίσκου ή bios.

Δες αν μπορέσεις να βρεις κάτι να σε βοηθήσει.

Αν μπορείς, άσε μόνο ένα δίσκο συνδεμένο και κάνε εκεί εγκατάσταση. Εμένα έτσι μου δούλεψε και μετά σύνδεσα τον παλιό δίσκο (Maxtor sata II) και τώρα τον έχω για backup και downloads μόνο.

Δημοσ.
Δες 2 άρθρα που βρήκα

ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Αν δώσεις το πρόβλημα στο google θα σου δώσει πολλές αναφορές και ως επί το πλείστον μιλάνε για σφάλμα δίσκου ή bios.

Δες αν μπορέσεις να βρεις κάτι να σε βοηθήσει.

Αν μπορείς, άσε μόνο ένα δίσκο συνδεμένο και κάνε εκεί εγκατάσταση. Εμένα έτσι μου δούλεψε και μετά σύνδεσα τον παλιό δίσκο (Maxtor sata II) και τώρα τον έχω για backup και downloads μόνο.

Τελικα τα καταφερα ....αφηνοντας μονο τον ενα δισκο συνδεδεμενο.... :-)

thnx for the help.... :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...