michael92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εδώ μπορείτε να δείτε κάπως μαζεμένες τις ειδήσεις όσον αφορά στον LHC από πέρσι μέχρι σήμερα και επίσης να ρίξετε λίγο γέλιο (πάρα πολύ βασικά ) με αυτό το "θεολογικό" άρθρο.Τέλος, ακολουθώντας αυτό το λινκ βλέπετε το CERN live από τις 9 μέχρι τις 18h. αχαχαχα, κοιτά λογική τέτοια αντίδραση της εκκλησίας, εγώ περίμενα να διαβάσω ότι θα πεταχτεί από την μαύρη τρύπα ο αντίχριστος με την Madonna (aka Παναγία στα Λατινικά) :lol::lol: κάμία απολύτως σχέση φίλε.... όσο για τα υπόλειπα άστο καλήτερα. Εγώ μιλάω για χρήματα με τα οποία σώζεις ΑΜΕΣΑ ζωές και εσύ μου πετάς τις κλασσικές δικαιολογίες για να δικαιογίσουμε τα αδικαιολόγιτα. Και στην τελική αν δεν σε πείθω εγώ, πάνε και πέστα αυτά κάτω σ'αυτούς που λειμοκτωνούνε και τα λέμε μετα. Ναι, αλλά είτε γινόταν είτε δεν γινόταν το πείραμα τα λεφτά δεν θα πηγαίναν στην Αφρική δυστηχώς
Peinx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Κυριοι, Καλημερα καταρχην ειναι το πρωτο μου μηνυμα εδω,θελω απλα να τονισω οτι τις φοβιες για κινδυνους δεν τις διατυπωνουν ασχετοι,αλλα καθηγητες πανεπιστημιου και αλλοι αρμοδιοι επιστημονες,οποτε,ας ειμαστε καπως επιφυλακτικοι. Δε σας κρυβω πως εγω εχω τις επιφυλαξεις μου,ειδικα οταν εμπλεκονται μεσα στοιχεια τα οποια δεν εχουν αποδειχθει πρακτικα(Hawking - εξαφανιση μαυρων τρυπων).
Kouniados Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ταπεινή μου άποψη είναι πως ότι γνώσεις και να έχουμε επί του θέματος, όσο φοβισμένοι και αν είμαστε, καλό είναι να μην το κάνουμε καν θέμα και να μην φοβίζουμε τους αμαθείς-ολιγομαθείς.Είτε μας χτυπήσει την πόρτα μια μαύρη τρύπα, είτε όχι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ούτε να σταματήσουμε το πείραμα μπορούμε αλλά ούτε και να κρυφτούμε κάτω από το κρεβάτι για να μην μπούμε μέσα. Έστω ότι έρχεται ένας Αϊνστάιν και επιβεβαιώνει ότι θα πάμε ταξίδι με μία μαύρη τρύπα τεκμηριώνοντας αυτά που λέει, μπορούμε να κάνουμε κάτι? Δείτε τα πράγματα θετικά!Μοριακός επιταχυντής! Μπορεί να αναιρέσει θεωρίες και να δημιουργήσει καινούριες πιο βάσιμες. Μπορεί να ανακαλύψουμε την επόμενη πηγή ενέργειας! Πιο απλά μπορεί να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία που δεν έχει ζήσει κανείς σε αυτό τον πλανήτη! Ποίος από όλους εσάς έχει μπει σε μαύρη τρύπα! Όπως λέει και ένα φιλαράκι μου μπορεί μέσα από μια μαύρη τρύπα να ταξιδεύεις στον χρόνο? Ποιος ξέρει ? Ποιος έχει αποδήξει το αντίθετο? Εγώ πάντως συνεχίζω να πηγαίνω στην δουλεία μου και να κοιμάμαι ήσυχα!
alexzzz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 30 stunning images of the Large Hadron Collider
k_dinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Αν καταλαβα καλα, ειναι σιγουρο το γεγονος οτι θα δημιουργηθουν μινι-μαυρες τρυπες, απλως θα εξαφανιστουν αμεσως λογω ακτινοβολιας hawking. Αν ειναι οντως ετσι, καλα κανουν και εχουν καποιες φοβιες μερικοι που δεν πιστευουν την θεωρια του hawking Να δειτε που οι βομβες νεας γενιας θα ειναι αυτου του τυπου!
antonl Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 [...]ειναι σιγουρο το γεγονος οτι θα δημιουργηθουν μινι-μαυρες τρυπες[...] Μπορείς να δώσεις κάποιο link που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο;
pluss Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ορισμένοι, υποστηρίζουν ότι ενδέχεται να δημιουργηθούν πολύ μιρές μαύρες τρύες, αλλά θα εξαφανιστούν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
soturin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 και αν δεν εξαφανιστούν θα έχουν αισθητή επίδραση σε εκκατομύρια χρόνια, αφού ο ήλιος σβήσει και η γη κρυώσει, απότι διάβασα, οπότε δεν είναι ρεαλιστικός κίνδυνος
dealer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Στο cern εργάζονται πόσες χιλιάδες επιστήμονες. Δεν πιστεύω οτι όλοι είναι τόσο καυλωμένοι φυσικοί ώστε να αφήσουν την καταστροφή της γης απλά στην τύχη. "Ενταξει μωρέ το κάνουμε,κ αν τελικά ο Hawking είχε άδικο,δε γαμ*&^ται!"
Praetorianos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=j50ZssEojtM&eurl=http://www.cosmo.gr/Space/Switzerland/211788.html Αν θέλει κάποιος να μάθει τι παίζει στο CERN με τη βοήθεια του ραπ (υποτίθεται)
pluss Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Στο cern εργάζονται πόσες χιλιάδες επιστήμονες.Δεν πιστεύω οτι όλοι είναι τόσο καυλωμένοι φυσικοί ώστε να αφήσουν την καταστροφή της γης απλά στην τύχη. "Ενταξει μωρέ το κάνουμε,κ αν τελικά ο Hawking είχε άδικο,δε γαμ*&^ται!" Ακριβώς αυτό. Δεν θα έκαναν κάτι που θα έφερνε τεράστια καταστροφή.
soturin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 βρε και στα διπλανά χωριά μόνο να έφερναν καταστροφή μόνο, πάλι δεν θα το κανάν
liopyr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 βρε και στα διπλανά χωριά μόνο να έφερναν καταστροφή μόνο, πάλι δεν θα το κανάν Kαλά μην παίρνεις και όρκο...
k_dinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να δώσεις κάποιο link που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο; «Ελπίζουμε ότι θα συμβούν διάφορα εξωτικά φαινόμενα, όπως η δημιουργία μικρών μελανών οπών και η αποκάλυψη νέων σωματιδίων, κυρίως του μποζονίου Higgs, το οποίο αν βρεθεί, θα είναι και η μεγάλη ανακάλυψη του επιταχυντή μας» λέει ο Μιχάλης Κορατζίνος, φυσικός που δουλεύει στο CERN περισσότερα από 20 χρόνια. Πηγη: http://semfe.gr/forum/viewtopic.php?f=21&t=1693&st=0&sk=t&sd=a Ειναι ελπιδες των φυσικων να γινουν μαυρες τρυπες, ολα μεσα στο σχεδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα