Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω μια χαρα με τη μια βλεπω
soturin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή ΙΣΩΣ υπαρχουν και καποιοι εδω μεσα που δεν ειναι σαχλαμαρες ,παραθετω το παρακατω link με την ελπιδα να μπορειτε κι εσεις οπως κι εγω αυτη τη στιγμη να παρακολουθησετε τι ακριβως συμβαινει αυτη τη στιγμη στο LHC!http://webcast.cern.ch Δε λεω οτι θα συνδεθειτε με τη μια,αλλα οποιος επιμενει .... Βιαστειτε γιατι η δεύτερη δέσμη όπου να΄ναι εκτοξευεται ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΝ ΛΙΝΕ δειτε αυτο για ψυχαγωγια http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1488655367/bclid1453516501/bctid1753815421 Τι απίστευτα γαμάτο τραγουδάκι! Science rulz!!!!
notios7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ξεκινησε το πειραμα?εγω ακομη στην καρεκλα μου καθομαι.δεν αντιληφτηκα κατι περιεργο ακομα!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ουτε και προκειται να αντιληφθεις...
andreaslfc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δείτε το από το λινκ στο παρακάτω quote, έχει και σχολιασμό, συνεντεύξεις αλλά και ντοκυμαντέρ, όλα στα αγγλικά. Direct link για Media Playermms://qstream-live.qbrick.com/00862live80910
Sadman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ατιμο fraps....δεν κανει compress και φουλαρε ο δισκος (τελικα τωρα το βλεπω και εγω)
markelos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εδώ μπορείτε να δείτε κάπως μαζεμένες τις ειδήσεις όσον αφορά στον LHC από πέρσι μέχρι σήμερα και επίσης να ρίξετε λίγο γέλιο (πάρα πολύ βασικά ) με αυτό το "θεολογικό" άρθρο. Τέλος, ακολουθώντας αυτό το λινκ βλέπετε το CERN live από τις 9 μέχρι τις 18h.
civperr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Άκουσα στις ειδήσεις ότι μέχρι στιγμής έχουν δοκιμάσει να επιταχύνουν μόνο μία δέσμη πρωτονίων...Στη συνέχεια θα κάνουν το ίδιο και με δύο οι οποίες και τελικά θα συγκρουστούν μεταξύ τους. Αν σκεφτούμε ότι τη στιγμή εκείνη θα κινούνται σχεδόν με τη ταχύτητα του φωτός και γνωρίζοντας ότι Ε=m*c^2, φαντάζεστε με τί ενέργεια θα πραγματοποιηθεί αυτή η σύγκρουση... ; :shock: c=299.792.458 m / s !!!
manifest Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ρίξετε λίγο γέλιο (πάρα πολύ βασικά ) με αυτό το "θεολογικό" άρθρο. οποιος το διαβασει αυτο θα χασει 5-20 μοναδες iQ! ο λογος? Πηγή: Στύλος Ορθοδοξίας /Φεβρουαριος 2007
manifest Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Άκουσα στις ειδήσεις ότι μέχρι στιγμής έχουν δοκιμάσει να επιταχύνουν μόνο μία δέσμη πρωτονίων...Στη συνέχεια θα κάνουν το ίδιο και με δύο οι οποίες και τελικά θα συγκρουστούν μεταξύ τους. Αν σκεφτούμε ότι τη στιγμή εκείνη θα κινούνται σχεδόν με τη ταχύτητα του φωτός και γνωρίζοντας ότι Ε=m*c^2, φαντάζεστε με τί ενέργεια θα πραγματοποιηθεί αυτή η σύγκρουση... ; :shock: c=299.792.458 m / s !!! yeap 21 οκτωμβριου θα γινει η συγκρουση των δυο δεσμων! Ε=1.673χ10^27 χ c^2 (αν οι μοναδες ειναι kg x m/s) edit μαλλον βλακειες λεω
civperr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 οποιος το διαβασει αυτο θα χασει 5-20 μοναδες iQ! ο λογος? Κάπου σε ένα σημείο προς το τέλος, ισχυρίζονται ότι κατα τη διάρκεια του πειράματος θα δημιουργούνται μικρές μαύρες τρύπες οι οποίες θα αντιμετωπίζονται με τη χρήση μια ειδικής ακτινοβολίας...Αυτό ισχύει; Η ερώτησή μου αναφέρεται περισσότερο στις μαύρες τρύπες παρά στη χρήση της συγκεκριμμένης ακτινοβολίας
notios7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 νομιζω οτι θελουν να μας πανε στο σκοτεινο μεσαιωνα οι παπαδες.μονο για τα χωραφια τους νοιαζονται
civperr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 νομιζω οτι θελουν να μας πανε στο σκοτεινο μεσαιωνα οι παπαδες.μονο για τα χωραφια τους νοιαζονται Εκτός από τη πλάκα τώρα...σοβαρά ρωτάω...ισχύει κάτι τέτοιο;
MixalisX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Κάπου σε ένα σημείο προς το τέλος, ισχυρίζονται ότι κατα τη διάρκεια του πειράματος θα δημιουργούνται μικρές μαύρες τρύπες οι οποίες θα αντιμετωπίζονται με τη χρήση μια ειδικής ακτινοβολίας...Αυτό ισχύει; Η ερώτησή μου αναφέρεται περισσότερο στις μαύρες τρύπες παρά στη χρήση της συγκεκριμμένης ακτινοβολίας εεε... κοίτα περίπου ισχύει. Μιλάς για την ακτινοβολία hawking. Κατά τον μαντεψε.... steven Hawking οι ίδιες μαυρες τρύπες χάνουν ενέργεια σε μορφή ακτινοβολίας (ακτινοβολία Hawking). Ετσι οι μικροσκοπικές μαυρες τρύπες ΑΝ ισχύει η θεωρία θα χάσουν άμεσα ενέργεια και θα ''εξαυλωθουν''. Δεν υπάρχει δυστηχώς καμιά άλλη ακτινοβολία με την οποια θα μπορούσαμε να βαρέσουμε τις μαυρες τρύπες και να τις κατασκέψουμε. Αν ου μη γενετο εμφανιστούν, και ο hawking έχει κάνει λάθος τότε χεστα και άστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα