Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι υποστηριζουν μερικοι site που στην τελικη το μονο που καταφερουν ειναι να αποξενωνουν τον κοσμο και να τον κανουν να μπαινει περισσοτερο στο καβουκι του. Μπορει να υπαρχει και ενα μικρο ποσοστο που χρησιμοποιει το Facebook για να μιλαει με φιλους αλλα οταν η πλειοψηφια το κανει για καμακι τοτε αυτη η πλειοψηφια δεν το προσδιοριζει ?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικα δεν το υποστηριζω, καθε αλλο, συγκεκριμενα το facebook το θεωρω ανουσιο, κακογουστο και χαμηλου επιπεδου.

Επειδη αυτη ειναι ομως η αποψη μου, δεν σημαινει πως οποιος το χρησιμοποιει ειναι ζαβλακας/αποξενωμενος/λυγουρης η οτι αλλο θες.

Ο καθενας μπορει να εχει τους λογους του.

Αν καποιος φτασει σε σημεια τετοιας υπερβολης, ωστε να ξεχασει την πραγματικη ζωη του εξ'αιτιας μιας virtual, τι να πω...

Απλα ειναι αξιος της μοιρας του.

Δημοσ.

Πάντως το πρόβλημα με το facebook δεν είναι το καμάκι... Αυτό μπορεί να γίνει σε κάθε είδους φόρουμ. Είναι αυτή η παιδιάστικη αφέλεια στο σύνολό της: Ξεκινάς και εσύ ενα λογαριασμό για να βρείς γνωστούς και να γνώρίσεις ενδιαφέροντα άτομα, και πολύ σύντομα κατακλύζεσαι από μηνύματα, παιχνίδια και polls επιπέδου λευκώματος γυμνασίου, ενώ τα διάφορα groups είναι κατά 99% ανάλογου χαρακτήρα.

Έχει πλάκα στην αρχή, αλλά μετά την νιοστή φορά που σε προσκαλούν να γινεις βαμπίρ, λυκάνθρωπος ή πριγκίπισσα, αρχίζει να γίνεται βαρετό.

Για τις φωτό υπάρχει το flickr ή το picasa, για μπλόγκιν υπάρχει το Blogger και πολλά άλλα, ακόμα και για να λες σ' όλο το κόσμο τι κάνεις κάθε στιγμή υπάρχει το twitter. Facebook? Meh. Εγώ ψάχνω να δω μήπως βρω κανα παλιό γνωστό, και αν βρώ τους ζητάω το email.

Δημοσ.
μάγκες δεν ξέρω για σας, εγω στο facebook γάμ....σα.

Κι έδειρες ?? :-)

Ε, να μπούμε όλοι να γαμ...με :-D

Να μη σε στεναχωρήσω βέβαια, αλλά κάποιοι τα καταφέρνουν κι εκτός facebook.:lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...